Ce filme bune ati mai vazut?(3)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Da trebuie sa merg la the Holiday am auzit ca e dragutz, in ultima vreme am inchiriat numai porcari nici numai imi vine sa arunc bani ca tot nu gasesc ceva nice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apsara spune:

Babel.

apsara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinax spune:

de mult nu mai vazusem un film care sa ma impresioneze si sa pot spune ca e cu adevarat fain...si tocmai am vazut "The pursuit of happyness" cu Will Smith si cu fiul lui facut dupa o poveste adevarata

pe care il recomand din toata inima...e super fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gangurici_licurici spune:

Pirates of the Caribbean, Dead Man;s Chest- foarte simpatic (ca si prima parte de altfel). Am insa o presimtire ca o sa va irite putin sfarsitul (daca nu ati vazut inca filmul). Vesti bune insa: se pregateste partea a 3-a- At World's End, daca nu ma insel.
Am mai vazut zilele trecute "Keeping Mum", Cu Rowan Atkinson intr-un rol serios (de necrezut , nu-i asa?). Umor englezesc, daca va place. Mie mi-a placut foarte mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inex spune:

The Big White-tare dragut!

Inex ,de 2 x mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

am vazut aseara pe calculator, Happy Feet( desene animate), inspirat din documentarul realizat de o echipa de cercetatori francezi, despre viata pinguinilor si care se numea Calea Imparatului. Mie una mi-au placut amandoua, atat documentarul cat si filmul.

Carla

"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita nicioadat cum i-ai facut sa se simta"(Carl W.Bueechner)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

The breakup... Un film dragut si cu final neasteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Fan Prison Break si eu!!!!!!

vreau si eu un bebic!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns contactnicole spune:

The guardian - film de actiune, o poveste frumoasa dedicata salvamarilor cu Kevin Costner. Mie mi-a placut mult.
Fools rush in - o comedie romantica cu Salma Hayek si Matthew Perry. Pentru o seara relaxanta e foarte potrivit.
Am revazut de sarbatori Love Actually, care-mi place din ce in ce mai mult.
Happy Feet - e super, desen animat si musical. Soundtrack-ul filmului imi place la nebunie.

Nickidutza
The day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giani spune:

Little Miss Sunshine - o comedie tare reusita.

Apocalypto - film de actiune, extrem de violent, dar captivant, m-a tinut in fata tv-ului mai bine de doua ceasuri, desi mi-am mai facut de lucru pe la bucatarie de citeva ori, pur si simplu n-am rezistat la unele scene.
L-a mai vazut careva?

Mergi la inceput