Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (48)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Si inainte de a va pupaci ca plec sa ma intalnesc cu o prietena la Monaco, vreau sa fac o strigare: Poetu' si Rachelina pe unde umblati??? Bagati nasucu si la noi sa ne mai dati vesti!
Ina, ce face bunica? Ai plecat deja in Ro?

Alina si Amalia 17.11.2005

Poze noi de Paste Catolic 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

la noi a fost 40 lei rezervarea la biserica, si l-am intrebat pe nasu cat le-a cerut ... cica 1 mil preotul si 500 cei doi dascali. pret comunicat de ei.

cadou... le-am luat set de 12 pers de tacamuri... ca nu puteam sa nu le iau nimic. le luam si tort dupa obicei, da' au zis ca tin post.

daca n-are nas, trb sa-si gaseasca un "tinator de lumanare", ca singura nu poate!

de paste.. pe masa.. gatesc ca ioana, bagajele si m-am carat vineri seara!

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Mai, de dimineata am deschis subiectul si am vazut ca erau deja 11 pagini, din care nu apucasem sa citesc nici macar una! Zic ca nu e bai, citesc ultimele doua, apoi recuperez... N-am apucat sa citesc ultimele doua, n-am apucat sa fac mai nimic azi in afara de ingrijit copil si acum ce gasesc?! Alte 5 pagini! Dar harnice mai sunteti la scris!!! Asa ca n-am timp deloc sa ma uit acum pe ce s-a scris. Imi cer scuze fata de toata lumea si sper sa recuperez maine.
Insa am si eu o durere maricica (am mai intrebat, dar nu mi s-a raspuns, asa ca mai dau o data): cum pot face bebe sa accepte biberonul? Urla de zici ca il omor cand ii dau biberonul. Se intampla o data la un secol sa accepte unul, multumesc lui Dumnezeu atunci! Ieri din pura intamplare, exact la prima supica de legume, l-a acceptat. Azi insa nici pomeneala. Alaltaieri tot asa, circ mare de tot, nu l-a vrut cu nici un chip. Zilele trecute tot asa. Asta e prima problema. A doua e ca nu vrea supa de legume, nici zeama, nici piure... Ce sa fac? A treia problema e ca nu se mai satura cu ce manca inainte... Cred ca fructele ii fac pofta de mancare. La o ora tipa de foame de zici ca n-a mancat de o saptamana! SI sa nu imi spuneti ca nu-i de foame, ca daca il iau in brate ma mananca si ma suge disperat. Disperat! La cat timp sa-i dau sa pape, ca sa nu-i dau peste cap nici programul, nici stomacul?
Ma puteti ajuta macar cu un rasppuns, daca nu cu trei?
Multumesc!
P.S. Inca o data scuze ca am venit dor cu intrebari. O sa mai si povestesc si sa raspund, sper sa ma lase Bogdanelul...

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

He-he Cristina si eu "gatesc" maine bagajele ca vineri dimineata am plecat!

cristina si ilenuta multumesc de raspunsuri. Deci cadou trebuie sa dau iar cu banii - la 1 milion ne-am gandit si noi (eu cu nasa) dar nu i-am pus la socoteala pe "cantareti" cat despre nas.. e cam din scurt sa-si faca rost de unul pana la botez. S-o gasi vreun cavaler fortos pe acolo sa tina lumanarea. Stai putin, 500.000 dascalii la total sau fiecare?

Gandacel big problem!
Cu biberonul - poti sa schimbi tipul de biberon. Sa i-l misti in gura in sus si in jos sa-i atingi buzele ca sa-i stimulezi reflexul de supt..
Cu supa si piureul - incearca sa scoti telina si pastarnacul (sfat de la cristinamh); da-i-le cu lingurita
Daca cere, da-i mai des, n-ai ce sa-i faci.

Alinus misto cu H&M-ul, am gasit si eu o bluzica la baby expo la un stand care aveau in general turcisme. Dar inca nu-i e buna. La noi nu este magazin H&M.

Cu Ina am mai vorbit eu pe mail, cand si cand. Nu intra pt ca nu are timp, pe 29 are botezul si e foarte ocupata. O stiti voi pe Ina, ca daca intra trebuie sa raspunda la toata lumea, numai asa, sa zica de ea, nu.

De Anda nu stiu nimic nici eu, probabil o fi ocupata cu serviciul. Mai intra ea, nu-mi mai fac griji.

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

50 lei amandoi lavi, , doar nu dubla slujba. la andrei a tinut fratele meu lumanarea... rol care i-a placut f tare

gandacel, poti renunta la bibe la supa... si transforma supa in piure; daca vrei sa iasa mai satios, pune si o lingura de orez.. intrebare... nu-i mai dai sa suga dupa ce a mancat??

si, ca veste proasta, is copii care pur si simplu nu vor bibe. si te chinui cu lingurita, pt ca vor trece direct la cana...

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Uf...nu mai reusesc sa citesc din urma, daramite sa mai scriu ceva. Incerc sa recuperez zilele astea, printre oo si covoare!

Va multumec pentru urarile catre Stefan si va invit sa vizionati mutrele de 4 luni

Tania & BB Stefan (17.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Iata un site interesant: www.presspro-pediatru.ro

Cristina Negara cu BB
Elise-Stefania

3 Decembrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Noki, ce tzeapa cu mesajele tale melancolice! Si eu am crezut, pe bune, ca ai aflat din nou ca esti insarcinata!! Am citit de cateva ori pana am inteles despre ce-i vorba

Treceti-o si pe Rianna in randul celor care au invatat sa scuipe. De ieri numa' asta face, ba chiar ne-a tras una fix in mecla, si mie si lu' taica-sau, care-i radeam in fata (asta asa, sa ne arate ea noua ca nu e frumos sa radem de ea!)

Mergi la inceput

Tania, nu merge link-ul sa-i vedem mutrisoarele lui Stefanel.

Mergi la inceput

Mey, eu am o problema mare cu fata asta a mea: se zgarie pe fata!!! Fruntea ei e de toata pomina, zici ca i-a trecut o grebla pe-acolo. Si pe bune ca nu are unghii, i le-am taiat foarte adanc, dar ea are unghiile tare rezistente si chiar daca-i sunt foarte scurte, tot tari sunt. Tre' sa fiu in permanenta cu ochii pe ea, ca altfel e tot cu mainile pe fata si fruntea ei saraca... nu-i trece bine o zgarietura, ca apar altele noi. Am sa pun in contul comun cateva poze de la Paste s-o vedeti cum arata pe frunte

Mergi la inceput