Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (47)
Raspunsuri - Pagina 4
Madutza10 spune:
Madau,amvazut pozele cu papusica ta ,e tare dulcica !
Am vazut ca i-ai luat scunel :) ,sta deja in el ? E si leganutz sau doar scaunel cu masutza ?Vreau si eu sa-i iau dar mi-e frica sa-l tin pra mult in funduletz ...,cred ca un leganutz ar merge acum :)
ORLANDO_ANDREAS SI MAMI MADA (9.12.2005)
Noki_Lara spune:
Fetelor, fac sondaj: copilasii care dorm toata noaptea la ce ora se culca si la ce ora fac baitza?
Ca la Sarah mi se pare ca nu evoluam deloc cu scoaterea mesei de 4.30, ma rog, mutarea ei catre 6. Ba din contra, azi noapte a fost cm naspa noapte de pana acuma - s-a trezit din ora in ora plangand, io fugind de la mine din dormitor la ea sa- dau suzi. Apoi a apapat la clasicul 4.30 si tot asa, treziri din ora in ora pana la 8, cand ne-ma sculat de tot. E drept ca aseara a super-obosit si nici nu a dormit deloc dupa ora 18. dar parca ceva nu e ok. Io-i fac baitza la 21.45, iar ea daca e totul ok mai doarme max o ora , intre 8-9, dar cu culcare cu scandal. Oare e prea tarzie baitza? Ca tot aud si in parc de copii care se culca la 20.30-9 si dorm lemn pana dimineata!
Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah
madau spune:
Madutza nu e sfarsitul lumii daca nu papa intr-o zi cat vrei tu. Poate nu are chef..sincer toti avem zile mai bune sau mai proaste, bebelusii de ce ar fi altfel? Cred ca si si au personalitate..si inca cum!
Eu ii dau sa manance cam asa:
ora 7 - laptic cu 1 lingurita de cereale (orez de la Milupa)
ora 11 - piure de legume ( mar) cam 60 gr + 2 lingurite de cereale + 80 ml suc ( portocale, mar, morcov, gref, la alegere si in orice combinatii). Si laptic completare daca mai vrea. De obicei nu ma vrea
ora 15 - supa crema de legume ( am zis mai sus cum o fac si din ce ) cam 200-250 gr. Fara completare ca se satura
ora 19 si 23 - laptic + cereale.
Masa de lapte o inlocuiesti doar dupa ce papa minim 100 grame din respectiva mancare, cu consistenta crescuta ( piure ).
Acum mai nou i-am luat si cereale cu lapte si banane, sa vedem cum le primeste, incerc maine si va spun
Madau si Miruna (15 dec 2005)
POZICI, POZICI NOI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA
cristinamh spune:
citii asa pe fuga tot...
mi-a placut solutia cu patul, numa' ca la mine nu merge, ca-s 2 plozi.. deci, exclus... in schimb am vazut in seara asta ca pot pune scoica mult mai rasturnata, sa stea spatele drept si cracii in sus...
lavi, daca ai timp sa faci toate oparirile si sterilizarile... pai cred ca io cedam nervos... zau asa, mai cu calm... mai lipsea doar sa te speli pe maini cu solutie de sterilizat!!
dordia, vad ca diversificati in forta
noki baie la 10,30, apoi papa, si nani... nu stiu la cat se scoala sa pape iar, ca mijesc zorii, da' nu e inca lumina.. si nu vad ceasul...
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
madau spune:
Revin ca acuma am vazut si postarile celelalte.
Noki, Miruna doarme toata noaptea cam de pe la 2.5 luni, de cand i-am bagat bibe seara, dar asta e alta poveste. Noi ne-am adaptat la programul ei si cum nu adormea inainte de 12 noaptea, ii facem baitza pe la 11, pe la 11.45 e gata imbaiata, masata, imbrcata, la 12 a si papat iar la 12.30 cel tarziu doarme. Se mai trezeste pe la 8 - 9 a doua zi, mananca si apoi mai baga somn inca vreo ora.
In felul asta cu baitza tarziu, adoarme imediat si doarme tun. Ca e deja rupta de oboseala pe la 22. Cu masa de la ora 4 am rezolvat usor, initial nu se mai trezea decat ocazional, apoi incet incet nu i-am mai dat sa suga, ii dadeam un pic de ceai si gata, apoi doar suzy si o leganam usor cu patutl si adormea. Ulterior nu s-a mai trezit singura.
Madutza multumim ptr aprecieri. Scaunul de masa e " vestitul" Chicco Polly. E doar scaunel de masa, dar e super ok de tinut in el bebe ptr ca spatarul se lasa destul de mult. Eu am intrebat ortopedul referitor la el si a zis ca e in regula.
POZICI, POZICI NOI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA
lavi02 spune:
madau ma gandeam la ne-luatul vostru in greutate: tu ii pui in supica lingurita de ULEI : o lgrt la 100 ml papati? Ca daca nu, supa are valoare calorica prea mica => nu ia in greutate. Mai ales ca Miru mananca 200-250.
