Bebelusi de sept-oct 2005 (98)
Raspunsuri - Pagina 7
roxi23 spune:
quote:
Originally posted by cge
El sarea in pat cu telefonul la ureche, si ii zic:
'Victor, asculta-ma !'
El : 'te ascult mama, dar ma si distrez.'
"PENTRU CA DUMNEZEU NU POATE FI TOT TIMPUL ALATURI DE NOI, A CREAT ...MAMA"
POZE NOI
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
roxi23 spune:
Fetelor, ma gandeam ce ti-e si cu tehnologia asta! Cand eram eu mica faceam gogosi din pamant si apasi fi-miu la sase luni bate in tastatura si plange daca nu il lasi!
"PENTRU CA DUMNEZEU NU POATE FI TOT TIMPUL ALATURI DE NOI, A CREAT ...MAMA"
POZE NOI
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
b_irina_c spune:
Iar citesc din urma...
Norina sanatate multa la amandoua .
Simodina sanatate lui Serban. La bazin a facut si el baie? Eu ii dau bonei 10% prima de Paste (habar nu am daca e mult sau putin, asa m-a taiat capul pe mine).
Jadi feicitari pt stelutele galbene . ASteptam in continuare poze cu apartamentul.
Ioana eu nu am intrebat de alaptat cu intentia de a te mustra. Stiam ca vrei pana la 1 an si doar am intrebat. Ca doar eu am renuntat de buna voie la 6+, date fiind circumstantele la mine....
cge sanatate Ancai. Lasa ca stiu eu ca Victor tot pe tine te iubeste mai mult , dar lucrurile bine stiute nu se spun mereu .
Am si eu o intrebare? Poate bb sa mai aiba pb cu buricul acum? Adica el a avut un buric cuminet . A cazut repede si curat si in putin timp s-a retras de tot. Dar acum de vreo 2 zile mi se pare ca iese cam mult in afara. Se poate asa ceva sau am eu pitici pe creier?
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
b_irina_c spune:
Bianca dupa capul meu cred ca nu e cazul sa-i dai cereale lui Milan ca e grasunel .
Al meu bb are 9.750 kg si 74.5 cm masurati de mine, nu stiu cat de corect. Si eu sunt in continuare obsedata ca e gras .
Acum hai sa-l si laud putin. I-a iesit si un dinte sus. In curand va fi iepuras in toata regula . Duminica se juca cu un papuc (pt care are mare slabiciune). Si statea in picioare langa canapea, s-a aplecat si a luat papucul de jos apoi si-a luat si mana de sprinjin sa o puna pe papuc. A stat asa vreo 3-5 secunde si apoi a cazut in fund. Apoi a repetat faza cu o jucarie. Azi maine sta singur in picioare .
Si acum la munca...
Poze
Tonnia spune:
Wow, irina, e tare rau Vladut! E inaintat bine de tot cu miscarile! Felicitari pt dintisor! Te rog sa-mi spui si mie cand doarme prima noapte fara treziri, poate gasim vreo legatura cu dintii...
b_irina_c spune:
Tonnia cred ca atunci cand va pleca de acasa de la mine . Eu nu cred ca e de la dinti, ci pur si simplu ca vrea sa ma simta aproape si noaptea. Ca atunci cand i-a iesit dintele de sus s-a trezit de n ori, apoi doar de 2 ca de obicei. Te anunt eu cand va fi cazul, daca o sa mai activam pe forum pana atunci . Fac haz de necaz, sper ca nu te-ai suparat. Multumesc de laude .
Poze
Anya20 spune:
Bravo pentru Vladut! E supertare.
Irina - cum e cu buricelul? Fa-i o poza si trimite-mi-o, daca vrei. Ca asa pe descriere nu inteleg.
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)
cge spune:
Antonia, Roxi, Irina, Alina multumim ca mi-ati laudat seful casei.
Irina, speram sa se faca bine Anca pana la pasti.
Planuim sa mergem la bunici ptr prima data cu ea.
Irina, bravo lui Vladut !!
Mi se pare super ok cat te-ai gandit tu sa ii dai bonei de Pasti.
Eu ma gandeam sa ii dau ceva cadouri: cozonac bun, vin si ceva cosmeticale.
tu la salariu ca sa zic asa i-ai mai dat ceva in plus luna trecuta ?
Multumesc de raspuns,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
b_irina_c spune:
Anya20 saritoare ca intodeauna . Il pozez si te anunt eu diseara.
Cge mersi de laude . Bonei nu i-am mai dat niciodata nimic in plus, dar eu ii platesc un salariu destul de mare si nu consider ca e cazul de bani in plus (orarul l-am negociat pana la 7.30, desi eu ajung acasa inainte de 6, asa ca nu a facut ore suplimentare decat ieri cand a stat pana la 8 sa ma ajute la curatenia de Paste). Eu la cosmeticale nu ma pricep, eu ma "fardez" de 3 ori pe an .
Poze
cge spune:
Pai, si eu tot asa, de asta ce am mai primit eu vreau sa i le dau ei.
Pana la urma cred ca ii dam si noi tot bani, probabil se va bucura mai mult. Sa vb. si cu sotul.
De Craciun i-am dat cadouri si nu cred ca a fost multumita.
A fost dr si a vazut-o pe mandra noastra si a zis ca are o infectie in gat nevirala, cred ca inseamna raceala fara virus.
Si nu trecem pe antibiotic.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei