Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (48)
Raspunsuri - Pagina 7
catutza spune:
Buna fetele! Ce vreme urata! Nu-mi vine sa cred cum e afara,ieri era soare si 20 grade si azi...ploua.Vreau sa fie vreme frumoasa de Pasti !!!
Pisi , eu pun pe masa de Pasti : oua rosii, drob de pui, salata de ciuperci (cu maioneza, usturoi si piept de pui), Ciorba de Ciolan afumat acrita cu bors, Friptura la cuptor si tort. O sa cumpar si pasca si mini prajituri. Si cam atat.
Ripley , noi folosim cereale de la Hero, sunt singurele pe care le-a acceptat,acum depinde de copil. Eu ii pun 2 masuri in bibele de seara si o masura in piureul de fructe.
Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)
bb_alinus spune:
Fetelor merci de pareri.
Acuma am vorbit si cu al meu sotior si m-a mai linistit, ca cica ar fi sigur afta ca la ei in familie e foarte des intalnita si asa si incepe cu un punct alb, la inceput nu doare dar incepe sa usture mai tarziu. Acuma nu stiu ce o fi cu pata rosie, iar sincer mie nu mi se pare sa fie chiar la inceput, ca e cam mare...
Pisi, cum sa bag degetu' in gura? Intreb serios, ca nu stiu, sa imi pun un tifon steril, sau ceva?
Lavi, ma tot gandesc de cand ai postat, cum stergi mey praful si tastezi in acelasi timp? ca vreau si eu!
Alina si Amalia 17.11.2005
Poze noi de Paste Catolic 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
lavi02 spune:
Eu am pus la Silvia si voi pune la Nati, cerealele direct in piureul de fructe, se combina ele cu seama de la fruct in loc de apa sau lapte.
Pe naiba, alinus, era o figura de stil. Da' eram cu carpa in mana.
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
bb_alinus spune:
Catutza plizzz reteta de drob de pui! Ca eu vreau sa fac pe cea de ciuperci a lui Lavi, dar si cea de pui ma tenteaza!
Meniul tau suna super! In afara de ciorbita, cam toate as putea sa le fac...Am si vopsea de oua chiar:)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
ilenutza spune:
Madutza,, activeaza-ti si tu PM !
ce adresa de mail ai ca nu am reusit sa iti trimit!
Ile si bb Victor - 22 dec
Varsta Victor
madau spune:
Na ca nu ma pot abtine...in ritmul asta nu mai plec
Alinush asta vroiam sa-ti zic si eu ca e o afta. Faza nasoala e ca o sa doara tare, eu cand mai fac asa ceva imi tamponez locul cu glicerina cu Nystatin. Se gaseste asa amestecat la farmacii, sau iti prepara ei. Acuma nu stiu daca tu gasesti pe acolo, ca e super buna. Eu ii dau preventiv Mirunei cam de 2 ori pe luna in toata guritza, imi pun un tifon steril pe degetul mic si tamponez peste tot. Iar ei ii place ca e dulce si suge la greu din pansament, asa ca ajunge si pe gat peste tot.
Gata, acu chiar ca plec
Madau si Miruna (15 dec 2005)
POZICI, POZICI NOI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA
lavi02 spune:
Suratelor, cu o noua intrebare va bat la cap. Stiu ca voi ati cam scapat de botez dar eu nu. Asta e.
Nasica Nataliei e cam ametita, eu i-am adus aminte ca i-ar trebui ceva de imbracat pt botez. Plus ca n-are "nas" care sa se descurce in situatia respectiva. Asa ca please, please, poate stiti voi:
Care e onorariul preotului pt botez?
Noi am platit taxa oficiala de 500.000 pt care cica primi-vom chitanta. In afara de asta mi s-a spus la biserica "se plateste slujba". Cat? Nu se stie, cat vrea nasul. N-avem nas, doar nasa.
2. Cum e cu cadoul pt nasa? In zona asta, Bucuresti. Se da, nu se da, eu tot nu-s lamurita. Nu vreau sa ma fac de kko nedand dar nici nu stam prea bine cu banii pt ca trebuie sa platim masa la restaurant - si nu vrem sa primim bani la botez (mi-e jena), doar cadouri. Si-asa suntem putini, max 20 de persoane. Toti f apropiati.
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
pisi-si-boscu spune:
Pai eu ma gandeam sa bagi degetul asa, pur si simplu... Ca daca il pui cu tifon, s-ar putea sa zgairie un pic si sa o doara...
Catutza, miam, pot sa iti fac o vizita de Paste?!
Auzi, de cand e glicerina cu nistatin dulce, ca eu am luat odata si era amara....
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani
bb_alinus spune:
Madau merci, cred ca o sa imi dea ceva pediatra, ca doar nu ne-o lasa asa sa ne doara! Ma intreb daca trece greu, ca noi peste 10 zile plecam in "voiaj" si nu as vrea sa facem nopti albe pe la prieteni
Noki, vroiam sa zic ca Amalia face de luni bune ce a facut sararica ta azi noapte, adica fataiala si maraieli de pe la 2-3 noaptea. la inceput ziceam ca erau colicii de vina - si cred ca erau- apoi lapticul meu insuficient, ei bine acuma cred ca are viermi in fund .de fapt asta e, ea adoarme devreme, pe la 21H- 21H30, ca asa ii e ritmul, doarme neintoarsa vreo 6 ore, apoi se fatie vreo 3 ca ar manca dar io, tirana nu ii dau pana pe la 5-6 ca tot sper in zadar sa ii scot masa de noapte:)
Lavi, ramasesem datoare cu un raspuns: aici gasesti haine de copii la toate preturile, toate marcile, sincer ai de unde alege. Sunt o gramada de magazine. Nu as sti sa iti zic cat costa o rochita ca missa le-a primit pe toate pana acuma. Eu am descoperit recent magazinul H&M - de fapt il stiam pt adulti dar partea pt copii nu o vizitasem - si am ramas profund impresionata de ce lucrusoare dragute pot avea si la niste preturi faine: gen blugi (daca ai vazut poza, sunt cei cu flori pe ei) am dat 12 eur, i-am luat un fel de ghetute asortate la blugi ( cu aceleasi floricele colorate) la 6 eur, si chiar un sarafan de blugi tot la vreo 10 eur. Asta asa ca idee...nu stiu calitativ cum sunt, oricum sper sa ma tina cateva luni ca apoi nu mai ii sunt bune, insa finisajele sunt foarte bune.
Si da,pe missa imi place sa o imbrac ca pe un copchil mai mare, adica bluzita si pantalon, sau rochita, cat despre silueta mea, precizez ca am pus doar poze alese, ca sa nu mi se vada suncile, ca cele 10 kile in plus sunt acolo, parol!
ilenutza spune:
Noi am luat cadou la nasi, ceva de la mobexpert, desi nasa a insistat ca nu se dau cadouri la nasi de botez.
taxa nu stiu cat e, auzisem de milioane dar nu stiu cat;poate a fost vreo fata nasa si stie
Ile si bb Victor - 22 dec
Varsta Victor