Bebelusi de iulie-august 2005 (99)
Raspunsuri - Pagina 13
brianamica spune:
Starchi, e f simplu.
Asta daca iti plac ciorbele acrite cu otet !
Se face ca o ciorbita de zarzavat - pui tot felul de legume la fiert -cartof, morcov, ardei, dovlecel, rosii, pastarnac etc. Dupa ce se fireb bine legumele pui orezul si separat faci o omleta din 3-4 oua. Iei omleta, o tai bucatele asa mai patratoase (cat sa iti intre o bucata in lingura) si pui omleta in ciorba sa fiarba. Adaugi bulion, sare dupa gust si o acresti cu otet, + verdeata multa. La final ii mai bati un ou pe care il rastorni in ciorba (optional).
Noua ne plac ciorbele acrite cu otet asa ca noi astia mari o cam... savuram !
Daca aveti curaj... incercati !
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
starchi spune:
Briana - chiar ca e usoara si cred ca f gustoasa. Imi plac la nebunie ciorbele acre, indiferent cu ce sunt acrite.
O s-o fac, poate conving bucatareasa din mine sa iasa la suprafata...zilele astea...ca s-a ascus departe si adanc in eu, supra-eu, sub-eu..nici eu nu mai stiu unde, barbate-miu nici atat.
Merci
ellarot spune:
Buna mamici dragi de scumpi nazdravani!
Am revenit si noi dupa o lunga perioada (n-a mers netul 3 saptamani ), si din pacate nu am apucat s acitesc decat ultimul capitol (voi incerca sa recuperez parte din ce ati mai scris).
Ma bucur sa vad ce nazdravani simpatici avem si ce frumos au crescut!
Despre noi nu-s prea multe de zis: de ceva vreme mancam tot mai putin si daca se poate numai iaurt sau orice , da' sa fie si iaurt ,am luat bine in greutate(dupa cum spune medicul....suntem in grafic ), avem 70 cm si 8 kg la 8 luni jumate, avem inca mesele de laptic de la mami asigurate, noaptea ne mai trezim sa papam sau sa plecam la plimbar in 4 labe , suntem tare nazdravana, nu stam o clipa locului, ne ridicam de tot ce prindem si ne lasam frumos in fundulet fara ajutor, am invatat sa obtin tot ce vreau, mai putin de la mami, pe tati il "topesc" strigandu-l toata ziua "tata tata tata da tatat da", in afara unui canin iesit doar cat un varf de ac....nimic nou (mai sunt bb-i fara dintisori ? ).
O sa punem poze noi.
Va si o sa mai revenim, acum incercam sa va citim .
hristina spune:
Ellarot, noi facem 9 luni,duminca, si nu avem nici un dinte! Si nici un semn!
Corbioana, admirat flacaul tau strengaret! Sa-ti creasca mare, ca e scumpic foc! Ce frumos sta el in fundulet si se uita la TV!
Victoria nu sta nici 5 min. in fundulet, ea e numai pe burta sau in mii de intoarceri! Acum e mult mai preocupata de mersul de-a busilea! sau de ridicatul pe marginea fotoliilor!
Emaaimee, am admirat-o si noi pe Oana cea albastrica la ochisori! E o domnisorica tare cumintica! ce frumos se joaca ea, acolo, pe teritoriul amenajat!
Victoria misuna prin toata sufrageria, indiferent cat de multe jucarii ii pun eu pe plocadul ei! Nici nu le baga in seama!
Ella si Anis, ce bucatarese desavarsite sunteti , fetelor! Ferice de sotii vostri!
Mai am de admirat Bondariciul, dar putin mai tarziu, ca acum ma alearga caprita!
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos
acusor spune:
Fetele, am si eu 2 dileme. Vad ca voi dati ciorbita. Eu inca nu i-am dat lui Teo decat piure de legume cu carnita sau ou. Mananca cam 250 g. Daca i-as da si ciorba/supa nu mai mananca atat.
Cum faceti? Ii dati si supa si piure? Sau doar supa sau ciorba?
Si dilema 2. Vreau sa-i iau incaltaminte si nu stiu de care. Teo inca nu merge dar i-as lua ca sa "dea bine" cand iese afara, sa nu-l scot in ciorapi. Vreau sa-i pot folosi si cand va merge. As vrea sa iau unii din piele si nu stiu cum sa fie talpa, daca tre' sa-i tina glezna s.a.m.d. Voi cum ati luat?
Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
lulu75 spune:
Mmmmm ce retete bune de papa. Acum stiu de ce sunt asa frumosi copiii nostrii: le fac mamicile mancaruri delicioase.
Andrei nu mai are stare in carut si vrea sa il tin de manute si sa mearga pe jos. De la ce varsta pot sa ii pun ham sa il sustin?
Luminita si Andrei Tudor (16 august 2005)
Album Andrei
nicoll_mada spune:
Fetele gata,am reusit sa punem si noi POZE NOI IN ALBUMUL 8 LUNI.
nicoll_mada si Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN
emaaimee spune:
Ella-mersi,dra e cu mouse pad-ul la rossotul da slab,iar eu bale(ri)na.si eu am pus de cand cu alaptatul,slabisem nitel si acum.tot sunt
kasi-si a mea misuna,nu ai vazut ce jucarii are,telfonul fix,mouse pad-ul,o webcam stricata cu firul,cutie mare cu capacele,etcnu o las sa se plimbe in voie pe covor ca aici nu stiu cati au locuit inaintea mea si mocheta e lipta.una e cand duci covoarele la curatat si stii ca au fost ale tale.plus ca aici e moda cu intratul incaltat si nu risc sa o las,ca aia care au stat inaintea noastra sigur asa intrau in casa.
briana&starchi-mersi si voua
de fetita cu fundita
Uite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
Ella2000 spune:
Acusor, eu ii dau la pranz doua feluri azi, de ex, a papat din amndoua, supa de pui cu legume si ficat de pui.
cu incaltaminta, vine vara, ceva cu gaurele din piele, inalte , sa tina glezna si vezi, sa aiba acea ridicatura in talpa, ptr a se forma mai usor scobitura labei piciorului, asa am procedat cu Iulia! oricum de platfus sa nu va speriati decat dupa patru ani!
hristina, multumim!!! hai la noi la papa!
ella2000 si printesele
Ella2000 spune:
Nicoll_mada, pupam pe Codruta, imi place cum ii sta in roz, si papauceii... sunteti draguti! dar de ce o ti cu caciula???
ella2000 si printesele