Bebelusi de sept-oct 2005 (98)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Bau!

Citesc printre randuri si vreau sa felicit pe Jadi pentru mahon, stelute galbene si munca grea depusa la birou dupa ora 1!

Felicitari si gimnastului Vladut!

Pt bronseolita stiu ca Fabiano parca a facut niste inhalatii foarte eficiente. Din pacate Carmi e de negasit fiind in Romania . Poate ne zice o anumita doctorita, nu stim cine....

Roxi, daca nu ai treaba te invit pe la mine, mai stai cu fata ca eu nu imi vad capul de treaba, mizeria se aduna in straturi sotul sta cu paru la cotitura si mancare nu e facuta. Iar eu stau pe forum....

Fetele cu bone, ma loviti si pe mine cu un PM cu tariful prestat. Ca sa imi fac o idee. Multumesc.

Ma duc la shopping (mai precis sa schimb o rochie primita de la cineva care ma vede in continuare de 55 de kg). Offf, realitatea asta cruda. Cand am vazut-o era convinsa ca imi vine. Si eu ma cred de 55 de kg ca cateii aia de 2 grame care se cred bulldogi si sar la gatul dogului german.

NukaTM powered by Ana&Matei Enterprises

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Mi-e somn rauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Eu m-am uitat la deserturile Nataliei, la forumul cu bucataria....ufff ce bunataturi fac fetele alea, nu imi vine sa cred. Eu am noroc si anul asta, si duminica si luni suntem in vizite, marti ma intorc la serviciu, asa ca nu e nevoie sa fac mancare am sa ma chinui sa fac 2 cozonaci si 10 oua rosii sa avem sa ciocnim cand ne intoarcem de la biserica. BTW, biserica e in capul strazii si eu ma gandeam sa ma duc sa iau lumina, 10 minute acolo, la ora aia fata doarme dusa in casa, oi fi chiar foarte denaturata???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Cge cred ca la mine s-a prins lumea ca nu folosesc cosmeticale si nici macar nu primesc, desi le apreciez ca si cadouri, chiar daca expira si eu le-am folosit de 2 ori . Bine ca a scapat Ancuta de antibiotic.

Sofia , mersi.

Simo sa inteleg ca a filozofat Luca azi-noapte?

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Pt bronsiolita se fac, intr-adevar, si aerosoli. Insa doar la indicatia dr., in fct. de gravitate.

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Irina a filozofat saracul copil da' prin somn. Ma-sa a fost nebuna ca a stat de capcauna si s-a uitat la filme de mana cinspea. Stiti cum e treaba aia: ce-si face omu cu mana lui, lucru manual se numeste!

Vladut e de-a dreptul impresionant!

In alta ordine de idei, m-a uitat si eu la topicul ala cu bucataria si m-am complexat pe viata. Mi-a trecut si somnul! Doamne ce stiu fetele alea sa faca! Sper ca Luca sa se ocupe cu filozofatul si mai incolo si sa nu inceapa sa strige la mine sa-i fac praji ca m-am ars!

Mergi la inceput

Anya20 ce mai face nora Sarah?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Simo - nora mai suspina si acum dupa Luca. Ar vorbi cu el pe YM, dar cum nu are net acasa, se consoleaza cu ce-i povestesc eu. In rest, vesela, cum o stii.

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Simo . Abia astept sa vin si eu la o intalnire in parc sa-l vad pe Luca live, ca e un dulce. Asta daca nu se mai anunta ceva vizitatori care vin si uita sa mai plece .

Am uitat sa ma vait ca soacra sosita sambata la amiaza e inca pe capul meu si nu a anuntat cand pleaca. Daca nu zice nimic ii zic eu subtil ca e cazul sa-si vada de ale ei. Ca in ultimile 2 saptamani am stat doar eu cu bb si sotul doar 2 seri . Asa ca... sa ma lase toti in pace . Gata! Mi-am varsat oful.

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Irina, nu f. subtil, ca poate nu se 'prinde'.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput