Ce filme bune ati mai vazut?(3)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Am mai vazut recent un film haios - Thank you for smoking.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Noi vedem acum Prison break si e tare bun.

Nana Motoc
Pana la nunta...

"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Hotel Rwanda. Cutremurator film! E o poveste reala petrecuta acum cativa ani cand in aceasta tzara a fost razboi civil si peste 1 milion de oameni au fost ucisi.

Subscriu la parerile despre Lost in Translation (ce-a vrut sa spuna filmul asta?) si Bill Murray, dupa care nu sunt topita.

Vad ca sunt pe aici persoane carora le-a placul The Ring. Mama, dar aveti curaj! E un film de groaza bun, dar nu ma omor dupa gen.

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Sa va uitati la "Over the hedge"Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

hmmm. The ring a luat cronici foarte proaste in comparatie cu filmul original. Am vazut dupa si Dark Water (de acelasi realizator) si m-a impresionat mai mult decat The Ring. oricum, ambele le-am vazut ziua , cu lumina muuuuultaaaaa
Lost in translation? a vrut sa spuna ce a vrut sa inteleaga fiecare. La urma urmelor un barbat in perioada pre andropauzei si o tanara in pre maturizare, amadoi pe un teren teribil de neutru ce pot sa spuna?? Ori o luam nabokovian si inclinam spre lolita, ori o luam bacovian si punem de-o franghie , sapun si scaun .
The Da Vinci Code - nu m-a impresionat. Ii lipseste ceva filmului, fata de carte. Si pare totul atat de usor, in film... Plus ironia la adresa francezilor... nu mi se pare reusit , in concluzie. Pacat de tom hanks, imi placea foarte tare in toate filmele lui...
Aseara am vazut Derailed. Din nou Vincent Cassel intr-un film cu violuri. Incepe sa sune ciudat, de parca se duce la casting uri numai de exista o scena cu viol intr-un film ... bleah

, mami de ( 13oct04 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Am vazut A GOOD WOMAN recent pe ecrane.Mie mi-a placut filmul.Distributie buna, peisaje super , dragoste si putin mister , ca nu strica niciodata.

poze rochita civila
eu
diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smillaraaq spune:

Moartea domnului Lazarescu - mi s-a parut un film extraordinar si vi-l recomand din toata inima, cu inima deschisa si fara prejudecati!

Ion Fiscuteanu e un actor fantastic, dar nu trebuie ratati nici cei care-i dau replica si care sunt toti extrem de naturali (lucru aproape inexistent in filmele romanesti) si autentic oameni.

Remarcabil!

Come to the dark side: we have cookies!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

cu scuzele de rigoare pentru mesajul artistic al postarii tale - mi s-a acrit de filme romanesti in care facem misto de noi! Si ne mai si bucuram ca au priza "afara". pai normal ca au! Cei de-afara abia asteapta confirmarea parerilor conform carora suntem niste salbatici cu obiceiuri ingrozitoare, departe de progresul lor evident. Ultimul pe care l-am vazut (si vreau sa ramana asa) a fost Filantropica. Am iesit acrita de-a dreptul dupa amuzamentul general :(.
Scuze inca o data, nu vreau sa te superi pe mine, doar ma esprim.Si sunt deschisa la dezbateri!!

, mami de ( 13oct04 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns William spune:

Film marfa ar fii Failure to Launch care e super marfa dupa parerea mea plus ca joaca si Sarah Jesicha Parker o urmaresc mereu in serialul "Totul despre sex" si altul Codul lui Davinici care ar fii super marfa si ala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Asa e, "Moartea d-lui Lazarescu" a fost un film de succes pentru ca a spus lucrurilor pe nume si verde in fata, dar poate ar fi cazul ca regizorii romani sa mai renunte la a face filme in care se demonstreaza indiferenta, saracia si lipsa de civilizatie de la noi (vezi Filantropica, Asfalt Tango, Senatorul Melcilor, etc). Un contraexemplu in acest sens este "Orient Express"-ul lui Sergiu Nicolaescu, un film foarte bun dupa parerea mea care iese din tiparul majoritatii filmelor romanesti facute dupa revolutie. Mi-a placut pentru ca este despre aristocratia romaneasca de acum un secol, nu tu injuraturi, nu tu aruncat cu noroi, vi-l recomand sincer.

Oana si Paul (3 iulie 2002)

Ticker_Paul

Mergi la inceput