Mamici de martie-aprilie 2006 (62)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Mariana nu am aflat care au fost cauzele sarcinilor oprite in evolutie si doctorul (unul de la tg mures) mi-a zis ca nici dupa ce fac toate analizele e posibil sa nu aflu cauzele (pot fi sute de cauze). La mine cred ca era lipsa de progesteron ptc sarcina asta am facut tratament cu progesteron la greu in primele 20 de sapt. si am reusit sa o duc pana la 41 de sapt...

Am postat o intrebare referitoare la perioada in care nu am voie sa raman insarcinata pe site-ul dr T. Acum sper sa-mi si raspunda, ptc am vazut ca ultimile raspunsuri sunt din ianuarie si nu inteleg de ce!

Mariana tu te gandesti si la al patrulea copil? Bravo, esti curajoasa!

Felicitari Danielaneda pentru printzesica voastra. Sa fie sanatoasa si sa creasca mare si cumintzica!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Irina,ce super ca aveti marea in spatele blocului!

Uite,eu am fost cu familia 3 ierni la rind in Thailanda in vacantele de iarna si de fiecare data in avion erau MULTI bebelusi intre 6 luni si 2 ani!Dupa cum stii,in tarile nordice,ei au pielea si mai sensibila la soare decit a noastra.Parintii nu-i tineau la soare deloc,ci sub umbreluta intr-un fel de colac plin de apa si ii plimbau numai in carut cu acoperis.De la 3 ani in sus au voie aici la soare,unsi cu creme UV 40.Cred ca este in functie de tipul de piele,caci ma gindesc la copiii din tarile f.calde care nu sunt neaparat de culoare...

Noe,fie-ti mila de sufletelul meu si nu ma mai atrage la plimbatul prin parc,acum cind pe aici sunt cam 7-8 grade la prinz...Cind a venit prima data in Romania,l-am purtat pe sotul(suedez)ZILNIC prin toate parcurile din Bucuresti,de a slabit saracul 2 kg intr-o saptamina!

Doublemom,da,cred ca ai dreptate.Aici de fapt nu se face anestezie generala pentru cezariana decit in cazuri de urgenta.Nici epidurala nu se mai obisnuieste de vreo 4-5 ani,fiindca dureaza pina sa-si faca efectul in comparatie cu "spinal block".
La multi ani pentru cele 2 luni ale micilor printese!

Fetele de peste ocean,aveti idee cum se numeste "spinal block" in limba romana?Pina aflu,eu le voi numi tot "spinala" si "epidurala"LOL

Rocsana,am fost pur si simplu socata sa citesc despre inceperea serviciului!!Poate asta ar fi motivul pt.care japonezele nu se omoara cu alaptatul?!Unde va sta micuta ta Maria in timp ce tu esti la "job"?Nu ai putea sa le explici ca ea are o problemuta si ti-ar acorda mai mult concediu?

Zuzilici,Tina,eu as putea sa ma ocup de listuta daca va fi nevoie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

Polixeni-rilex, asha stranuta bebicii, cand ii schimbi, cand le ajunge lumina puternica pe laoki, sau asha...de kiki. Nu racesc cand st mici mici.

Mergi la inceput

Diana,felicitari pentru bebe dolofanel!Sa va bucurati de el si sa fiti toti sanatosi!
Imi pare bine sa aud ca cineva nu a suferit asa de mult dupa cezariana cu anestezie generala!Eu sper sa fiu o exceptie si sa nu se intimple asa ceva la alte fete,findca am avut o experienta destul de uritica dupa operatie,in comparatie cu cele 2 nasteri vaginale dinaintea ei...

Daniela,sa va traiasca si sa creasca sanatoasa Raluca Elena!

LA MULTI ANI TUTUROR BEBEILOR DE PE LISTA CARE AU IMPLINIT 1 LUNA,2 sau chiar...3!!

