Ce filme bune ati mai vazut?(3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Szilvi spune:

Filmul care m-a miscat intr-adevar la Oscarul de anul asta: un film sud-african TSOTSI merita vazut pt. cei care se descurca cu subtitrare in limba engleza! Dar nici Walk the Line nu e mult mai prejos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

ce am vazut dintre ultimele si mi-a placut a fost King Arthur, dar in fine nu se pune ca in general imi palc filmele istorice...pe urma Gothika, asta ma asteptam sa fie chiar naspa...vai ce urat m-am exprimat dar totusi a fost cat de cat interesant...pe urma Une longue dimanche de fianceillement(daca nu-l scrisei corect nu dati cu pietre, dar ma omoara termenul ala asa lung) cu Audrey Tatou si Jodie Foster, e superb...peisaje, muzica, efectul cinematografic...am mai vazut si Sahara, slabutz, dar comic pe alocuri, si Penelope Cruz e mortala , Cinderella Man care sincer mie mi-a placut, nu stiu ce a scris critica, dar se merita, si actorii joaca super si atmosfera anilor 30 e super-redata.

Lena si t-rex Freya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

Gothika e foarte prost realizat.goof-uri la tot pasul (inclusiv se vede camera in cadru, se vede microfonul).. Dar tinand cont ca in seria ta e o majoritate de realizatori francezi, tind sa cred ca esti fan (un longue dimanche de fiancailles eu n-am vrut sa mai vad dupa amelie si mi-ar fi placut ca audrey sa ramana amelie pentru totdeauna, de pilda in da vinci code mi-a parut tare uratica si banalizata). Fata de King Arthur prefer Kingdom of Heaven sau New World.
Ce-am vazut zilele trecute si am uitat sa postez cumsecade - Derailed *am scris doar cateva cuvinte si numai despre Vincent Cassel (in afara de Ocean's Twelve, il puteti vedea intr-un film asa zis cult Irreversible, de aici cred ca a plecat obsesia violului). tind sa cred ca donsoara Aniston fosta dna Pitt e cumva rasfatata de lumea filmului. Nu stiu pe ce alte considerente decat cele din viata ei personala (ca, actrita mi se pare complet neconvingatoare si stearsa). Dar filmul a fost interesant per ansamblu.

, mami de ( 13oct04 )

Mergi la inceput

Kittie esti mortala parca ai fi barbate miu, numai el, ma chinuie cu detaliile tehnice, el face reclame, si-mi strica toata bucuria vizionarii...imi arata, ba ca aluia i se vede ceasu si in scena dinainte nu avea, ba ca iese microfonu in cadru numa d-astea de-mi strica orice placere...si Kingdom of Heaven mi-a placut ofcorz ca e cu Orlando Bloom, ca e istoric si ca e regizat de Ridley Scott...io cand sa plang la nu-s ce scena d-asta mai romantioasa, vine el cu cate o "apreciere" d-asta de ma seaca...am vazut si Wedding Crashers si recunosc ca am ras la el...in general inchiriez comedii cand vreau sa ma binedispun!!

Lena si t-rex Freya

Mergi la inceput

apropos de "mortalitatea" goof-urilor : aseara tocmai ma uitam la ultimul ep din lost (de pe sezonul asta) si intr-o scena erau marii masculi ai telefilmului (nu stiu daca esti familiarizata cu el asa ca voi descrie cat de "independent" cu putinta) avantati in valuri catre o anumita tinta din ocean. Pe mal, inainte de a se arunca in apa, unul din ei isi scoate doar incaltarile si sosetele ramanand in camasa si jeans, ceilalti doi la fel, incaltarile,plus tricoul/camasa dupa care ii iau urma primului. ei bine, in filmarea subacvatica unul din ei era aratat ca purtand un sort (pana pe la genunchi) de culoare rosie... nici unul nu era imbracat asa nici inainte nici dupa secventa cu apa. Nu e vorba de stricat filmul, mie mi se par amuzante micile kestii care "scapa" si ma bucur cand le gasesc, asa, de parc-ar fi vreo comoara-n labirint .
orlando bloom.. Hm... mi-a placut in rolul de elf. i se potrivea perfect. Dupa ce n-a mai avut cositele si urechile ascutite nu mai era la fel . In Troy a mai avut un rol potrivit fizicului sau - romanticul si nechibzuitul Paris ii venea perfect! Dar ultimul (parca) film in care ii este partenera Kirsten Dunst e in-gro-zi-tor!!! Unul din cele mai lungi filme pe care le-am vazut! nici titlul nu mi-l mai aduc aminte!
Wedding Crashers e foarte dragut! toate filmele din seria ben stiller&co sunt tare amuzante!
Aseara ma gandeam la un film interesant de vazut dar noaptea mi-a sters memoria ... o sa-mi aduc aminte, cu siguranta, si voi contribui la subiect

