Bebelusi de iulie-august 2005 (99)
Raspunsuri - Pagina 12
Ella2000 spune:
hei, eu pot sa-i dau ficat de pui? unii zic ca da altii ca ba! ce sa fac? aia am gatit cu mamaligutza! desi ar fi fost bine o ciorba de fasole azi, dar daca a venit puiul acasa, cum sa-i dau tot fasole sau cartofi?
brianamica, stai sa le gasesc si le scriu!
ella2000 si printesele
brianamica spune:
Dar sa va spun una tare.... din ale
Sotul meu spune ca l-am cucerit cu ciorba de oua !
hehehe !
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
Ella2000 spune:
deci:
ptr 2 portii de dovlecei cu smantana
se curata 2 dovlecei de coaja, se pun la foc mic asa 10 minute, se oparesc cum se spune, apoi se scurg si se lasa la racit, separat s-au fiert 4 ling de orez, se trec prin jet de apa rece.
se amesteca 250 gr branza de vaci cu orezul fiert si racit. apoi 2 galbenusuri se bat si se pun peste branza. din dovlecei se scot semintzele si miezul, si poti umple cum iti e mai usor tie, dar mai pui smantana 100 gr si apoi la cuptorul incins cu ei! tava o ungi cu 30 gr unt, mai pui deasupra niste unt la foc moderat trebuie lasati cam o juma de ora.
ella2000 si printesele
Ella2000 spune:
quote:
Originally posted by brianamica
Dar sa va spun una tare.... din ale
Sotul meu spune ca l-am cucerit cu ciorba de oua !
hehehe !
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
hehehe... din care oua? iar o iau pe aratura... ma duc la treaba!
sorry dar asa sunt eu mai glumeatza!
ella si printesele
starchi spune:
emaaimee - e superba fetita ta.Intr-adevar are niste ochi minunati! Pupici dulci pt zana ta.
Fetelor nu mai vb despre mancare PT CA SUNT LA SERV, LASINATA (nu atat de foame) CAT DE POFTA!!!!
nicoll_mada spune:
Ella mie dr. pediatru in care am deplina incredere, mi-a dat voie sa-i dau fetei ficat dupa ce a facut 7 luni.Si il papa si in piure si pasat simplu,ii place f. mult.De altfel vedeam ca unii BB-ei nu accepta din prima o mancare noua.Noi nu ave, astfel de probleme,balotam tot ce prindem.
Am o rugaminte Ella,daca tot te-ai oferit se poate reteta de pasca?Imi place la nebunie si...Multumiri anticipat!
nicoll_mada si Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN
starchi spune:
Ella - si eu ii dau lui matei ficat, tot de la 7 luni.
La fel, am mare incredere in dr mea. Tot ce mi-a spus sau avertizat a fost adevarat.So, faci cum crezi.
Ella2000 spune:
O adevarata pasca se prepara intr-un vas special de forma piramidala... inscriptionat cu I.H. bun si acum reteta:
2kg de branza de vaci proaspata, 10 oua, 400 gr unt, 800 gr smantana proaspata 2 - 3 pahare zahar tos si 1 pahar de migdale pisate si 1 pahar stafide era sa uit!
dupa ce s-a trecut branza prin sita se amesteca cu ouale, unt si smantana, se pun in cratitza amestecate si la foc mic, si se amesteca tot timpul, se incalzeste mai tare dar nu se fierbe. se ia de pe foc si se amesteca pana se raceste , se adauga zaharul, migdalele si stafidele se amesteca bine se toarna in vasul special se preseaza si se lasa la rece pana dimineata.
eu inmoi inainte migdalele si stafidele in lapte.
cu asta cred ca ajunge ptr cap acesta sa nu abuzez cu retete unde nu e locul! sa aveti pofta!
ella si printesele