Ce filme bune ati mai vazut?(3)
Raspunsuri - Pagina 10
Ramona J spune:
Am mai vazut recent un film haios - Thank you for smoking.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Happiness_4_us spune:
Noi vedem acum Prison break si e tare bun.
Nana Motoc
Pana la nunta...
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."
felicia74 spune:
Hotel Rwanda. Cutremurator film! E o poveste reala petrecuta acum cativa ani cand in aceasta tzara a fost razboi civil si peste 1 milion de oameni au fost ucisi.
Subscriu la parerile despre Lost in Translation (ce-a vrut sa spuna filmul asta?) si Bill Murray, dupa care nu sunt topita.
Vad ca sunt pe aici persoane carora le-a placul The Ring. Mama, dar aveti curaj! E un film de groaza bun, dar nu ma omor dupa gen.
Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)
irina.c. spune:
Sa va uitati la "Over the hedge"Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose
Kittie spune:
hmmm. The ring a luat cronici foarte proaste in comparatie cu filmul original. Am vazut dupa si Dark Water (de acelasi realizator) si m-a impresionat mai mult decat The Ring. oricum, ambele le-am vazut ziua , cu lumina muuuuultaaaaa
Lost in translation? a vrut sa spuna ce a vrut sa inteleaga fiecare. La urma urmelor un barbat in perioada pre andropauzei si o tanara in pre maturizare, amadoi pe un teren teribil de neutru ce pot sa spuna?? Ori o luam nabokovian si inclinam spre lolita, ori o luam bacovian si punem de-o franghie , sapun si scaun .
The Da Vinci Code - nu m-a impresionat. Ii lipseste ceva filmului, fata de carte. Si pare totul atat de usor, in film... Plus ironia la adresa francezilor... nu mi se pare reusit , in concluzie. Pacat de tom hanks, imi placea foarte tare in toate filmele lui...
Aseara am vazut Derailed. Din nou Vincent Cassel intr-un film cu violuri. Incepe sa sune ciudat, de parca se duce la casting uri numai de exista o scena cu viol intr-un film ... bleah
, mami de ( 13oct04 )
M&M spune:
Am vazut A GOOD WOMAN recent pe ecrane.Mie mi-a placut filmul.Distributie buna, peisaje super , dragoste si putin mister , ca nu strica niciodata.
poze rochita civila
eu
diverse
smillaraaq spune:
Moartea domnului Lazarescu - mi s-a parut un film extraordinar si vi-l recomand din toata inima, cu inima deschisa si fara prejudecati!
Ion Fiscuteanu e un actor fantastic, dar nu trebuie ratati nici cei care-i dau replica si care sunt toti extrem de naturali (lucru aproape inexistent in filmele romanesti) si autentic oameni.
Remarcabil!
Come to the dark side: we have cookies!!
Kittie spune:
cu scuzele de rigoare pentru mesajul artistic al postarii tale - mi s-a acrit de filme romanesti in care facem misto de noi! Si ne mai si bucuram ca au priza "afara". pai normal ca au! Cei de-afara abia asteapta confirmarea parerilor conform carora suntem niste salbatici cu obiceiuri ingrozitoare, departe de progresul lor evident. Ultimul pe care l-am vazut (si vreau sa ramana asa) a fost Filantropica. Am iesit acrita de-a dreptul dupa amuzamentul general :(.
Scuze inca o data, nu vreau sa te superi pe mine, doar ma esprim.Si sunt deschisa la dezbateri!!
, mami de ( 13oct04 )
William spune:
Film marfa ar fii Failure to Launch care e super marfa dupa parerea mea plus ca joaca si Sarah Jesicha Parker o urmaresc mereu in serialul "Totul despre sex" si altul Codul lui Davinici care ar fii super marfa si ala
Oana spune:
Asa e, "Moartea d-lui Lazarescu" a fost un film de succes pentru ca a spus lucrurilor pe nume si verde in fata, dar poate ar fi cazul ca regizorii romani sa mai renunte la a face filme in care se demonstreaza indiferenta, saracia si lipsa de civilizatie de la noi (vezi Filantropica, Asfalt Tango, Senatorul Melcilor, etc). Un contraexemplu in acest sens este "Orient Express"-ul lui Sergiu Nicolaescu, un film foarte bun dupa parerea mea care iese din tiparul majoritatii filmelor romanesti facute dupa revolutie. Mi-a placut pentru ca este despre aristocratia romaneasca de acum un secol, nu tu injuraturi, nu tu aruncat cu noroi, vi-l recomand sincer.
Oana si Paul (3 iulie 2002)
Ticker_Paul