Va place Florin Piersic?
Raspunsuri - Pagina 2
brendamitran spune:
Io zic ca ar fi pe acelasi loc.....ca actor
BRENDA
"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran
KUKI spune:
Imi place Florin Piersic, am crescut cu el, asa cum am crescut si cu Amza Pellea si cu Jean Constantin sau Dem Radulescu...ahh ce vremuri !
Acum, poate sunt eu prea departe de teatrul sau filmul romanesc, dar ma intreb cu parere de rau...de ce Florin Piersic Junior nu-mi spune mare lucru???
daniela_b spune:
Il ador (cum s-ar spune) si ii admir energia nesecata si umorul iesit din comun.
Nici eu nu l-am pus pe pereti dar mi-a placut intotdeauna. Am avut marea placere sa-i intilnesc pe strada, mai demult, pe el si pe Angela Similea, am amutit de cit de "si mai frumosi" erau in realitate ...
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
Natasa spune:
Iubirea adolescentei mele :) L-am vazut in "Gaitele" si m-am indragostit. De atunci, n-am mai vazut ca, in timpul piesei, la simpla aparitie pe scena sa se aplaude furtunos citeva minute. N-am inteles pe moment, pentru ca eram si eu mica :), dar cu timpul m-am convins: barbat frumos, cu sarm si talent. Combinatia perfecta pentru un actor.
Dupa aceea, ani de zile l-am sunat de ziua lui sa-i spun "la multi ani" :) Imi place si acum, dar cumva parca nu vrea sa imbatrineasca si uneori e trist sa-l vezi mai vopsit si mai impopotonat decit ar trebui. Se mai si repeta, dar talentul lui este urias! (doar Toma Caragiu imi place mai mult)
Craciunitza, mi-ai adus aminte de o perioda frumoasa!
mihaela_ce spune:
Mi-a placut intotdeauna, si ma uit cu placere oriunde apare,chiar daca uneori se repeta parca niciodata nu spune aceiasi intamplare la fel.
Despre el ca actor de teatru nu aveam o parere foarte buna pana cand l-am vazut in "Zbor deasupra unui cuib de cuci" la National.Daca va puteti imagina un Florin Piersic care pret de 2 ore si ceva nu scoate decat maximum 10 cuvinte,dar care joaca (dupa parerea mea) rolul indianului mai bine decat Jack Nicholson.
Nu l-am cunoscut personal.O singura data,cu multi ani in urma,eram cu fratele meu pe la Romana ne cumparasem covrigi calzi si stateam la semafor.A oprit in dreptul nostru si ne-a intrebat daca ii dam si lui un covrig.I-am dat bineinteles,i-as fi dat toata covrigaria daca imi cerea.
Ma bucur ca ai deschis subiectul.
Am scris zambind.
Mihaela
brendamitran spune:
Nici in filmele cu Margelatu' nu scotea prea multe vorbe,dar era magnific...
BRENDA
"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran
Andrada spune:
Mie cel mai mult mi-a placut cind era in duet cu Tanase (dublu rol) care il tot lauda si el refuza un pic rusinat toate laudele. Doar il stiti cit e de modest!
A si alta, asta chiar e funny, in spectacol la Ploiesti vorbind de fosta nevasta zicea: "unguroaica-unguroaica dar mi-am facut treaba cu ea".
Nu se mai fac dom'le actori ca astia!
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
thalia spune:
Nu stiu cate dintre voi au vazut Duminica in Familie de duminica.A fost invitat si Florin , ca doar erau Floriile.
Am ramas socata. Dorea sa monopolizeze microfonul dar Mihaela Radulescu foarte elegant l-a luat de brat i-a soptit ceva si l-a tras deoparte. El s-a uitat tāmp la ea .Apoi a bānguit ceva . A venit o tipa i-a dat un buchet de flori , el a dat buchetul Mihaelei. el se uita īn continuare dezorientat parca scos din priza.Au bagat publicitate.
Fetelor ...imi pare rau dar linia dintre normal si senilitate e atat de subtire...Se pare ca el o trece foarte usor fara sa realizeze asta.
Nu dati cu rosii.L-am iubit intotdeauna si ma doare ca imaginea acestor actori nu ne ramane in suflet asa cum i-am cunoscut. Mi-aduc aminte de intamplarea cu Gica petrescu cand i-au spart usa si a fost filmat dezbracat , neras si fara peruca lui.
Cand coboara din Parnas ...zeii sunt si ei oameni!
Natasa spune:
Am vazut si eu emisiunea. Problema lui e ca vrea sa vorbeasca ore in sir si nu peste tot i se ofera timpul asta. Mie nu mi se pare ca e senil, mi se pare doar ca e un Don Juan imbatrinit si trist din cauza asta. Nu poate sa accepte ca barbatul frumos care a fost acum nu mai e decit un batrin. Unul la fel de talentat, dar el nu vrea sa renunte nici la imaginea de cuceritor.
Oricum, eu ma bucur de cite ori il vad si imi pare rau ca nu putem sa-l vedem pe scena (nu in spectacole de divertisment, in piese de teatru).
craciunitza spune:
Aveti dreptate, are totusi 70 de ani. Faptul ca e batran ma intristeaza din ce in ce mai mult.
Nu certati copiii cand viseaza!
Noi
Mitele