Ce filme bune ati mai vazut?(3)
Raspunsuri - Pagina 9
Oana spune:
quote:
Originally posted by Kittie
...Si dupa multe ezitari Broken flowers . M-a enervat ceva mai putin decat lost in translation da' tot pe ulitza aia sunt amandoo..
Of si eu am aceeasi parere amandoua filmele astea m-au plictisit, efectiv imi pare rau dupa timpul pierdut... Cred ca e de vina actorul principal din amandoua Bill Murray..
Oana si Paul (3 iulie 2002)
Ticker_Paul
Oana spune:
quote:
Originally posted by smillaraaq
si deceptia zilei: legaturi bolnavicioase, plictisitor, dezlanat, fara sare si piper... mi s-a parut un film chinuit, care incearca sa transmita o stare, o framantare, un zbucium si nu reuseste decat sa fie sacadat si facut parca din petice. Super ok insa Ioana Barbu, foarte dulce si usor sasaita. Bineinteles fac toti banii Tora Vasilescu si Mircea Diaconu. In rest, cand ati spus voi vreodata in vorbirea de zi cu zi "hai sa luam o discutie" sau "regreti ca ai plecat?" -- mi se par atat de artificiale dialogurile din filme...
Tocmai voiam sa-l vad si mi-ai cam taiat elanul...
Ticker_Paul
Kittie spune:
Uf! Bine ca n-atzi sarit cu oo pt Broken flowers sau Lost in T.. nici mie nu mi provoaca deosebite senzatii Bill Murray. Nu stiu de ce a devenit exponentul barbatului de varsta mijlocie aflat fie la fie in perioada premergatoare andropauzei, aparent multumit de viata lui (de pana atunci pt ca cea din prezent e ca si inexistenta) si impacat (cu nu stiu ce, dar impacat.. sau senilizat complet) si nu stiu de ce prinde atat de bine. Si pare o chestie "culta" si "cool" sa te uiti la filme cu Bill Murray. Pffff!!!
N-am vizionat codul aseara.. ci M:I 3.. Din nou tom salveaza toate cele si pedepseste pe toti raii.. o singura observatie am: de ce n-au distribuit-o chiar pe Katie (holmes) in rolul principal feminin? ca tot au ales o tante care-i seamana tare..bicoz ca era gravida? sau contravine preceptelor scientologice? J-aja o parabola artistica cu tom si cu muerile din viata lui...ooooooo deosebit.... (misiunea de inceput a filmului il prezinta angajat in salvarea unei blonde capturata de un tip raaau rau de tot , esuand intr-un final, ca mai tarziu sa aflam ca tipa blonda nu-i era, sentimental, decat o sora mai mica a-ham ....)..
, mami de ( 13oct04 )
smillaraaq spune:
quote:
Originally posted by Oanaquote:
Originally posted by smillaraaq
si deceptia zilei: legaturi bolnavicioase, plictisitor, dezlanat, fara sare si piper... mi s-a parut un film chinuit, care incearca sa transmita o stare, o framantare, un zbucium si nu reuseste decat sa fie sacadat si facut parca din petice. Super ok insa Ioana Barbu, foarte dulce si usor sasaita. Bineinteles fac toti banii Tora Vasilescu si Mircea Diaconu. In rest, cand ati spus voi vreodata in vorbirea de zi cu zi "hai sa luam o discutie" sau "regreti ca ai plecat?" -- mi se par atat de artificiale dialogurile din filme...
Tocmai voiam sa-l vad si mi-ai cam taiat elanul...
Ticker_Paul
imi pare rau ca ti-am taiat elanul... si eu am fost dezamagita dupa ce l-am vazut, am ramas asa cu o impresie ca putea fi un film bun si s-a pierdut pe parcurs...
oricum, nu zice nimeni sa nu-l vezi, normal, doar ca as zice sa nu-ti faci mari asteptari :-)
Come to the dark side: we have cookies!!
Kittie spune:
mey.. vazui juma de cod si nu m-a impresionat.. Ori nu mai sunt eu amatoare de asa filme (ma-ndoiescccc) ori ii lipseste ceva ...
, mami de ( 13oct04 )
Kittie spune:
nu-mi place genu :(
ca sa fiu sincera, filmul meu preferat a fost Requiem for a dream (Aronofsky). E mai dur de felu' lui.. da' chestiile relaxante nu m-atrag.
, mami de ( 13oct04 )
codruta_grg spune:
Am vazut acuma Crash. Mie nu mi s-a parut un film fain. Da, cum s-au intrepatruns personajele....un film bine regizat. Dar pe mine m-a cam plictisit.
Am vazut si Da Vinci Code. Un film politist bun, atat.
La Dumnezeu pentru o zi, imi aduc aminte cand l-am vazut, ca am ras fosrte bine la el... Un film relaxant!
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
&
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
RWheelwright spune:
Buna, fetele1 Bine v-am gasit (in sfarsit!)De cand ma chinui sa ma loghez si iata ca am reusit. Sper sa ma primiti si pe mine in gasca voastra.
Un film super este "La vita e bella" (sau:"Viata e frumoasa"), dar, atentie, ca va trebuie cel putin o batista alaturi ! Vedeti-l si ... plangeti voi! Subiectul se ref. la o familie in care tata este evreu, dar din pricina asta (auzi!)sufera toti (lagar, soldati, etc.). Chestia ca baietelul e facut sa creada ca totul e un joc, in care el trebuie sa se ascunda mereu... Finalul e oarecum frumos, dar pana acolo.... Va pup, pa!
Ramona J spune:
Mai fetele mie-mi place Bill Murray. Chiar l-am vazut intr-un film nou regizat de Andy Garcia - despre Cuba. Atita mi-a placut ca i-am uitat si titlul! Daca nu era Bill Murray pe ici pe colo nu stiu ce ma faceam. A fost si lung filmul...
Dar vroiam sa scriu despre "An Inconvenient Truth" - filmul lui Al Gore despre incalzirea globala. Sper sa aiba mare succes, in sensul ca ne va urni sa facem fiecare ce putem.
A mai vazut cineva filmul? Ce parere aveti?
The best thing you can do for your children is to love your wife.