Fetele din America (69)
Raspunsuri - Pagina 14
nematics spune:
quote:
si asta nu ne place...ne-am obisnuit aici la caldurica!!!
las' ca vezi tu umezeala curind si=o sa dai sa fugi! Sau daca ti se rataceste vreun crocodil in the backyard!
In privinta climei, va recomand Colorado!
sa luptam sa dam dreptul copiilor saraci la educatie:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72331
Ajutindu-i pe ei ajutam viitorul tarii sa fie mai bun
" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"
sinzi_ana spune:
Deja am soprale ca pets...dar pe bune ca nu ma deranjeaza ca sunt foarte civilizate!!! Fiecare cu teritoriul ei...Ne mai intalnim noaptea prin bucatarie...fiecare cauta probabil ceva de haleala prin frigider!!!
Cat despre umezeala...si in Constanta era tot cam asa vara...in fine doar 3-4 sapt pe an...
Uf...grea decizie...
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David
David
bucluc spune:
Hristos A Inviat!Intru si eu cu intarziere ca-s cu mari dureri de spate de abia ma misc p-aici prin casa.
Gabbriela, multumesc! Asa am pus la 300 si nu a crescut :) Dar macar de data asta s-a copt inauntru si a iesit bun. Blatul asta cica-i mai sensibil. Daca mi-ar fi spus treaba asta in reteta...
Raportez in continuare ca ouale au iesit colorate minunat cu o vopsea de 67 de centi de la Walmart peste care am dat din pura greseala. Taaare incantata am fost eu de ele pana am ajuns la faza cu spartul unde ne-am colorat degetele de zici ca pictasem cu palmile toata ziua.
Daniela
"Cauta la cine te pretuieste, cat de curata e inima, nu cat de inalt e gandul."(N.Iorga)
Bic spune:
O-hoho ce de noutati.
Ia uite domne ce a trecut timpul! Ciuf felicitari pentru surioara lui Luca! Sa va iubiti cu totii si sa fiti fericiti!
Eu am intrat sa va spun ca actele pentru pasaport pe care le-am trimis prin posta americana/posta romana cu confirmare de primire prin semnatura au ajuns cu bine in vreo saptamina de la data la care au fost expediate. Concluzia mea este ca nu are rost sa platiti DHL si alte servicii atit de scumpe pentru documente.
Hristos a inviat!
Smaranda, 03.11.2005
Veve spune:
Sanziana,eu am locuit 5 ani in statul vecin Maineului,New Hampshire.Daca aveti ceva perspective promitatoare in zona aia,eu una n-as ezita.E o zona superba,cu lume civilizata (m-am ingrozit peste ce-am dat aici)cu o rata a emigrarii foarte mica (chestie pe care,din nou,o apreciez extraordinar de cand m-am mutat aici),cu scoli bune si rata a criminalitatii foarte mica.
Intr-adevar,iernile sunt lungi si destul de aspre,insa nu chiar ca in Canada.Clima e foarte asemanatoare cu cea a Romaniei.
Ca sa faci comparatie cu Florida de ex, in www.infoplease.com/ipa/A0922223.html" target="_blank">topul celor mai periculoase state,e pe locul 48 din 50/Florida e pe 6,pe 17 la "most livable"/Florida-31,pe 5 la "healthiest"/Florida-44 si pe 11 la "smartest"/Florida-39;
Ca sa nu mai zic ca ai si oceanul la o aruncatura de bat,verile sunt calduroase dar suportabile iar eu m-am indragostit pur si simplu de Boston si Portland.
Cu-alte cuvinte eu sunt PRO Maine!
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
Oana_B spune:
Etete, nu e Michiganu' al mai criminal stat nici cu crackheads si gangmembers nu ne mai putem lauda...aaaww...shoot
ce mediocrii suntem si la livable, smartest si healthiest:)))))
Oana_B
sinzi_ana spune:
Veve, da...din pc de vedere financiar ar fi deocamdata mai bine acolo...Radu pleaca din start cu mai multi bani acolo...
Aici inca nu ne-am legat de glie (daca ne-am legat undeva vreodata de vreo glie) si e destul de usor sa ne mutam...
Singura retinere pe care o am...e climaDavid e fan piscine, parcuri si plimbari pe afara...si imie teama ca iarna o sa urcam toti pe pereti prin casa...
Sinzi, Radusi David
David
Veve spune:
Pun pariu c-o sa se-mpace cu juma de an de piscine/parcuri si juma de ski/sanius/bulgareala.
sinzi_ana spune:
Am si io nevoie de o infromatie rapid...
Deci am de completat un cec (ce proasta sunt) care are 8 casute dupa cum urmeaza 3 casute apoi o virgula apoi inca 3 casute apoi un punct si apoi inca 2 casute...
Suma pe care vreau sa o trec este 250$
Ei...unde pun aia 205? in primele 3 casute in ultimile???
Sinzi, Radusi David
David
Veve spune:
Aici virgula e in locul punctului si viceversa;deci 250 pui dupa virgula,iar in casutele de dupa punct "00".