Ce filme bune ati mai vazut?(3)
Raspunsuri - Pagina 29
codruta_grg spune:
Si mie mi-a palcut Apocalypto.
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
Idaira spune:
The pursuit of happyness si mie mi-a placut.Iar finalul mi-a stors vreo doua lacrimi,ma rog, dar ar fi putut sa nu se fi intimplat cu hapy end si tot mi-ar fi placut.
catalynaa spune:
quote:
Originally posted by speed
little miss sunshine - n-am mai vazut demult un film asa bun
Si mie mi-a placut mult
Am vazut Transamerica-o porcarie in opinia mea...nush cum de am avut rabdare sa-l vad pana la sfarsit
pisicuta si matei spune:
quote:
Originally posted by catalynaa
Am vazut Transamerica-o porcarie in opinia mea...nush cum de am avut rabdare sa-l vad pana la sfarsit
Este un film minunat care abordeaza teme tabu:transexualitatea;abuzul sexual;homosexualitatea.....O viziune interesanta a acestor "probleme" atat de pregnante in acest secol si secolul trecut.
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
codruta_grg spune:
Am vazut aseara O noapte la muzeu. Imi place tare mult acest gen de filme asa cum e si Jumanji.
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
mcm spune:
quote:
Originally posted by codruta_grg
Am vazut aseara O noapte la muzeu.
asa crestem noi
Si mie mi-a placut.
Cristina
catalynaa spune:
quote:
Originally posted by pisicuta si mateiquote:
Originally posted by catalynaa
Este un film minunat care abordeaza teme tabu:transexualitatea;abuzul sexual;homosexualitatea.....O viziune interesanta a acestor "probleme" atat de pregnante in acest secol si secolul trecut.
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
Sorry,mie chiar nu mi-a placut chiar daca a fost nominalizat la Oscar....fiecare cu gusturile lui....