Cristina nu-i asa greu ca practic componentele storcatorului - doar le-am clatit cu apa fiarta, asta numesc eu oparit. Lingurita - am pus-o un pic in apa care fierbea biberonul.
Noki la noi baita era odata la 19.30 acuma difera, dar in general e dupa 20. Uneori dupa masa de dupa baita mai vine o masa mai incolo. Nu-i regula. Doarme aprox 23 -> 7.30-8-8.30
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
dordia2000 spune:
Noki noi baitza am reusit sa o decalam pe la 10-10.30 si apoi papa si naniiii pana dimineatza la 7-8.00!!!
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005
Madutza10 spune:
quote:
Originally posted by Noki_Lara
Fetelor, fac sondaj: copilasii care dorm toata noaptea la ce ora se culca si la ce ora fac baitza?
Ca la Sarah mi se pare ca nu evoluam deloc cu scoaterea mesei de 4.30, ma rog, mutarea ei catre 6. Ba din contra, azi noapte a fost cm naspa noapte de pana acuma - s-a trezit din ora in ora plangand, io fugind de la mine din dormitor la ea sa- dau suzi. Apoi a apapat la clasicul 4.30 si tot asa, treziri din ora in ora pana la 8, cand ne-ma sculat de tot. E drept ca aseara a super-obosit si nici nu a dormit deloc dupa ora 18. dar parca ceva nu e ok. Io-i fac baitza la 21.45, iar ea daca e totul ok mai doarme max o ora , intre 8-9, dar cu culcare cu scandal. Oare e prea tarzie baitza? Ca tot aud si in parc de copii care se culca la 20.30-9 si dorm lemn pana dimineata!
Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah
Noki,eu ii fac baie la 21:00 -21:30 de vreo 2 sapt. ,pina acum pe la 20:30 si se culca imediat dupa baie ,se mai trezea pe la 5:30 ,acum se culca la 21:30 -22:00 si se mai trezeste la 7:00 ,nu se trezeste niciodata in toiul noptii ,sint o norocoasa cred ...
S-a trezit doar pina la o luna o data la 1:00 si inca o data la 5:00 si de atunci gata !
http://pg.photos.yahoo.com/ph/sweetmady10/album?.dir=/b092&urlhint=actn,ren%3as,1%3af,0
catutza spune:
Mada, eu pun in biberon apa,apoi laptele praf apoi 2 masuri de crereale,pun opritorul si capacul,agit bine si gata lapticul.Eu ii pun cereale in laptic doar seara 2 masuri.Ziua lapte si atat.
Noki , ii fac Biancai baita la 22,30 maxim 23,apoi masaj,gimnastica,imbracat, bibe si somn pana la ...9,30 uneori 10,30 depinde de cat de obosita e.Apoi se trezeste ne jucam, mananca si pe la 12 adoarme iar cam o ora.Si gata pana seara dupa baita.Uneori mai doarme si dupamiaza doar daca iesim afara.
Pupici ca fug la baita.
Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)
Madutza10 spune:
quote:
Originally posted by madau
Madutza nu e sfarsitul lumii daca nu papa intr-o zi cat vrei tu. Poate nu are chef..sincer toti avem zile mai bune sau mai proaste, bebelusii de ce ar fi altfel? Cred ca si si au personalitate..si inca cum!
Eu ii dau sa manance cam asa:
ora 7 - laptic cu 1 lingurita de cereale (orez de la Milupa)
ora 11 - piure de legume ( mar) cam 60 gr + 2 lingurite de cereale + 80 ml suc ( portocale, mar, morcov, gref, la alegere si in orice combinatii). Si laptic completare daca mai vrea. De obicei nu ma vrea
ora 15 - supa crema de legume ( am zis mai sus cum o fac si din ce ) cam 200-250 gr. Fara completare ca se satura
ora 19 si 23 - laptic + cereale.
Masa de lapte o inlocuiesti doar dupa ce papa minim 100 grame din respectiva mancare, cu consistenta crescuta ( piure ).
Acum mai nou i-am luat si cereale cu lapte si banane, sa vedem cum le primeste, incerc maine si va spun
POZICI, POZICI NOI
Madau,tu esti o fericita ,a ta printesa maninca de toate deci toanele la mincare sint acceptate dar al meu face fitze si la lapte ,asta-i beleaua dar sper sa ma laud curind ca maninca si el de toate !
Cereale nu-i dau ca mi-e frica sa nu se ingrasa prea tare ,deja e un umflatzel!I-am dat vreo 2 sapt . in biberonul de seara si se cunoaste ,mi-a luat mult mai repede in greutate ...
sanatate multa la amindoua!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/sweetmady10/album?.dir=/b092&urlhint=actn,ren%3as,1%3af,0