Ce filme bune ati mai vazut?(3)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns smillaraaq spune:

Si mie mi-a placut Failure to launch. Imi place Sarah Jessica Parker, desi in filmul asta e cam "trecuta" (parerea mea :D). si mi-a placut si Matthew McWhatever, ex-logodnicul Penelopei Cruz, pe care nu-l mai vazusem jucand. Cool guy ;)

In ceea ce-l priveste pe Dl Lazarescu, mie nu mi se pare ca se axeaza pe ce avem noi mai naspa (ca dovada ca multe ziare straine l-au numit "o imagine realista a sistemului medical", fara sa precizeze "romanesc!"). Cred ca toti doctorii se blazeaza la un moment dat, cred ca e omeneste imposibil sa plangi si sa suferi pentru fiecare pacient. Cat despre prejudecati ("esti beat!"), orgolii si alte cele... general umane si ele. Iar sistemul medical iese chiar bine fata de realitate, ati vazut ce curat e in spitale si ce tineri si draguti sunt doctorii? Ce sufletisti sunt cei de la primul spital, ce draguta e asistenta, ce interventii se fac ca Dl. Lazarescu sa ajunga la tomograf, desi n-avea "pile"? Speranta exista, exista si tomograf :D

Iar Filantropica mi-a placut la nebunie!!

Come to the dark side: we have cookies!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalynaa spune:

Mey da' tare-l laudati pe Domnul Lazarescu asta...e musai sa vad si io filmul sa ma conving daca e tare au ba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

Am vazut aseara "The Sentinel" cu Michael Douglas, Kiefer Sutherland, Kim Basinger si Eva Longoria. Din seria filmelor "amerikanii ie cei mai tari ji-i dovedejte pa totzi". Da' suportabil (unde mai pui ca e si Jack Bauer aka Kiefer pe care-l ubesc tare din cauza de 24hours)..

, mami de ( 13oct04 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boo__boo spune:

Shall We Dance (2005) - cu Richard Gere si Jennifer Lopez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

An Inconvenient Truth l-a vazut cineva? Documentar, facut de Al Gore?

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

AM vazut Moartea d-lui Laarescu (apropo in iarul local se spunea ca e vorba de spitale din Bucuresti... Ungaria). Bun, f. bun chiar.Ieri insa am vazut Syriana al lui George Clooney. Fantastic. Cam complicat tre sa stii ceva politica dar filmul e f. bine realiazat si vorbeste de la sine... la fel ca moartea d-lui Laarescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

A vazut cineva Slevin?
Dar Cars?

Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina

Ajutati-l pe Andrei sa traiasca!
http://83.103.236.3/Andrei/index.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Neapart sa va uitati la Nanny McPhee,e un film foooaaarte dragut.Despre un vaduv cu 7 copii care cauta o dadaca.Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Am vazut si eu de curand in avion Failure to Launch, o comedie romantica simpaticuta si relaxanta, iar aseara Munich, de Steven Spielberg, bunicel filmul, mi-a placut, vi-l recomand

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

Syriana mi-am dorit foaaaarte tare sa l vad. Am renuntat dupa primul sfert de ora (mai precis dupa scena u pustiul in piscina....) n-am putut nici macar sa "sar" peste scena sa vad filmulin continuare....
Munich, sincer, mi s-a parut slab dpdv al credibilitatii... Ca agent full power, Eric Bana e atat de convingator precum as fi eu intr-un job (real life) de savant chimist :P

, mami de ( 13oct04 )

Mergi la inceput