Blueair - impresii
Raspunsuri - Pagina 2
mamica dulce spune:
Oh my god!!!!cred ca ieri am nimerit oferta la tarom,si n-am rezervat!! cu 423 dus-intors,pentru ca azi sareau preturile de 6-700.Si chiar si 800,Ca sa nu mai zic ca am crezut ca nu vad bine,cand am dat frankfurt-iasi,cu schimbare(sau escala ca n-am mai studiat dupa ce am vazut pretul) in bucuresti-1600 si ceva de euro!!!.Foarte suspect,asa ceva n-am mai patit si sunt sigura ca am introdus datele corect,de cateva ori chiar,ca m-am uitat ieri cam toata ziua dupa zboruri.
asa ca ma reorientez spre blue-air:(,unde ma costa pana in 500,totusi.
pe travelocity era sa fac infarct,cele mai ieftine oferte sunt cam 800-1000 si pestepana la bucuresti.
No,ca-ti vine sa-i impusti,zau asa.Anul trecut n-am fost in romania de spaima preturilor la avion+ bilet la mare la hotel naspa of course,asa ca m-am dus cu 700 in turcia,3 saptamani la 4 stele,all inc.
Sa mori,nu alta!!!!
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
xela29 spune:
Offf...eu am zburat cu ei anul trecut in noiembrie, Baneasa-Reus(Barcelona) si am avut mari probleme cu platitul kilogramelor extra la bagaj, nu m-au lasat sa imi iau rucsacul in avion ca avea 2kg extra. Atitudinea personalului este insuportabila, de la aeroport pana la stewardese care au niste priviri galese si doar atat, nimic de spus in fata calatorilor care se poarta, cum spunea cineva, mai rau decat in personal. Programul lor a fost complet dat peste cap si nu s-a simtit nimeni sa isi ceara scuze pentru nimic, de parca mai mult de o ora intarziere e ceva natural.
Preturile par tentante insa nu recomand compania, mai ales daca zburati intercontinental, ca s-ar putea sa platiti pentru bagaje cat inca trei bilete.
... words are tools...
GabyHila spune:
Mamica dulce e musai sa ajungi pe Otopeni? Hai pe Viena - Sibiu daca iti e aproape. Eu zbor Sibiu - Munchen (TAROM) - Hamburg (GermanWings) cu 381 dus intors. Mentionez ore normale de zbor, plec de la mine din oras si ajung la 9 seara nu la 12 noaptea.
Travelocity iti da rezultate bune in functie de aeroport. Cateva tipuri pt zbor: alege plecare joia nu vinerea; sa ai intotdeauna un weekend; zborurile de dimineata sunt intotdeauna mai ieftine.
Good luck.
Do not go to bed mad! Stay up and fight!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060
mamica dulce spune:
gaby,m-am dezumflat rau de tot cu blue airul,adica impresiile fetelor m-au lamurit:)
trebuie sa ajung la otopeni ,ca apoi sa iau trenul spre iasi(ai mei locuiesc in roman,pe traseu,deci vreo 5-6 ore).Ce.i in vestul tarii e muuult prea departe,si clujul si sibiul si nu mai zic de timisoara,dat fiind ca o sa fiu singura cu copilul.
M-am uitat la tarom si pretul e de 1600 de euro,de la frankfurt la iasi,cu schimbare in bucuresti.E de neconceput,de ras,de plans,de ce vreti voi:)
M-am mai gandit la varianta frankfurt-timisoara si apoi cu carpatair spre bacau,dar nu stiu daca nu ajung tot acolo.
Vreau sa plec neaparat saptamana viitoare,am o perioada cumplita,si nu vreau decat 3 luni in romania,as pleca si ieri daca se poate.
Cred ca pana la urma iau taromul si basta,desi 800 si ceva de euro mi se pare criminal.
GabyHila spune:
Mamica dulce da-mi si mie primul aeroport mare de unde poti zbura. Sa te ajut cu search. In privinta taromului, suna la agentie, nu PLATI PE SITE NICIODATA. Tarifele sunt intotdeauna mult mai mari.
Gaby
Do not go to bed mad! Stay up and fight!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060
mamica dulce spune:
gaby,esti foarte dragutza..ar fi frankfurt,düsseldorf sau aachen,dar ala e mic.
Ancade spune:
Fetelor, eu citisem multe lucruri proaste la adresa Blue Air insa cum pe noi ne avantajeaza distanta pana la aeroportul unde opereaza ei (Maastricht si Baneasa)si mai ales pretul am ales aceasta companie;am zburat in ultimele 6 luni de 6 ori cu ei(eu si copiii de 1 an si respectiv 4 ani);vreau sa spun ca am ramas f placut surprinsa si de servicii(s-au purtat super cu copiii-cu mult peste stewardesele de la Tarom care mi s-au parut sub orice critica in ce priveste amabilitatea) si de zbor si ca nimic din cele citite nu a fost adevarat.(se dau locuri, nu-ti cari singur bagajul etc cum scrisesera unii pe forum).Nu a intarziat niciodata, ba de 4 ori a aterizat cu 40 min mai devreme.Sunt mult deasupra Tarom , Malev, KLM;se da gratis doar apa;dar ce am nevoie mai mult cand zbor doar 2 ore?
Oricum vad ca fiecare are alta opinie in privinta fiecarei companii;asa ca zburati cu ce va convine si nu ascultati sfaturile nimanui.
Anca
irlandeza spune:
Mamica dulce , nu e cam mult 423 pt. un dus-intors? Nu sunt si alte companii?
Am zburat din Dublin in Buc. cu Alitalia , Aerlingus , KLM , CSA , si nu am platit niciodata mai mult de 300 euro (cu o escala).Acum zburam pe Budapesta cu Malevul care este scump in general , dar biletul a fost 295 euro.E zbor direct.Si intotdeauna avem surplus de kg , inclusiv la bagajul de mana (cand ne intoarcem in Dublin), dar am trecut fara alte taxe , am avut noroc.
Dupa cata reclama proasta s-a facut aici pt. Blueair, n-am sa zbor cu ei.
Zbor placut tuturor.
Noi 2 singurei
ooana spune:
Eu am zburat cu Carpatair...400 euro biletul Cluj-Dusseldorf...cu niste avioane care scartie din toate incheieturile.
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
...pentru nunta!
Wedding Day