Mamici de martie-aprilie 2006 (62)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Felicitari, Danielaneda! Bebe cuminte, papacios si ascultator!

Cristina30, bine-ai revenit! Sa va traiasca bebe mic si sa fie cel mai cuminte din lume

Andreea Georgiana,
s-a notat Carpiconul, acum ramine sa asteptam venirea parintilor mei, in iunie. Oricum merg azi la medic, o sa anunt si problema asta noua, si sa vedem ce-mi recomanda. Cit despre problema cu unghia, si eu la fel faceam inainte: imi tineam piciorul mult in apa calda, insa de data asta, singura problema e ca nu ajung la ea, din cauza burtii.

Dupa cum (ma) vedeti, inca n-am nascut. Puah.

Abia astept sa vad lista gravidutelor actualizata, am impresia ca am intrat in top 5 deja :)

Muah la fete si bebei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Cristina, ma bucur ca ai dat un semn de viata si ca totul s-a terminat cu bine.
Felicitari din paretea noastra pentru baietelul tau, sa fie un voinic si un sanatos. Ce nume impunator are!!! Asa sa fie si el.
Pupam si asteptam poze cu el.
Tu esti bine?
Fetelor, spuneti-mi si mie repede care e prefixul de Bucuresti? Cum formez un nr. pentru Buc?

Ciuf (39+4) si Luca (11.11.2003)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Ciuf, este 40-21- nr de tel
(021 este pt Bucuresti, dar nu se formeaza 0 din fatza)

Mergi la inceput

daca e nr de celular, nu mai trebuie sa formezi prefixul orasului (de ex, formezi 40-726XXXXXX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Danielaneda si Cristina , felicitari pt bebei!
Sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii!

Georgiana, nu ma pot abtine sa nu-ti spun cit de mult imi plac pozele cu Thea in dantela. Parca sint luate dintr-o poveste.Felicitari mamei tale ca se pricepe sa faca ceva asa frumos.

Noe, vorbesc serios. Acum unghiile sint inca moi si de aceea e simplu sa le rod.

Nshiro,cum adica incepi srviciul ? Påi asa repede? Nu ai dreptul la un an concediu? Pe bune ca e ciudat rau sistemul ala japonez.

Polixeni, si bebelina mea stranuta. Si acum mi-e putin cam teama ca si sotul meu e racit si sper sa nu raceasca si beblina mea.

Fetelor, eu am citit ca laptele matern nu se mai reincalzeste.
Problema e ca bubulina mea uneori papa din portia de 120 ml doar 60-70 ml si apoi adoarme .Doarme 1 ora si apoi se trezeste si papa si restul. Insa intr-o ora lapticul normal ca se raceste si treb sa -l reincalzesc.Nici sa-l arunc nu-mi vine , ca nu am nici asa mult.
Voi ce faceti in asemenea situatii? Påstrati restul de lapte si-l dati la masa urmatoare sau il aruncati? Voi ati auzit ca si-ar pierde din calitate daca e reincalzit?

Vruiam sa mai zic ca de cind ii dau beblinei dimineata pe stomacul gol 50 ml ceai Baby Drink sau Baby Calm ,face mult kk.
Poate cele cu bebei care se constipa ati putea incerca si solutia asta.

Pupici la mamici si burtici

Ile si Vivian( 07-03-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Fetelor, sunt o mamica de noiembrie decembrie 2005 si mi-am permis sa-mi bag si eu nasul pe aici, sa va dau o veste, am gasit pe un site concurent un mesaj scris de sotul lui Honeypuma.
Il redau asa cum apare : Buna seara.Sunt sotul lui honeypuma si vreau sa va spun ca a nascut luni seara la ora 22.41 un bebelus de 3.5kG ,53cm si sanatos.Mai multe detali o sa va spun ea cind vin acasa.Va doresc tuturor gravidutelor NASTERE USOARA
Felicitari mamico, sa-ti traiasca bebelusul si sa fiti sanatosi amandoi!
Va pup si aveti grija de voi

Madau si Miruna (15 dec 2005)
POZICI, POZICI NOI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Hai, ciuf, vorbisi cu Tania ? Ca io mor de curiozitate ...

