Bebelusi de iulie-august 2005 (99)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Ellarot, bine ai revenit ! Asteptam poze!

Dede, multa sanatate puilor, sa se faca repede bine!

Mona, cel mai mare factor de protectie e 60, din cate stiu eu. Ca sa poata sintetiza vit. D, nu trebuie factor maxim, ci intre 25-50, in functie de cat de alba e pielea.

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Iar bantui singura ...cuscraaaaa...unde esti? Nu-mi tii de urat?

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

si eu pe aici...
mersic de complimente Diana si Ioanaimbrac si eu fata cu ce se gaseste pe aici,leit motiv roz la fetite.trebuie sa cauti si sa cauti alte culori,uneori fara noroc
am vazut in Ro,la farmacii creme cu factor mare rau de tot 100 si peste 100,m-am mirat si eu.
am facut bagajele,suntem ca tiganul cu cortul,resp bagajele in mijlocul casei.s-a dus sotul la take away sa ia ceva de mancare ca am uitat ca trebuie sa mai si mancam.

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Diana-bravo pt ca ai terminat cu ex,sa iti priasca vacanta.spor la treaba
gata a venit sotul
noapte buna

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Adriana,Ella,Diana multumim mult pt aprecieri!Trebuie sa recunosc ca sunt innebunita dupa micuta mea si vreau sa va spun ca la un mom dat ma gandeam daca pe al doilea copil l-as putea iubi la fel de mult.Toata lumea ma linisteste ca nu va fi nici o problema.
Ella,multam' de reteta,o vaoi incerca.cat despre caciulita,exista doua motive.In bloc,acolo unde este cu caciulite mai subtiri nu stiu din ce naiba sun facuti pertetii,dar uneori e tare rece,mai ales ca nu mai dau caldura de ceva timp,iar in cateva este cu o caciulita mai groasa pt ca la sfarsit de saptamana mergem la tara,iar acolo nu locuieste nimeni si incalzirea e pe lemne.Pana se incalzeste...
Diana da,o dam in leagan si ii place la nenunie.Rade si chiar ma ingana atunci cand eu ii canrt "uta-uta"...bla,bla.Scandalul il face atunci cand plecam de la leagan
Iar pantofiorii sunt de la iepuras,prima pereche de incaltari a fetei.
Va pupic dulcic!

nicoll_mada si Codruta andrea (29.07.2005)
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada

MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Diana,felicitari pt examen si spor la treaba!
nicoll_mada si Codruta Andreea (29.07.2005)
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada

MMN

Mergi la inceput

Hai ca ma bag sa deschid un nou capitol.

Emaaimee, cand veniti in tara?

Mergi la inceput

CONTINUAREA:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74034" target="_blank">BEBELUSI DE IULIE-AUGUST 2005 (100)

AM AJUNS LA CAPITOLUL 100!!!

Mergi la inceput