Ce filme bune ati mai vazut?(3)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Am vazut recent Apocalypto care m-a capativat si pe mine intr-adevar te tine in suspans pana la sfarsit. La inceput m-a socat violenta atat de contestata de altfel din acest nou film al lui Gibson, dar destul de repede am uitat scenele violente si m-am concentrat pe intriga si scenariul filmului. Interesant.
Am vazut si Marie Antoinette al lui Sofia Coppola cu Kristen Dunst in rolul principal, mi-a placut totul in afara de soundtrack. Probabil oi fi eu mai conservatoare dar la un film de epoca mi se par mult mai potrivite bucati muzica preclasica si clasica si nu de rock si pop, chiar nu stiu ce a vrut sa realizeze cu chestia asta sa atraga publicul tanar la film?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

Rome
The color purple f. bun
Great expectations
aa si unul de Almodovar Mar adentro/The sea inside, f. mult mi-a placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katie spune:

In seara asta am vazut "Derailed" - "Fara control". De mult n-am mai vazut un film care sa fie asa imprevizibil.. Mi-a placut, un film bine facut dupa parerea mea.

Daca pentru o problema exista solutie, atunci n-ai de ce sa-ti faci griji. Daca pentru o problema nu exista solutie, grijile sunt inutile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Blood Diamond, cu Leonardo di Caprio, un film neasteptat de bun, intens, m-a tinut cu sufletul la gura. La sfirsit aveam ochii in lacrimi....

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apsara spune:

"De profundis" un film de Miguelanxelo Prado, doar imagini (picturi in acuarela) si muzica fara cuvinte. Muzica e interpretata de orchestra simfonica din La Coruña, orchestra care beneficiaza de cativa artisti romani. E un film foarte sensibil care vorbeste despre legende si adancuri. Dat fiind ca nu e prea comercial, nu stiu daca va fi distribuit in afara Spaniei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Am vazut si eu Apocalypto,interesant si bine realizat.
De Blood Diamond nu pot spune acelasi lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalynaa spune:

Am vazut si eu in ultima vreme ceva filme:
Little Miss Sunshine-m-a impresionat enorm...chiar mi-au dat si lacrimile
Garfield 2-o comedie dragutza,dragutza
Cloud 9-tot o comedie dragutza cu aroma de spirit de echipa
Grandma's Boy-cum se distreaza tinerii alaturi de cei trecutzi de prima tinerete
Am revazut si Liceenii-filmul meu de suflet...nu m-as plictisi niciodata de el
Am mai vazut cateva,dar nu-mi aduc aminte la ora asta...revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gangurici_licurici spune:

quote:
Originally posted by Loma

Rome
The color purple f. bun
Great expectations
aa si unul de Almodovar Mar adentro/The sea inside, f. mult mi-a placut.

Mar Adentro e al lui Alejandro Amenabar, si e intr-adevar un film foarte bun, la fel si The color purple, pe cel din urma l-am vazut cu destul de mult timp in urma, parca Whoppi Goldberg joaca rolul principal, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo37g spune:

Va recomand " o noapte cu regele " si "iluzionistul"

sa-mi spuneti parerea voastra despre ele

gabi marin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

am vazut "iluzionistul" si mi s-a parut interesant, chiar daca nu a fost exact cum ma asteptam din titlu. oricum, merita vazut.

ultimul film bun pe care l-am vazut eu a fost "the machinist"...prea tare film, cum arata Christian Bale acolo...mai sa nu-l recunosc.
Iar filmul meu preferat din toate timpurile, cu toate ca este foarte dur, din punct de vedere psihologic, pe mine m-a zguduit cum trebuie, este "requiem for a dream"...

Mergi la inceput