Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Uite ca am mai citit si vreau sa va doresc o zi buna cu bebici linistiti care sa va lase sa va odihniti dupa noaptea grea pe care ati avut-o unele!

Giova imi pare rau ca ati ajuns la urgente cu Marco pentru voi. Sa sti ca si eu il tin pe Filip cate jumate de ora in sus si da aerul afara de 4-5 ori si dup-aia e linistit. Iti dai seama ce distractiv e noaptea sa stau cu el asa dupa ce mananca ... imi pica ochii in gura. Mai nou noaptea imi deschid calculatorul si mai citesc cate ceva cat stau cu el sa ragaie

pup

Angi de motanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisu23 spune:

Bee esti sigura ca nu are colici? Si la mine circul incepe in jur de 6 seara si se termina pe la 9 cand papa si adoarme. Iar din cate am citit si eu am inteles ca acesti colici s-ar instala intr-un anumit moment al zilei, si in mod deosebit seara. Eu am ajuns si la spital cu ea dupa ce mi-a plans intr-o zi 3 ore. Am chemat salvarea, mi-a spus ca are otita dupa care am fugit la spital...bineintels ca nu avea otitta si avea crize de colici.
Iar ca simptome..la fel cum spui si tu, se arcuieste si numai in brate se calmeaza. Se pare ca acum la sfarsit colicii sunt foarte puternici ci de aceea si bebeii nostri sufera atat de tare.

Crisu23 si Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Fetele am venit dela cardio totul e ok nici urma de instabilitate sau de puls haotic drept urmare continuam cu aceleasi picaturi ca sa fim siguri ca am inteles ca doza care o luam e inofensiva si a fost data asa sa vada dc e suficienta. Ceea ce ma face sa cred ca e si mai bine e ca ne-a chemat peste 6 luni ceea ce inseamna ca nu mai sunt probleme ci doar trebuie verificat. Al meu copil a fost cuminte a stat linistit asta pana cands-a plictisit si vroia sa isi faca eco singur probabil ca apuca aparatul doctorului , cordonul sau il lua de mana. Deci in concluzie suntem bucurosi si dorim la toata lumea sa fie sanatoasa si cuminte si papacioasa.
Am mai pus si noi niste poze sa vedeti cum umblam creanga toata ziua.
Mirela pupici lui Dani si ai sa vezi tu cum o sa se linisteasca deodata si ai sa te plangi ca e prea cuminte.
Cata imi pare rau ca ai "luat-o in cap" dar lasa ca trece ...nu pana te mariti ...ci pana la botez. Bia deci tot personalitate puternica...lasa ca e mai bine asa. Frumos sta sprijinita pe manutze.
Monica ai mai vb cu Astery? E ok?
Nicole nu fii suparata lasa fata sa pape cat vrea si cand vrea ...poate atata are nevoie.
Crisu o sa treaca colicii ca am vb eu cu ei si au zis ca gata la secta asta sunt prea multe mamici "sony" si s-au saturat de ele si pleaca la alta secta.
Bee pupici Anei si lasa ca maine e o noua zi.
Canda ce mai face Filipelul ( mor dupa numele asta)? Ai mai pus poze?
Giova nu e asa ca azi Marcolinos e fresh?
Maraki, Teolinda, Raluca,Ioana unde ati disparut frate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

La multi ani pentru cele 3 luni ale lui Alain si lui Eduard sa creasca mari , sanatosi si frumosi si nu in ultimul rand papaciosi si cuminti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Noi in acelasi ritm...crize si iar papam...pina acum 70....suntem la a3-a masa...disperare ma numesc!

