Bebelusi de iulie-august 2005 (99)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Corbioana, vazut baiat de baiat !!! BETON !

E atat de frumusel mai ! E mortal cu sapcuta pusa invers iar pe sub sapcuta.... codita blonda !

Si tragand eu cu ochiul pe acolo am vazut ca ne place acelasi parfum... I'issey Myiaky!

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Adriana-chestia cu placenta&cordonul a fost o gluma de-a lui Tom pt paparazzica nu le mai dau pace.logodnica si el sunt adeptii sectei scientologice si singura parte adevarata a fost ca ea a nascut in liniste pt ca nu ii permite doctrina sectei sa tzipe in timpul nasterii.

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns starchi spune:

Corbioara - dulce, dulce baiatu'...si smecher, imi plac pozele cu baietii si preocuparile lor comune

Ca sa nu mai spun cat de mare mi se pare..

.si eu tragand cu ochiul, am obs, ca avem aceleasi gusturi la coavoare, avem unul identic

Mergi la inceput

Starchi, eu am facut supa de rosii Anei.... nu i-a placut !

Poate nu ii place cum gateste mamica ei......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns starchi spune:

Briana - trimite-mi-o mie ...am incredere..

Nici matei nu mananca o chestie noua, de prima data, in timp isi schimba radical gusturile...asa ca, don't worry..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Salutare!

SUPA DE ROSII
(ptr. 4 portzii)

2 morcovei dulci, 2 gulii, cartof mare, unul, vreo 10 gr mazare, 2 - 3 pastai fasole verde, 1 ling orez, vedeatza, 5 rosii de marime mijlocie, cam 10 ml ulei.

morcovii, gulii, fasolea si cartoful / se pun la fiert, dupa curatare, intr-un litru de apa. mazarea spalata se pune si ea. se lasa la fiert sa scada, cam mai bine de jumate ( ceva la 1.30 - 2 ore ) eu scot legumele si le dau prin sita deasa cu lichidul din vas. se mai pun la fiert si se adauga orezul bine spalat si ales.in alt vas fierb rosiile si le trec prin sita. le pun peste supa fiarta cu orezeul si uleiul mai fierbe nitel si dau cu niste verdeatza.
asta cand papa si Paula. daca ai carnitza de vita fiarta poti pune si cateva bucatele ptr bb sub un an, desigur zdrobita! ptr cei mai mari de 2-3 ani, depinde cum au fost obisnuiti se face deja altfel!

ROSII CU BRANZICA

rosiile se scobesc, ( se taie cate o palarie la fiecare ) si se face o umplutura din: branza de vaci cu galbenus si cu putin lapte, dupa preferinta se pune marar. tocat fff fin. un firicel de sare, se pun la cuptor cam 10 minute
daca vreti o masa rapida: fierbeti oul inainte si se alege galbenusul si se face aceeasi miscare fara a fi introduse la cuptor!

cine vrea o reteta de pasca imparateasca?
mai am la indemana dovleceii cu smantana si cei cu carne!

Pofta buna!
ela si printesele

ella 2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

ca tot se pun poze pe aici hop si noi
poze noi
sa nu va speriati de ce e la noi.am fost la cumapraturi si de aia avem punga.dar fata vroia joaca si am amenajat repede terenul .a papat/faramitat biscuiti si a facut peste tot firimituri si s-a jucat cu ele ca pisica,cred ca se vad.ca asta e hobby mai nou printre altele,aduna scame,firmituri,iar daca gaseste vreun fir de par de al meu bucurie mare se joca cu el.eu i-l iau,normal,& se supara rau si ma cearta.l-a calarit pe tati in weekend,ce frumos s-au jucat nonstopeu am dormit nonstop.
Andrei a crescut f frumos,e un scump

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Wow, Emmaaimee, da' are niste ochi superbi fetita ta!
nici tu nu te lauzi cu un sotior grasutz... e asa frumusica! nu mi s-a deschis o poza! a, stai, ba da! era cea cu ceva desen sau carte ce are in mana... dar acum e eroare!

ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Ella, eu fac supa de rosii un pic altfel.

Pun la fiert legumele (cartof, morcov, ardei, fasolica verde etc-fara mazare sau gulie), ca la ciorbita de legume. Separat fierb rosiile (6-7 rosii din astea de acum ca nu prea au gust) cateva minute .Dupa ce legumele din ciorbita sunt fierte, rosiile le trec prin sita si le adaug in ciorba. Eu pun fideluta nu orez si patrunjel. Acum, daca vreau sa iasa mai acrisoara pun mai multe rosii , dupa gust.
Trebuie sa fie interesant si cu mazare...insa nu am mancat niciodata mazare in ciorba !

Si vreau si eu dobvlecei -reteta, ca dca iau pt Ana trebuie sa fac si pentru cea mare... ca la noi asa sta treaba, ce mananca cea mica trebuie sa aiba si cea mare. Nu in aceeasi forma dar sa fie cam acelasi lucru. Ca sa nu avem probleme.

Mergi la inceput

Emaaimee, aveti niste ochi........superbi. Si a crescut foarte mult galusca !

Sa fit sanatoase ca frumoase sunteti , ce sa mai !

Mergi la inceput