Mariana
mama Monicai(1998),a lui Matei(2001) si a lui Markus(2006)

Mergi la inceput

Alinaalex, Irina,pentru activare mesaje private(PM),trebuie sa va uitati in "cutia" din partea stinga a forumului care se numeste MENIU.

Acolo veti gasi de sus in jos enumerate urmatoarele: "Toate forumurile","Subiecte active","Carte de bucate","Album foto","pagina comunitatii","Mica publicitate","topuri","jurnale","profil personal","foloseste punctele","sondaje actuale","membrii" si..."MESAJE PRIVATE"

Ati dat de ele?Okay,atunci faceti clik pe linkul "MESAJE PRIVATE",apoi va va aparea pe aceeasi pagina sus textul "OPTIONS".Apasati pe "OPTIONS" cu mouse-ul si dupa aceea alegeti "activati mesajele private",apoi pe butonul de jos dati OK.

Ca sa verificati ca intr-advevar ati activat mesajele private,dati clik pe "lista membrilor" si uitati-va daca la litera "nickname-ului" vostru va regasiti acolo.

Intelegeti cumva ceea ce incerc sa explic?Din pacate nu prea cunosc termenii de internet in romana fiindca atunci cind am plecat eu din tara de-abia venise dumnealui "Internetu´"...

Astept sa-mi spune-ti cum ati reusit
numai bine,

Mariana
mama Monicai(1998),a lui Matei(2001)si a lui Markus(2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Daniela, felicitari pentru Ralucuta. Toate urarile noastre de bine.
Polixeni, eu ma uitai in contul comun, dar nu sunt decat 4 poze si alea de cand era bb mic.
Andreea Georgiana, m-ai innebunit cu invelitoarea aia din dantela. Cam asa ceva aveam eu in cap sa am o lenjerie pentru plodishka mea. Si e o frumoasa micuta. Pe zi ce trece se face mai frumoasa.
Mamica mandra ce esti tu.
Fetelor,a zi vreau sa o sun pe Tania ca mi-am amintit ca am mobilul ei sa vad ce a facut. Ca vad ca nu a scris nimic.
Pup

Ciuf (39+4) si Luca (11.11.2003)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Ciuf,merci pt. laude.Cuiva deja ii creste nasucul de mandrie...
Port-bebe-ul mi l-a facu mama,respectiv bunica bebitei,intrucat atat eu cat si sora mea am avut asa ceva la varsta Theei si traditia trebuia continuata.Oricum,mama este f. suparata ca nu o imbrac pe puiuta doar in dantele(cum eram noi,eu si sora mea).Ii voi transmite ca i-a fost laudata opera.tie,lui Luca-Mare si Bebitei-F.Mici

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

Buna ziua la toata lumea...

eu n-am mai dat nici un semn de viata petru ca am fost 4 saptamani in total internata in spital din cauza tensiunii arteriale ridicate de fapt o gestoza; dar totul e uitat pentru ca pe 7.04.06 a vazut lumina lumii printul nostru Magnus Tiberius, 2560 g si 49 cm, in Mainz, in Uniklinik nasterea a fost normala dar prin inducere si suntem mindrii ca la venirea pe lume ne-a ajutat doctorul chef (oberarzt).
Incerc sa trimit fotografii in contul comun si sa citesc mesajele din ultima luna.

toate cele bune,Cristina

P.S. noi suntem de vineri acasa ca am facut putin icter dar in rest e OK, ceva crampe seara in moment...

www.snugglepie.com/ezb/206697.png " target="_blank"> mein baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

Hallo,

tot eu sunt, ora nasterii a fost 20:33 (ora Germaniei ) pe 07.04.06, 49 cm lung, 2560 g, scor APGAR 9/10/10.

Cristina

www.snugglepie.com/ezb/206697.png " target="_blank"> mein baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Mariana, am reusit! merci.
Vad ca si Irina a activat-o.

Mergi la inceput