Ce filme bune ati mai vazut?(3)
Raspunsuri - Pagina 7
MONAI spune:
Am vazut zilele trecute Recviem pentru copilarie, pe mine m-a impresionat si revoltat foarte mult. E un film trist, asa ca trebuie vazut doar intamplator.
Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
Olivia26 spune:
Scuze, Legaturi bolnavicioase
E cu Tudor Chirila de Vama veche, Tora Vasilescu, Mircea Diaconu si e foarte bine realizat.
kriss79 spune:
Am vazut si eu unul ieri HALF LIGHT cu Demi Moore.
In seara asta ma uit si eu la Something New..
POZE
Cristina S.
Creola spune:
Buna,
Zilele trecute am vazut Memoriile unei gheise,mie mi-a placut foarte mult.Saptamana viitoare vreau sa merg la Codul lui Da Vinci,sper sa nu raman dezamagita.
Poze
Ramona J spune:
Thank you for smoking - nou aparut, mi-a placut mult. L-a vazut cineva?
The best thing you can do for your children is to love your wife.
unboticutz spune:
"the others"
aparent un subiect banal: o mama a doi copii descopera treptat ca sunt bantuiti de fantome. dupa ce am vazut filmul pot spune ca are la baza o idee originala, foarte bine pusa in scena.
---------------------------------------
common sense is not really so common
cristinutza08 spune:
"the others" e un film bun, cu nicole kidman parca. din cate imi amintesc(l-am vazut acum 2 ani) mama si cei doi copii descopera ca ei erau de fapt fantomele, si cei pe care ii considerau ei fantome erau proprietarii casei.
codul lui da vinci l-am vazut aseara la cinema. mie una nu mi-a placut. probabil si pt ca am citit cartea si ei au schimbat destule din carte.
unboticutz spune:
cristinutza08, ai stricat tot misterul filmului. daca stii chestia asta deja filmul isi pierde mult din farmec..
---------------------------------------
common sense is not really so common