Fetele din America (69)
Raspunsuri - Pagina 13
sinzi_ana spune:
Nu am plans...dar am ramas cu inima sfasiata...si l-am sunat pe tati imediat (care e in Seattle si era 5 dimineata la el) sa ii povestesc ce mama rea sunt, cum las copilul in lacrimi plangand dupa mami!!!
Oricum am stat o ora in cabinet la secretara si l-am urmarit pe monitor (au camere video de supraveghere in fiecare clasa, si m-a lasat sa il vad cum se descuca) si am fost incantata ca uitase de mine!!!
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David
David
Laura _Oprescu spune:
quote:
Originally posted by polux
ce anume despre restaurantele romanesti te intereseaza?
Eu nu stiu decat trei,unul un pic mai rasarit+ 2 biserici care au sala de mese ptr diferite ocazii.Vorbim pe yahoo in seara asta si-ti spun ce stiu.Eu am umblat pe la toate cand am facut botezul gazei.
Pupici
Poze cu maimutica mea
perfect.multumesc
sinzi_ana spune:
Fetelor ce siti despre statul Maine???
Sta cineva acolo??? Radu are o super oferta de job acolo si ne gandim sa ne mutam...si am auzit lucruri bune....
Sinzi, Radusi David
David
josefine spune:
oana si cryssa, ma ajutati tare mult. multumesc fetelor. macar sa stiu spre ce sa ma orientez. mai am cateva intrebari, ca m-am tot uitat pe site-ul oficial, dar nu prea ma prind. sa inteleg ca v-ati casatorit in romania, de unde ati inceput procesarea actelor ptr IR1/CR1. sotul a trimis aplicatia, si in momentul cand a fost aprobata petitia, s-au trimis actele la ambasada din bucuresti. cat dureaza tot procesul? de la aplicare pana la primirea vizei/green card? daca o sa stau un an in romania mai pot aplica asa? (am vazut pe site ca trebuie sa am domiciliul aici, adica al parintilor pana stiu unde ma duc). trebuie sa fac si affidavit of support? ce venit trebuie sa am? ( venitul meu o sa fie doar banii de pe urma phd-ului, in jur de 15k-23k, e suficient?
oana_b, felicitari ptr GC!
_
"I'll make him an offer he cannot refuse"
Oana_B spune:
Jo, sotamiu a venit in Romania pentru asta, a stat 5 saptamani dar toata treaba a durat mai putin cu vreo saptamana. Amanunte nu prea mai stiu, am un dosar in care mai am ceva copii de pe la actele de atunci dar nu mai stiu pe unde l-am dosit, sigur cryssa e mai de ajutor.
Imi amintesc ca printre hartiile de atunci venise de aici si cu o declaratie ca nu a mai fost casatorit dar nu au acceptat-o la ambasada a trebuit sa faca alta acolo in fata consulului.
E bine in orice caz sa fii acolo, eu intram cu el pe pasaportul lui in ambasada, nu stateam la nici o coada. Nu mai stiu cum e acum.
Dar felicitari si casa de piatra si felicitari pentru cetatenie
Oana_B
josefine spune:
oana, sa inteleg ca v-ati casatorit in ro? si actele au fost procesate doar de ambasada din bucuresti? (am vazut ca se poate si asa).. pai 5 saptamani e putin, iuhuu:)) astept si de la cryssa raspuns, daca are timp, ca poate e mai fresh procedura..
sa fie, acum sa vad, anul asta sau la anul o sa se lase cu maritis:)
_
Oana_B spune:
Da, in ro ne-am casatorit, n-am idee cum procedeaza ei dar banuiesc ca acolo le-au procesat daca a durat asa putin.
Oana_B
Sanca spune:
Sanzi,
din punct de vedere turistic, Maine e superb. Am fost acu un car de ani, toamna, si m-am indragostit. . .
Au orasele micute si pitoresti. Bastinasii, din cate am auzit nu prea sant "open to new people," si sant cam "old School." Dar iara nu stii pana cand nu locuiesti acolo.
josefine spune:
astea-s vesti bune:)) dupa 3 ani, apuc si eu sa stau mai mult de 2 luni cu el. mersi!
_
sinzi_ana spune:
Pe noi ne atrage ca am inteles ca esti in siguranta acolo (au zone "safe") si aerul e curat...casele relativ ieftine
Acum am inteles ca si iernile sunt grele...cam ca in Canada...si asta nu ne place...ne-am obisnuit aici la caldurica!!!
Sinzi, Radusi David
David