Ce filme bune ati mai vazut?(3)
Raspunsuri - Pagina 8
adimercedes spune:
Am vazut aseara The DaVinci's Code. A fost un film bine realizat. insa a fost supraexpus. Adica, i s-a facut mult prea multa publicitate, mai ales voluntar de catre biserica. Si nu e atat de "pagan" pe cat m-as fi asteptat. Urmareste indeaproape cartea, desi normal ca scapa unele aspecte colaterale. E un fel de "vanatoare de comori" si, ca si cartea, ofera o alternativa fictiva sau nu la o istorie existenta. Nu l-as vedea a doua oara.
Zilele trecute am vazut si Kill Bill 1. Nu a fost pe gustul meu, desi nu pot zice ca il detest. O sa vad in curand si partea a doua. Apoi merg inapoi la ale mele .
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Olivia26 spune:
"Keeping Mum" - cu Mr Bean in rol serios...merita vazut. Me imi era somn si totusi m-a tinut treaza...
"Seriozitatea e singurul refugiu al omului mediocru"
Idora spune:
Ultimul film bun vazut de mine a fost The notebook
------------------------------------------------------------------------------
Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum.
În vremuri ale minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluționar(George Orwell)
poze
Liseberg-Göteborg
Oana spune:
Am vazut si eu Codul lui Da Vinci. Ca film mi-a placut, eu nu am citit cartea insa, deci nu pot sa fac o comparatie... Probabil ca daca as fi citit-o as fi fost mai dezamagita de film ca de obicei asa se intampla...
Oana si Paul (3 iulie 2002)
Ticker_Paul
bibyrox spune:
quote:
Originally posted by Idora
Ultimul film bun vazut de mine a fost The notebook
------------------------------------------------------------------------------
Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum.
În vremuri ale minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluționar(George Orwell)
poze
Liseberg-Göteborg
Subscriu!!!
Am vazut si eu serile trecute "Codul lui Da Vinci" - mi-a placut! E interesant! Eu zic ca merita vazut desi mie una mi-a pus multe semne de intrebare...
Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!
Biby
Samurai-lady spune:
E cam vechi,dar mie mi-a plakut.
SUPER SIZE ME- iubitorii de Mc Donald mai
ales e musai sa-l vizioneze !!!!
Samurai-lady si bb Ken
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe
Aldebaran spune:
Bird - viata lui Charlie Parker si The fisher king, sunt mai vechi dar eu abia acum le-am vazut.
Subscriu si la "Supersize me"
Corina, mami de leutz blond si bb Aris (12.08.2005)
poze
filmulete
floriinutza spune:
ultimul ce mi-a placut : "the shawshank redemption" (cam vechi-1994-da' io acu' l-am vazut).cu Tim Robbins si Morgan Freeman, dupa un roman de Stephen King
Kittie spune:
hop ji io!
Oare de ce n-oi fi scris mai de mult la sobectu asta.... hmmmm
In seara asta vaz Da vinci code! Abia astept! cartea am citit=o fix cand a iesit in valuri mari acu 2 ani prin ioropa si culmea! tot gravida eram :D.. aku filmu..
Zilele trecute am vazut Xmen 3 (the last stand) si tot nu mi pare a "last" ca se termina cu loc pentru urmari...Si dupa multe ezitari Broken flowers . M-a enervat ceva mai putin decat lost in translation da' tot pe ulitza aia sunt amandoo..
, mami de ( 13oct04 )
smillaraaq spune:
codul lui da vinci - super ok, mult mai bun decat ma asteptam!
si deceptia zilei: legaturi bolnavicioase, plictisitor, dezlanat, fara sare si piper... mi s-a parut un film chinuit, care incearca sa transmita o stare, o framantare, un zbucium si nu reuseste decat sa fie sacadat si facut parca din petice. Super ok insa Ioana Barbu, foarte dulce si usor sasaita. Bineinteles fac toti banii Tora Vasilescu si Mircea Diaconu. In rest, cand ati spus voi vreodata in vorbirea de zi cu zi "hai sa luam o discutie" sau "regreti ca ai plecat?" -- mi se par atat de artificiale dialogurile din filme...
Recomand insa Diarios de motocicleta, cu Gael Garcia Bernal , un film despre tineretea lui "Che" Guevara care o sa va lase in suflet un dor de America de Sud...
Come to the dark side: we have cookies!!