Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (48)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Lavi, mi se pare nesatula, ca e modeala e super, eu zic ca arata fte bine pt varsta ei, 7 kg la 73.5 cm de la 3 la nastere e fte bine. Nu as vrea sa fie altfel decat este.
Ea seamana cu tati, e fte subtire in talie, are plicisori dulci la picioruse, are obrajori, in nici un caz nu e slabutza. Asa e conformatia ei si eu sunt fericita. :)Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Fetelor, ca sa mai destindem atmosfera ( sau nu ?! ) ce puneti ( sau ce ati pus ) voi pe masa de Paste?
Ca eu incep sa fac lista de cumparaturi si am un lipsus...

Ajutor !

Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

mamici hai ca sunt intoarsa pe dos si am nevoie de sfaturi si de incurajari: adineaori, in timp ce eram cu maica-mea pe skype, o faceam pe missa sa rada ca sa o vada si ea, si cum era in toane bune radea cu gura pana la urechi si larg deschisa. Si asa am vazut ca are in fundul gurii spre gat ( cam acolo unde se termina maselele daca ar avea) o pata rosie cu ceva alb pe mijloc, asa ca daca ar fi fost pe piele as fi zis un cos cu un puroi. M-am benoclat mult si bine sa fiu sigura ca nu am vedenii si am sunat pediatra. Ne ducem sa ne vada maine dimi.
Misa nu a dat nici un semn ca ar deranja-o ceva, de la tetina nu cred ca e ca nu ajunge pana acolo...
Parca nu mai am rabdare pana maine!!

Alina si Amalia 17.11.2005

Poze noi de Paste Catolic 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Alinush, nu cumva are un rest de lapte? Ai incercat cu mana curata sa vezi ce e acolo? Sa nu fie cumva un inceput de candida...Desi daca nu plange si nu refuza suzi, nu cred ca fie ceva grav...

Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

alina, chiar nu stiu ce ar putea fi....candida, dar zici ca-i o pata rosie cu ceva alb, nu numai ceva alb.
nu as putea spune...

pisi si eu is in pana de idei...

ripley, da pe acasa-s toaate bune, dar sa stii ca sunt mai relaxata, dar nu 100%...
adica mai am ceva dispe de samanta pe acolo...

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Subscriu la postarea lui Pisi

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Hello!

Vreme rea, scutece umplute la greu...:)

Io mi-s in pauza de curatenie, am frecat covorul din sufargerie cu bio carpet si iar m-am plictisit. Nu am nici un chef de trebaluiala.
SI m-am saturat de-atatea covoare batute sub geam, azi dimineata se harniceau unii de pe la 7.
In alta ordine de idei eu mi-s tare fericita ca am o fetita cuminte foc, care mai nou adoarme singura cand ii este somn. Adica ma anunta ca vrea la nani, o transfer in patut la ea si adoarme in cateva minute. Doarme cam 40 minute - 1 ora la interval de trei ore. Asta ziua, dupa care nani de la 21 pana la 7 sau 8 dimineata.
Noki si eu zic sa nu-i mai dai atentie lui Sarah la fiecare miscare. Asta noapte am auzit-o pe Maria ca se foia pe la o ora tarzie din noapte si am lasat-o, sperand sa adoarma. SI asa a facut, dupa vreo 5-10 minute. Am stat si am ascultat-o sa vad daca nu miauna dupa papa, dar a adormit. Asa ca am inregistrat un nou record. Papa la 0.30 si nani pana la 6.30. EU inca nu am mutat-o, iti spuneam doar ca mi-e cam tarsha de cursele pt suzi.
Alinush, stai linistita, atat vreme cat nu o deranjeaza pe missa sigur nu e ceva grav.

Ioana si Maria (29.11.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tunsulica/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melku spune:

Ripley, subscriu si eu la parerea lui Lavi: sa pui cereale in pireul de fructe, in loc de biscuiti as zice.
Asa fac si eu, ii dau la a doua masa din zi, in jur de 11-11,30 (ne mai apuca si 12 - asta e, atunci ne trezim!), un mar ras cu doua ligurite din alea chicco de cereale milupa cu lapte, mar si morcov. Nu vreau sa-i dau orez simplu de la milupa ca face cam greu kkuta.
Daca zici ca nu e slabuta (si io zic ca nu e, e frumusica foc modelina ta!), atunci nu e necesar sa-i dai cereale in lapte ca sa ia in greutate.
Deci varianta cu pireul de fructe mi se pare cea mai convenabila ca sa nu manance fructele alea goale si nici sa nu bagam biscuiti INCA.
A mea mananca cu pofta tot merisorul si dupa 2 ore o apuca iar foamea cu toate ca mai bea si 100ml de lapte dupa mar+cereale, cam in doru' lelii asa...ca burtica e plina.
Daca nu i-as pune cereale in mar, cred ca ar apuca-o foamea mai repede. Ca si mie mi se face foame dupa ce mananc un mar...

Acum, va rog sa ma iertati daca revin, dar vreau sa concluzionez ca sa stiu si eu ce fac: cercelusii cei noi trebuie pusi in spirt inainte de a-i pune in urechiuse, daca sunt nepurtati? nu strica aurul? cat timp sa-i las in spirt? Madau, spuneai ca i-ai tinut 1 ora in alcool de 70 de grade. Ce-i ala? Spirt medicinal?
sau mai bine ii dau pe ai mei purtati de copil? cu toate ca nasa-sa vrea sa vada cercelusii ei in urechea fiica-mi. si sunt si mai frumosi decat ai mei.

pupici

melku & bebe Daria (2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Ripley acuma mi-am dat seama ca nu am explicat cum trebuie. Deci in bibe ii pun 2 liguritze de cereale fulgi direct. Nu stiu cat inseamna in masura de la lapte, banuiesc ca 1 si un pic. In piureul de fructe ii pun 2 lingurite de cereale preparate. Deci prepar cerealele cu minimum de lapte sau apa necesara, le frec bine si apoi pun in cereale 2 lingurite din ele.
Melku alcoolul ala de 70 grade e alcool alb, luat de la farmacie, e mai puternic decat spirtul medicinal. Din pacate se gaseste doar la farmaciile care au laborator, asadar daca nu ai in casa tine-i 10 min in spirt si gata. Nu se intampla nimic cu aurul.

Gata, v-am pupacit ca ne pregatim de plecare la nenea doctorul cel bun. Apoi la cumparaturi in Cora
Concluzii diseara cand venim

Madau si Miruna (15 dec 2005)
POZICI, POZICI NOI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Tot n-am chef de treaba. Am mancat ceva, asa ca trebuie sa-mi fac siesta, nu?
Mai, ce nesimtire cu farmaciile astea!! ZIcea cineva de Infanrix cu 2.2 milioane. Pai la noi e 1.9 milioane.

Io nu pun nimic pe masa de Paste, ca merg la soacra. M-am scos!!!!!
SI noi vom face primul drum cu masina pe distanta lunguta, dar nici chiar asa de mult cum au scris unele dintre voi. La noi sunt 80 km dus si 80 intors. Ma gandesc ca daca 1 mai e liber sa plecam si atunci undeva, sa ne obisnuim cu plimbarile. Apropos de plimbari, voi unde ati facut baita la bb cand ati plecat? Ati avut ceva probleme de adaptare la somn? Ma gandesc ca e locul nou, patul nou...sau imi fac prea multe probleme?
Gata, ma duc sa sterg praful in sufragerie, macar o camera sa o termin.

Ioana si Maria (29.11.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tunsulica/my_photos

Mergi la inceput