Clubul nurorilor (39)
Raspunsuri - Pagina 11
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by fannna2003
ti-am spus ceea ce mi-a spus un preot...nu e pacat dar sa-mi cer iertare la intrarea in biserica...totusi asa am sa fac nu vreau sa ratez
de baieti ;Bogdan(10.01.2000)& ;Florin(16.04.1990)
Din cate stiu eu, poti intra in biserica, dar nu ai voie sa te inchini la icoane.
Andreea 23+
POZE
camelia72 spune:
Bunicuta,multumesc mult pt. urari ,Sarbatori Fericite iar Lumina Invierii sa va aduca multa sanatate si caldura sufleteasca!
Andreea,lasa curatenia si nu te mai obosi cu toate alea,ai grija cu sanatatea ta si a bblinei,sanatate multa si grabnica sotului tau...cred ca sambata ii va da drumul acasa,eventual va continua tratamentul acasa,nu cred sa-l tina in spital si de Paste!
Flavia,Dana,Roxi...voi pe unde mai sunteti?
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
Raza de soare spune:
buni, pt urari! Sfanta Zi de Pasti sa va aduca liniste si bucurii!
fetelor, vreau acasa.. sefu' si sef(amant)a au plecat la Focsani si desi e tare bine fara ei, m-am plictisit... m-am uitat pe net la o gramada chestii de nunta, nici nu mai stiu ce sa caut... mai am pana la 16...am inghetat... mi-e somn...
AMR 1 luna si 13 zile pana la nunta
Foto
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by camelia72
Andreea,lasa curatenia si nu te mai obosi cu toate alea,ai grija cu sanatatea ta si a bblinei,sanatate multa si grabnica sotului tau...cred ca sambata ii va da drumul acasa,eventual va continua tratamentul acasa,nu cred sa-l tina in spital si de Paste!
Sper din suflet sa ai dreptate. Dar inca nici el nu stie nimic. Dr nu ii spune nimic deocamdata. Si nici el nu intreaba, ca ii este rusine. Daca as gasi-o pe dr diseara cand merg as vorbi eu cu ea. Dar nu stiu daca e sau nu de garda.
Andreea 23+
POZE
marinar spune:
fetelor eu ma pregatesc sa plec acasica.....
pentru cele care nu mai intra pana saptamana viitoare Paste Fericit cu bucurii si impliniri.
va pup pe toate
marina
pozici
fannna2003 spune:
a cicelnu mi-o lua in nume de rau...dar cred ca TU ar trtebui sa ai grija daca e la infectioase...
fannna2003 spune:
multumim de urari...eu mai intru maine ca lucrez
Nadia1976 spune:
Buna dimineata, nurorici! Iar m-am trezit la 7:30am... si nu am nici un motiv, doar ca nu mai pot dormi! Dar macar imi beau cu voi. Acum ma duc sa citesc ce ati mai scris!
Winners don't quit; quitters don't win.
Don't give me an attitude; I already have one!
Raza de soare spune:
ce-mi place de tine, Nadia, cu "dimineata" asta, pe la 15:20 asa.. exact cand ne pregatim noi de plecare..e, buna dimineata! si noua, in curand, pofta buna... si soooooooooooooooooooooooooomn usoooooooooooooooor... (am zis k mi-e somn)...
fannule si io-s maine pe baricade... da' iau si prima de Pasti-2 mil...poate plecam si noi mai dvrm, ha?
AMR 1 luna si 13 zile pana la nunta
Foto
Nadia1976 spune:
Fetele, va doresc sarbatori fericite si linistite si pline de iubire si intelegere!
Winners don't quit; quitters don't win.
Don't give me an attitude; I already have one!