mamicuta de ciresica -aprilie 2006

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna fetelor,

Nu prea am putut sa intru pt. ca a fost liber Robert si a stat pe laptop,inca nu am reparat comp.
Irina ma bucur din suflet ca nu are nimic Mario si este bine ca e si papaciosTi-am lasat mesaj in mess mai devreme....intru dupa ce papa Angelo sa vad si eu pozele noi cu bebelini!!!
Giova de pe acum a devenit mamos Marcolino eee Si al meu cand se uita la mine parca ma soarbe din ochi, cand mananca sta cu ochii pe mine ( are momente ) ca si cum ar fi hipnotizat iar daca ma uit la el in ochi incepe sa rada uita si sa inghita atunci cand ma fixeazaAti mai pomenit asa ceva?
Cata sa tii ceva rece pe lovitura, daca nu iti trece vei purta ochelarii de soare Pupicei Biei mi-a placut pelerina din poza de ieri, una ca asta e misto sa gasesti!
Crisu eu i-am dat lui Angelo cereale de la 2 luni jumate si piureuri de legume de la 3
Mirela nu iti face probleme de vecini, asa e cu bebe mic, ar fi bine totusi sa nu il mai doara burtica pe fratelo Dani, lasa ca mai e un pic si o sa-i treaca sigur colicii, au durat cam mult.....pupicei micului spaniol
Fetelor intru mai tarziu, pup toti bebelinii si mamicile lor, spor la treaba, ma apuc si eu sa fac ce a mai ramas....

p.s. Monica sanatate si pupicei Dienutzei

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Salutare!

Noi suntem bine, copilul s-a culcat aseara la 18: 30 si s-a trezit la ora 6:00 dimineata!!!! Acum sta si se joaca. E cuminte foc. Citesc din urma si revin.

Irinaaaaaaa Ce ma bucur ca ai aparut!! Nu am verificat, dar daca nu ai facut-o deja, trece si la noi 64,5 lungime.

ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisu23 spune:

Multumesc pt raspuns Maraki
Nu au fost probleme ca i-ai dat asa devreme, nu?
Eu i-am luat orez cu banane si nu stiu daca diseara sa-i dau un biberon intreg sau sa-i fac putin, si sa completez apoi cu lapte.

Crisu23 si Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Bee imi dau seama ca esti varza dupa 2 reprize...eu sunt zombi dupa una si simt ca nu mai pot! Irina fff.bune vesti...sunt sigura ca acum rasufli linistita...si o vizita peste 6 luni la doctor e clar de rutina...pupici lui Mario si baga poze noi!Maraki zici ca e hipnotizat Angelos cind se uita la tine in timp ce papa? Si Bia ma fixeaza,dar are si dati cind o doare fix in cot de mine si isi invirte capul de zici ca-i titirez! Canda acum intru sa vad pozele..ce bine ca Filip e cumintel! Ana m-ai uitat cu pelerina? Acum dpa 80 praf, iar dormim la mine pe mina...unde altundeva? Si am atitea de pregatit pentru maine la drum, inclusiv calcat, dar ce, pot?

mamicuta de ciresica -aprilie 2006

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Salut fetele
Eu nu ma plang de nimic, crocodilul meu doarme de vreo 4 ore bune, s-a trezit o singura data cateva minute, a facut kk si a adormit la loc. Sa nu fie de deochi, ca bine mai doarme. Cred ca e de la vreme, de cate ori ploua si e urat afara el doarme toata ziua.
Cata, imi pare rau ca te-ai lovit, sper sa iti treaca repede!
Irina, super ca Mario e ok!
Gio, asa e, ai dreptate, fereasca Dumnezeu de asemenea tragedii, bine ca bebeii nostri sunt sanatosi, sa ii tina Dumnezeu sanatosi si pe noi alaturi de ei ca sa ii crestem! Bietele mamici de martie-aprilie, prin cate au trecut! Mintea mea nu poate sa inteleaga de ce mai mor bebei si mamici in sec. XXI. De cand cu circularele alea de cordon eu imi sfatuiesc toate prietenele sa nu nasca normal, nu dati cu rosii, da' cel putin prin cezariana se pot preveni cat de cat unele nenorociri! Io care inainte eram pentru nasterea normala acum sunt total impotriva, m-am speriat super rau de ce au patit fetele de aprilie-martie, plus ca sunt foarte multe cazuri de bebei morti de la circulare de cordon. Bine, e clar ca nu se intampla mereu dar se poate intampla si e un risc pe care eu nu mi l-as asuma!
Ma duc sa pap si eu ceva pe ziua de azi. Bantui pe aici.
Pupici la toate fetele

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos

Mergi la inceput