Bebelusi de iulie-august 2005 (99)
Raspunsuri - Pagina 15
Dianami spune:
Ellarot, bine ai revenit
! Asteptam poze!
Dede, multa sanatate puilor, sa se faca repede bine! 
Mona, cel mai mare factor de protectie e 60, din cate stiu eu. Ca sa poata sintetiza vit. D, nu trebuie factor maxim, ci intre 25-50, in functie de cat de alba e pielea.
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
Dianami spune:
Iar bantui singura
...cuscraaaaa...unde esti? Nu-mi tii de urat? ![]()
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
emaaimee spune:
si eu pe aici...
mersic de complimente Diana si Ioana
imbrac si eu fata cu ce se gaseste pe aici,leit motiv roz la fetite.trebuie sa cauti si sa cauti alte culori,uneori fara noroc![]()
am vazut in Ro,la farmacii creme cu factor mare rau de tot 100 si peste 100,m-am mirat si eu.
am facut bagajele,suntem ca tiganul cu cortul,resp bagajele in mijlocul casei.s-a dus sotul la take away sa ia ceva de mancare ca am uitat ca trebuie sa mai si mancam
.

de fetita
cu funditaUite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
emaaimee spune:
Diana-bravo pt ca ai terminat cu ex,sa iti priasca vacanta.spor la treaba![]()
gata a venit sotul
noapte buna

de fetita
cu funditaUite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
nicoll_mada spune:
Adriana,Ella,Diana multumim mult pt aprecieri!Trebuie sa recunosc ca sunt innebunita dupa micuta mea si vreau sa va spun ca la un mom dat ma gandeam daca pe al doilea copil l-as putea iubi la fel de mult.Toata lumea ma linisteste ca nu va fi nici o problema.
Ella,multam' de reteta,o vaoi incerca.cat despre caciulita,exista doua motive.In bloc,acolo unde este cu caciulite mai subtiri nu stiu din ce naiba sun facuti pertetii,dar uneori e tare rece,mai ales ca nu mai dau caldura de ceva timp,iar in cateva este cu o caciulita mai groasa pt ca la sfarsit de saptamana mergem la tara,iar acolo nu locuieste nimeni si incalzirea e pe lemne.Pana se incalzeste...
Diana da,o dam in leagan si ii place la nenunie.Rade si chiar ma ingana atunci cand eu ii canrt "uta-uta"...bla,bla.Scandalul il face atunci cand plecam de la leagan
Iar pantofiorii sunt de la iepuras,prima pereche de incaltari a fetei.
Va pupic dulcic!
nicoll_mada si
Codruta andrea (29.07.2005)
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN
nicoll_mada spune:
Diana,felicitari

pt examen si spor la treaba!
nicoll_mada si
Codruta Andreea (29.07.2005)
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN
Dianami spune:
Hai ca ma bag sa deschid un nou capitol.
Emaaimee, cand veniti in tara?
Dianami spune:
CONTINUAREA:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74034" target="_blank">BEBELUSI DE IULIE-AUGUST 2005 (100)
AM AJUNS LA CAPITOLUL 100!!!