Bebelusi de iulie-august 2005 (99)
Raspunsuri - Pagina 10
anis spune:
Briana, uite eu acum de ex ii fac dovlecei umpluti.
Reteta:Am pus 2 jumatati dovlecei curate la fiert la aburi, am mai pus pt umplutura,telina,gulie ,broccoli si putin marar si separat pui.
Astept sa se faca jumatatile si fac umplutura adica pun la blender telina,gulia,broccoli si mararul si carnea cu putin unt sau ulei de masline.si mai fac si niste branza din iaurt pe care o pun si in compozitie ,dar si pe deasupra cu putin marar f fin si ii bag la cuptor(eu pisez f mare ca sa invete sa mestece)
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
emaaimee spune:
multa sanatate Anei si lui Tudor.si tuturor de fapt.sa nu mai auzim de bb bolnaviori
uram si noi sarbatoritilor zilelor de cand nu am mai urat(cred ca de dum) .
noi suntem in urma ca mai avem putin si plecam in Ro
Oana mea papa 2 borcanele de 125 la pranz,la fel si orez cu laptic papa mai mult de 125 si fructe papam 180g.sa vedem cat o tine.ca in ritmul asta iar o s-o apuce sa pape nici 50.poate nu se mai razgandeste.
Mona-voi sunteti cei mai castigati ca sarbatoriti pastele de 2 ori=2*mai multe cadouri
de fetita cu fundita
Uite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
emaaimee spune:
anis-suna bine dovleceii umpluti.o sa va dau si eu retete de papa cand ajung in Ro.
acusor-super faza,daca vine mama ta la mine zica ca nu trebuia sa-l fac nci pe asta.nu calc deloc,calca sotul-asta e intelegerea noastraiar asternuturile de pat nu are rost sa le calce ca le schimbam desmunca pt nimiciar fata de masa nu avem,saracii de noi
Mona-eu am luat cu crema cu spf 40 pt ca vreau sa sintetizeze si vitD.eu folosesc spf 25 minimum si asa ca fetei i-am luat mai mult.
de fetita cu fundita
Uite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
anis spune:
Chiar fetele...de ce nu scrieti si voi ce mai faceti la bebeii??
Asa sa ne inspiram una de la alta
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
corbioana spune:
Am pus si eu poze noi cu Andrei in albumul 9 luni! Vizionare placuta celor care vor sa ne vada cat am mai crescut!
Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
nicoll_mada spune:
Anis,super reteta de dovlecei pt micuti!Mai scrie-ne si noua daca ai si alte retete mai deosebit,te rugam!
nicoll_mada si Codruta Andreea (29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN
starchi spune:
ANIS- VREAU SI EU DOVLECEI ...CA-MI LASA GURA APA DE LA RETETA TA
Si mai vb cineva de supa de rosii..hmmm, preferata mea...
Eu i-am facut lui matei, ultima data, mamaligutza cu smantana si branzica...mananca de rupe.Si i-a mai placut pilaf cu pui, in orez am pus si rosie si morcov si ceapa plus patrunjel.
Asa cum am spus, nu prea am timp de retete si de multe ori fac supa clasica, diferenta fiind proportiile legumelor.
brianamica spune:
Anis, multumesc. Ma bazez pe tine ca ai mana buna. Cu loboda cel putin ... a fost traznet ideea !
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
starchi spune:
Am insa un fix cu placinta cu branza si budinca tot cu branza...vreau sa-i fac lui matei si nu stiu cu ce sa o indulcesc.
Sa=i pun fructoza?Sau zahar brun?
Pot sa folosesc branza de vaci normala sau sa-i fac cu branzica dulce?
Gospodina din mine e confuzata rau...
blackpanterro spune:
Buna fetele,
am vazut pozele, cei doi Andrei, am vazut-o pe Ana, pe superba mea nora
Sunt superbi toti!!!
Am vazut acum articolul despre copilul lui Tom Cruise, o fetita de 3.400g pe nume Suri.
Tom Cruise a spus ca o sa manance placenta si cordonul ombilical
Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander
"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."