Bebelusi de iulie-august 2005 (99)
Raspunsuri - Pagina 14
blackpanterro spune:
Nicoll_mada super Codruta, e o grasunica si o scumpa!!
Am pus si eu poze noi in albumul 9 months sa il vedeti si pe smecherasul nostru cu ochi albastri.
O sa vedeti si florile mele.Cateva din poze sunt de duminica cand a fost frig iar cele in rosu sunt de azi, a fost superb afara.
Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander
"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."
Ella2000 spune:
Adriana, e maricel si Aidan! pupam fecioru si bascutza!dar unde erati ca e atat camp, verdeatza in zona?
fetele mele se joaca, nu stiu cat le va tine, azi de dor se joaca impreuna...
ella2000 si printesele
corbioana spune:
Briana multumim frumos de aprecieri, esti o draguta si ma bucur ca ti-am adus zambetul pe buze, va pupam si ii dorim Anei muulta sanatate! Ai ochi buni sunt moarta dupa Eau d'Issey!
Starchi multumim frumos Daaa baietii mei sunt de belea, mai ales la tv si la sepci E baiat mare asa e. Misto faza cu gustul pentru covoare, uite asa ne descoperim pe aici tot felul de chestii in comun.
Anca multumim frumos va Vazut poze cu Oana are niste ochi violeti superbi Si a foarte ocupata si ea ca si Andrei, tot felul de treburi importante vad eu.
Kasi multumim frumos Nici Andrei nu sta prea mult, are reclamele pe care le savureaza si la Atomik, dar in rest nu sta locului o secunda, in fund nu-i mai place pana si noaptea se trezeste si face show si e in picioare cand ma duc la el! Acum sprijina tv
Adriana am vazut ochii albastri clari ai lui Aidan frumusel si nu mai spun ce haios e cu palariuta cu pricina
Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
anis spune:
A mancat ca sparta dovleceii umpluti.Un mic truc,dati apa sau ceai in timp ce mananca.
Fetele care dati nepasat la bb si la voi fac kk cu resturi nedigerate? Ca INGRID asa face ..inseamna ca nu mesteca ,ea inghite bucatile.Sa-i mai dau?
Bucatareasa zici hristina?? hahahha si la mine gatete sotul.Eu stiu,dar nu-mi place.
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
blackpanterro spune:
Ella, asa este zona in care locuim, dupa casa noastra mai sunt cateva case si apoi campul, kilometri intregi si putin mai departe padure.Suntem foarte aproape de Padurea Neagra.
Anis, Aidan nu face kk cu bucatele desi mananca cu bucatele de la 7 luni.Poate Ingrid nu digera unele ingrediente.De exemplu porumbul se digera greu.
Ioana, multumim de aprecieri, sunt foarte bucuroasa ca are ochi albastrii.Noi nu avem, i-a mostenit de la bunici
Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander
"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."
anis spune:
Adriana ieri i-am dat fasole verde de ex...si am vazut bucatele..Cine stie poate pe unele le digera si pe altele nu..pana se obisnuieste stomacul
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Dianami spune:
Salutare, fetele!
Examenul meu s-a dus cu bine , am intrat oficial in vacanta......ma asteapta casa sa fac curatenie .
Azi am fost si la cumparaturi, asa ca sunt obosita.
Am vazut ca vorbiti numai de bucate alese, o sa va dau si eu cateva retete.
Mai citesc din urma.
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
Dianami spune:
Emaaimee, am vazut-o pe Oana! Ce ochi are ! Dar si tu o imbraci in roz si lila , asta ii accentueaza si mai tare culoarea ochilor .
Oana, ce mare e Eva! Cand vad ce cald e la voi, deja o scoti la copanele goale afara , abia asteptam si noi! Vine ea vara aia...
Ioana, am admirat "baiatul de baiat" ...e tare de tot, e un scump si un hlizit .
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
Dianami spune:
Brianamica, vazut falcutele Anei! Informaticiana o faci, asa se pare, nu?
Nicoll_mada, ce fetita frumoasa ai! Sta singurica in leagan? Nu ii e frica? O sa merg si eu cu Iulia, cred ca-i va placea .
Adriana, ti-am admirat baiatul blond si panselutele...cred ca e super la voi, liniste si pace...
Luminita, in ham cred ca poti sa-l pui atunci cand merge binisor tinut de mana, ca nu cumva sa cada.
Dianami spune:
Acusor, Iulia la pranz papa si cam 40-50 ml supa, inainte de piure. Azi i-am facut supa-crema de rosii, mai subtire, a mancat 100 ml, plus 280 g piure. Despre incaltari...si eu caut, dra acum ii cumpar doar de forma, cat sa nu stea in sosete. Din alea bune ii cumpar cand va merge in picioare, ca nu stiu ce nr. va purta, iar lor le creste rapid piciorul .
Iar despre mama......zi-i ca te vei apuca de calcat...mame cu gura mare... in picioare .