Mariana, mersi dar eu aveam activat PM-ul, insa nu mai stiu daca l-am avut de la inceput sau m-a invatat cineva cum sa-l activez (tot pe la inceput) ...
Zici ca erau bebei de peste 6 luni ? Hmmmm ... pai al meu pe 3 septembrie implineste 6 luni. Poate o sa merg in august, timp de o saptamana, sa ma plimb cu el in brate pe plaja ... dimineata, cand e soarele mai moale .... si imbracat !

Fetelor, nu stiu despre voi, dar eu tot nu m-am prins cu alaptatul asta. Sfarcul de la tita dreapta e franjuri, degeaba ma ung cu Garmastan, ca la urmatorul supt ma rupe iar, ar trebui sa nu i-l mai dau lui bebe cateva zile deloc, ca se vindece. Si sa ma mulg. Cu mulsul, alta problema : am pompa aia de la C hicco, electrica, am dat o gramada de bani degeaba pe ea, pt. ca nu am folosit-o decat de 2 ori. Ori eu nu stiu s-o folosesc, dar nu a curs in biberon decat f.f. putin, vreo 10 ml !? Si bebe dormea de 2 ore ! Voi cand va mulgeti, intre supturi? De ce ? Nu ar trebui sa asteptam sa se trezeasca bebe si sa-i dam tita plina ?
Lamuriti-ma si pe mine cu mulsul, va rog.

Irina, mami de Andrei (03.03.06)

Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Uite ca am reusit sa dau de Tania.
A nascut sambata o fetita pe nume Bianca Alexandra Iris, in greutate de 3450gr, 52 cm, nota 10, cu cezariana, micuta era in pozitie breech sau pelviana cum s-o chema in rom. E o papacioasa, iar Taniei i-a venit lapticul azi. Spera ca maine sa iasa din spital.
Dar fu de pomina Tania ca o intrebai cum o cheama pe fetita si statu cateva sec. sa-si aminteasca. O luasem prea repede.
Felicitari Tania pentru fetita si te asteptam cu poze multe si povestea nasterii!

Mergi la inceput

Honeypuma, felicitari pentru bbb. Sa fie un pui sanatos si tu sa te refaci repede, sa ai laptic mult.
Madau, saru'mana de veste.
Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Laura_Ioana,eu am auzit de la niste prietene din Romania care sunt pacientele lui T. ca el ar fi un doctor de nota 10(intreab-o si pe Diana care tocmai a nascut cu el)
Daca-ai fi din Bucuresti ar merita poate sa te duci direct la el.

Cu toate acestea,sunt sigura ca exista doctori de exceptie si in Moldova si in alte regiuni ale tarii...

Cit despre faptul ca T.nu a mai raspuns pe site de mult timp,am auzit ca de ex prin lunile ianuarie si decembrie a fost aceeasi situatie.Mai mult ca sigur este extraordinar-extraordinar de ocupat!

Citisem ca T.recomanda si niste analize genetice la pacientele cu antecedente de sarcini oprite in evolutie,(dar probabil nu e cazul la tine)iar pt probleme de progesteron,daca nu ma insel,el dadea la paciente utrogestan si magne,si biomarin in timpul sarcinii.

Eu nu sunt f.convinsa de valoarea doctorilor suedezi,dar probabil ca stiu ei ce stiu cind spun de cele 6 luni dupa cezariana,deoarece MAJORITATEA mamicilor aici au in general 3-4 copilasi!

A,eu nu sunt deloc curajoasa,dimpotriva!Sotul meu provine dintr-o familie cu 5 copii si este unchi a 13 nepotei,asa ca... ne-am hotarit sa mai incercam un bebe daca Dumnezeu ne va ajuta.

Sa stii ca eu astept ziua in care vei scrie aici pe forum ca vi s-a implinit visul de a deveni parinti.

Mariana
mama Monicai(1998), a lui Matei(2001)si a lui Markus(2006)

Mergi la inceput