, mami de ( 13oct04 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by Szilvi

Filmul care m-a miscat intr-adevar la Oscarul de anul asta: un film sud-african TSOTSI merita vazut pt. cei care se descurca cu subtitrare in limba engleza! Dar nici Walk the Line nu e mult mai prejos.

Toni

Da, am vazut Tsotsi weekendul asta impreuna cu niste prieteni plecati din Africa de Sud. A inceput destul de brutal, insa ofera o fateta de multe ori nevazuta a vietii in tara respectiva. Am inteles ca o parte din actori au fost oameni obisnuiti luati din cartierele darapanate din zona unde se filma. Pe mine m-a fascina imbinarea intre lupta pentru existenta a hotilor si sentimentele si amintirile pe care fiecare om le are ascunse uneori adanc in suflet. Filmul cred ca ofera si o licarire de speranta, in sensul ca la final si cel mai inrait criminal poate fi reformat.

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

http://acorns.com.au/cs/blogs/literarykaleidoscope/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Codul lui Da Vinci
Foarte bine realizat, mai bun decat ma asteptam

Mergi la inceput

Kittie este Elizabethtown si mie una mi-a placut...stiu Lost, adevarul este ca episodul-pilot mi-a placut, dar asteptam sa aiba un final, cred ca asa mi-ar fi palcut mai mult...eu sunt genul care nu am rabdare sa ma uit la seriale-drame, decat daca ar fi ceva ffff interesant, si Lost mi-aduce aminte un pic de Dosarele X, care s-a diluat pana a decazut total...poate d-asta, nici Neveste disperate nu urmaresc, Sex and city asta da...ca e si comic, daca e comic mai rezist.

Ce am vazut si mi-a placut chiar ffff mult este Vanity Fair cu Reese Witherspoon...atmosfera de epoca, Gabriel Byrne, decoruri superbe...si ea joaca excelent!!

Lena si t-rex Freya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by William

Film marfa ar fii Failure to Launch care e super marfa dupa parerea mea plus ca joaca si Sarah Jesicha Parker o urmaresc mereu in serialul "Totul despre sex" si altul Codul lui Davinici care ar fii super marfa si ala

Join my forum :D

Mama, a placut cuiva "Failure to Launch"!

In schimb, mi-au placut Gothika si "Moartea domnului Lazarescu"- nu e nimic exagerat, va zice un om care in ultimul an a fost de 2 ori in spital. Asta e realitatea!
Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Pe principiul ca Die Hard s-a vandut foarte bine si a placut, deci, inseamna ca in state exista cel putin cate un Bruce Willis pentru fiecare situatie deosebita?! si ca-i salveaza pe toti? Sunt sigura ca imaginile redate in Moartea d-lui.... sunt reale, realiste si bine decupate din viata de zi cu zi din ro. Da oare e nevoie sa le-o aratam tuturor? ASA CUM E EA???
m-am inflacarat
ieri am vazut "Poseidon" . Daca va plac filmele de actiune gen Titanic in care nu exista nici un pic de respect pentru miile de figuranti care sfarsesc plutind in ocean, va puteti uita .

, mami de ( 13oct04 )

Mergi la inceput