Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Nico, dar ce ai in casa? Ca iti fac reteta personalizata

Sa vedeti ce tocmai a facut mandra mea. Nu avea stare in pat .. si am lua-to in brate la calculator. Si in brate tot dadea din picioare.. ca nu ii convenea pozitia.. si cu ochiii tinta la tastatura. Am dus-o mai aproape, cat sa ajunga la tastatura... si ce sa vedeti? S-a infipt cu degetelele direct in taste. Nu a pus manuta pe spatiile goale de langa tastatura, ca eu am una din aia grasana si cu loc de tinut mani pe ea. Nu. s-a dus direct pe taste ... cu amandoua mainile ... daca aveam pe cineva acasa ii faceam si o poza. Offf... asa rau imi pare. Dar o mai pun eu sa repete faza Mica calculatorista

, Deea mamica si ingerasa Daria - 6 ian 2006

Pozele puiutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Mercic Ana..acum am vazut...ti-am raspuns! Cred ca Daria a fost tare cu mainile pe taste! Anda misto ca baga somn la greu Mark!

mamicuta de ciresica -aprilie 2006

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Acum a adormit, ca deh...a obosit-o lucrul la calculator

Pozele puiutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Deea, tare faza cu calculatorista mica. Pacat ca nu i-ai facut poze.
Anda, e groaznic ce s-a intamplat cu bebeii de martie aprilie. SI fiinta mea draga a avut dubla circulara de cordon, care nu s-a vazut, dar pe care doctorul a banuit-o. Si totusi.........ceva s-a intamplat.Eu acum n-o sa stiu niciodata daca problema Anei e datorita circularei, dinainte de nastere, sau daca nu cumva e din cauza anesteziei de la cezariana, sau......nu mai stiu nici eu. Dar tot n-ash sfatui pe nimeni sa faca cezariana. Sunt si aici atatea riscuri, chiar si pentru copil! Doar la noi sunt minimalizate riscurile si se face asha o propaganda pro cezariana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Am bagat cateva poze noi in albumul de la semnatura (luna a patra). Sunt si poze cu hainele de botez.

ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Bee, dar pana la urma cre e diagnosticul Anei? Tu ai incercat sa nasti natural si nu s-a putut? Sau ai avut ceza programata?

Pozele puiutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am vrenit si noi din oras.
i-am luat haine la Marco de botez. zici ca merge la disco, nu la biserica. sper sa nu faca popa rat, ca e de gasca.

Crisu ma bucur ca ai revenit. toti bebeii isi arata personalitatea acum?
Mire bafta la vaccin.
Irina, ma bucur ca e ok Mario. acum e fresh marco, le-a ras la toate vanzatoarele a distrat-o pe nasica.
Bee s-ar putea sa ai dreptate. saracul Clau asa de vinovat se simte...
Maraki exact asa se uita si Marco.ma topesc toata, dar nu-i bine ca numai la mine se calmeaza.
Canda da eu nu-l tin atat pe bebe. ragaie o data, ok, trecem la urmatoarea tzitzi, pe urma mai ragaie inca o data si gata, in bouncer cu el. e greu, nu-l pot tine atata in brate.

mai citesc, scriu mai tARZIU.
VREAU SA VAD SI POZE.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
mamuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Deea, pai Anei nu i-a pus nimeni nici un diagnostic clar decat "hipotonie generalizata". Ce a cauzat hipotonia? IN privinta asta toti sunt de acord: e o leziune cerebrala, nu foarte grava, provocata nu se stie de ce. Leziune cerebrala care a afectat-o doar motor se pare. Adica dupa cate am vazut in ultima vreme pot sa spun ca din fericire e doar o problema motorie, recuperabila, nu se stie in cat timp si in ce masura. Adica ce sa mai :nimeni nu stie nimic. Noi speram sa evolueze bine treaba si sa mearga cat mai bine cu kinetoterapia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am vazut pozele lui Canda, misto ati fost la iarba verde la Sag? e un dulce Filip.
Si ala Irinei, adica a lui Mario frumosul si sexosul. Unde ii e parul? l-ai tuns? sau i-a cam picat. mi se pare ca nu mai are asa de mult ca inainte.
Tu semeni cu mama ta.
Alain e un scumpic. am vazut noile poze. aia cu DJ e mortala.
Bee lasa sa vezi ce recupereaza Ana, bine ca nu e nimic grav.Nu-ti mai fa pprobleme.

Cine a mai pus poze noi?
acum pun si eu.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
mamuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisu23 spune:

Cum fac sa pun si eu poze cu gagalicea mea?

Mergi la inceput