Ce filme bune ati mai vazut?(3)
Raspunsuri - Pagina 6
michelle7 spune:
exorcismul lui Emily Rose- un film bazat pe o poveste reala. mi-a placut si nu a fost plictisitor cu toate ca tema e "fumata"
ralucoantza spune:
LA TIGRE E LA NEVE- cu benigni...mi-a placut... e un film cu inima, are un mesaj de transmis si n-am mai ras asa cu pofta la un film de cand eram copil...
Oana spune:
quote:
Originally posted by puf13
am gasit pe dc++:
da vinci code decoded (2004)
the real da vinci code
the da vinci code secrets revealed
the da vinci code (2006)
beyond the da vinci code
dar nu am downloadat nici unul inca
Pai cand o sa le dowloadezi o sa vezi ca nu sunt decat niste documentare facute pe marginea cartii, iar cel din 2006 este probabil o reclama la film.
Oana si Paul (3 iulie 2002)
poze
Ticker_Paul
catalynaa spune:
Am vazut aseara Basic Instinc 2...din pacate nu a fost ceva extraordinar....sfarsitul chiar nu l-am inteles...ori am fost eu prea obosita,ori finalul e aiurea.Astept pareri...poate ma lamureste si pe mine cineva.Un 10+ pentru Sharon Stone(una dintre actritele mele preferate)....mi-ar place sa arat si eu ca ea la 50 si de ani.
Edit-am uitat sa spun ca nu mi-a placut deloc de David Morrissey..nici nu se compara cu Michael Douglas
adimercedes spune:
Am vazut aseara "The Man from the Snowy River". Filmul are 2 parti si a fost super.
Urmeaza sa vad "Kill Bill" a lui Tarantino.
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Loma spune:
Rome, facut de englezi, excelent, cel mai bun film istoric..
am vazut prima serie de 12 episoade, abia le astept si pe celelalte
alt film vazut care mi-a placut, usor si interesant
Great expectations
si mai sunt dar le-am uitat, a chiar mi-am amintit altul Revenge.
philip spune:
da vinci code se lanseaza vineri, sper sa jung si daca ajung o sa va zic cum e...
philip&andreea
copilasi dragalasi
codruta_grg spune:
Eu am vazut de cateva ori filmul Contact cu Jodie Foster. E un film super fain si eu cred ca "ar fi o mare risipa de spatiu daca am fi singuri in Univers"!!!!!
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
&
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
Artemis1578 spune:
quote:
Originally posted by alayna
Aseara am vazut Something new,un film de dragoste excelent, mi-a placut foarteeeeee mult ,il recomand cu cea mai mare placere
O femeie de culoare foarte frumoasa lucreaza ca manager senior la o firma de contabilitate.Are de toate ,dar ii lipseste un partener.
Se va indragosti de un barbat la care nu se astepta
Cred ca-l voi revedea azi cu toate ca nu obisnuiesc sa vad un film de doua ori
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
Vazut, placut!
Anka si Ubitu (26.06.2004)