Fetele din America (69)
Raspunsuri - Pagina 12
Laura _Oprescu spune:
Hristos a inviat!
fetele din Chicago am si eu o intrebare despre restaurantele romanesti din Chicago..ma intereseaza niste numere de telefon si/sau impresii despre ele.Multam fain
pisik 4ever spune:
mersi de pont, adrienne... intru pe radar mode, ca submarinele!
am pous pozedin excursia din southfork ranch
You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05
josefine spune:
Adevarat a inviat!
Ciuf, felicitari si sa ai o bebita mancacioasa si sanatoasa.
fetelor, voi stiti cum e mai rapid si mai bine sa aduc iubitul in US? cu viza de fiancee si sa ne casatorim in decurs de trei luni, sau sa ma marit in ro si sa incep de acolo demersurile?
_
"I'll make him an offer he cannot refuse"
yank spune:
quote:
Originally posted by josefine
Adevarat a inviat!
Ciuf, felicitari si sa ai o bebita mancacioasa si sanatoasa.
fetelor, voi stiti cum e mai rapid si mai bine sa aduc iubitul in US? cu viza de fiancee si sa ne casatorim in decurs de trei luni, sau sa ma marit in ro si sa incep de acolo demersurile?
_
daca esti cetatean american,marita-te cu el in ro.Daca nu,oricum dureaza,dar incearca cu fiancee
josefine spune:
multumesc ptr. raspuns. sunt cetatean (o sa fiu peste 4 zile :-) ) si de aici dilema. o sa stau un an in ro, asa ca daca e mai rapid, o sa aplic din ro. sau poate cu viza de fiancee e mai rapid?:)) of, ce ti-e si cu procesarea actelor..
_
polux spune:
Laura ce anume despre restaurantele romanesti te intereseaza?
Eu nu stiu decat trei,unul un pic mai rasarit+ 2 biserici care au sala de mese ptr diferite ocazii.Vorbim pe yahoo in seara asta si-ti spun ce stiu.Eu am umblat pe la toate cand am facut botezul gazei.
Pupici
Liliana
Poze cu maimutica mea
cryssa29 spune:
Hristos a inviat!
Josefine, eu am ajuns in state cu viza CR-1/ IR-1( petitia a fost depusa la ambasada Sua in Ro), ceea ce inseamna ca am venit direct cu GC. Daca ar mai trebui s-o mai fac inca o data tot asha ash proceda. Viza K-1 si K-3 costa timp si bani.Procesarea actelor dureaza destul, iar ptr ajustarea statutului se platesc in jur de $1500, in timp ce ptr CR-1 costa in jur de $600.
Daca te pot ajuta cu ceva, nu ezita sa ma intrebi.
sinzi_ana spune:
Pisik multam de poze...al meu copil sta si acum cu limba scoasa in fata pozelor cu trenul!!! hihi...
Azi a fost prima zi de gradi...s-a lasat cu bocit si a facut si pisu pe el (nu stiu daca din cauza lipsei de comunicare, sau din prea multa suferinta) dar pana la urma a iesit bine...la sfarsit chiar s-a distrat, si zice ca mai vrea sa mearga si maine!!!
Xela esti o dulce!!!!
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David
David
Sanca spune:
Sanziana, felicitari, si bine ca ai depasit momentul. Ai plans si tu, dupa ce l-ai lasat? Hai, marturiseste sincer aici
Adrienne, vad ca Moartea Dlui Lazarescu nu o sa-l dea si la noi la tara in SD. Poate o sa-l scoata pe DVD si o sa-l apuc sa-l vad si eu.
Ciuf, felicitari!
Oana_B spune:
Jo, si eu ca si cryssa tot cu CR1 am venit, tot asa acte depuse in Ro.
btw, azi am primit gc de resident permanent si desi am aplicat la I-751 cu numele sotului ca mi l-am schimbat si am trimis si dovada ei tot pe numele de fata mi-au trimis noul GC. Tantalici
Hristos a inviat!!!
Ciufule, felicitari
Oana_B