Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (47)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

Uf, am reusit si eu sa intru!
Multumim mult pentru felicitari.
Azi dintisorul nostru se simtea si mai bine la mana, a mai crescut.
Nu avem probleme cu febra, diaree sau alte minuni care mai insotesc dintisorii, slava Domnului. Ne doare un pic gingiuta si da mami cu Calgel si ne mai maraim din cand in cand, dar atata tot.
Va dorim si voua dintisori sanatosi si fara probleme.

Noi ne-am diversificat cu borcanele. Pls, nu dati cu rosii, pentru mine e mult mai usor si borcanelele sunt bio (noi papam Hipp), nu contin nitrati si alte minuni. "E scumpe", e adevarat, dar Ina le-a acceptat f bine din ziua 1. Stiu de la Emi ca sunt bune la gust. Pentru bebei mofturosi, recomand piureul de pere si pe cel de caise de la Hipp.
Exista si mere cu morcovi si morcovi cu cartofi care sunt f bune.
Noi portocala nu papam inca, dar papam cateva picaturi de lamaie cand sughitam. Ne strambam de mama focului, dar ne place!

Dordia, tu spuneai ca i-ai dat peste lui bb? Si Ina a avut ieri parte de un strop de peste. S-ar putea sa fie prea devreme, dar un degetar n-are cum sa-i faca rau... L-a papat cu mare placere, n-a scuipat nici un pic.
O sa incercam si un pic de branzica, sa vedem daca ii place.

Pupam pe toata lumea,

Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitic-03 spune:

Buna fetele!
MARA:si noi faceam la fel -el plingea ca nu vroia suc,piure si ce-i mai dadeam eu, eu plingeam ca nu maninca popilu`!asa pina la vazut med si mi-a zis ca sunt distrusa, ca am ceva cu capulMi-a zis asa:ii dai sa manince atunci cind suge minuta , plinge de foame sau alte manifestari-atunci ii dai frumusel 1 lingurita de suc, sau 1 lingurita ,2 de piure de legume(cit vrea ,dar nu prea mult din prima) apoi bibe cu lapticul ei , iar la aprecierea ei , cit vrea!Si mie imi refuza tot , nici nu vroia sa guste macar, iar acum a lasat-o subtire cu laptele (praf) si maninca multa mincare ..na!nici asa nu-mi convine, el ia in greutate de la lapte , nu de la piureul meu de dovlecei cu carnita si cartof..BAFTA SI RABDARE!!
NOKI LARA:noi mincam pe la 7(19.00) 120 ml lapte praf
la 9(21.00)BAITA=CIP,CIP
papam la 21.30 tzitzi de mami si se golesc (tzitzi)
adoarme si piticu`
JOY: e duphalacul asta belea!!dar dupa ce am terminat cele 10 zile (la vreo 4 zile dupa) ainceput cosmarul iar !iar supozitor, iar tipete cind se screme..azi mi-a facut (cu supozitor) bilute tari ca de catel..o iau razna definitiv..i-am scos de tot cerealele, i-am dat piure de para+pruna+piersica+suc de sfecla rosie=ii place la nebunie sucul asta de sfecla!,i-am facut piure de spanac+stevie cu laptic si lamaie, ceai digestiv+suc de portocala(asa ii place!)..
Dar tu nu te descuraja pt ca am pe prietena mea al carei baietel s-a vindecat de pe la virsta asta de constipatie cu duphalac..i-as mai da si eu piticului dar mie sa nu devina dependenta..o sa intreb doc.
LAVI02:felicitari pt intrarea in rindul diversificatilor(eu abia asteptam..mi-a trecut repede bucuria ..pt o lingurita de suc spalam n-spe componente ale storcatorului, cani , canute , linguri , lingurite=nici o smecherie nu e!!) avem si noi lingurita d`aia moale de silicon..stii ce eficienta e cind bb nu vrea papa si tine buzitele lipite si gingiutele strinse (nu cumva sa intre cineva la el in gurita!)!!Dar nu ziceai tu ca vrei sa-i dai san exclusiv pina la 9 luni?cred ca m-am dilit nitel(cu KK, cu PAPA!)
Cam asta e, somnul in timpul zilei e din ce in e mai subtirel(in loc de 1h/buc, acum e de 1/2h/buc), mincarica ne place , topferul nu prea ne mai face cu ochiul,suc de fructe ..asa si asa..figuri de stil..Are de toate ca de n-ar avea ar minca si pietre ..astia sunt cu astia dansam
Spunem si noi LA MULTI ANI care fac ceva lunisoare azi si maine si sa ne citim sanatosi si maine!!
Chiar dintre noi ,mamicile, n-a calcat nimeni pe bec(are cineva bb in burtik)??

PITIC si PUIdePITIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

quote:
Originally posted by pitic-03

Buna fetele!
MARA:si noi faceam la fel -el plingea ca nu vroia suc,piure si ce-i mai dadeam eu, eu plingeam ca nu maninca popilu`!asa pina la vazut med si mi-a zis ca sunt distrusa, ca am ceva cu capulMi-a zis asa:ii dai sa manince atunci cind suge minuta , plinge de foame sau alte manifestari-atunci ii dai frumusel 1 lingurita de suc, sau 1 lingurita ,2 de piure de legume(cit vrea ,dar nu prea mult din prima) apoi bibe cu lapticul ei , iar la aprecierea ei , cit vrea!Si mie imi refuza tot , nici nu vroia sa guste macar, iar acum a lasat-o subtire cu laptele (praf) si maninca multa mincare ..na!nici asa nu-mi convine, el ia in greutate de la lapte , nu de la piureul meu de dovlecei cu carnita si cartof..BAFTA SI RABDARE!!
NOKI LARA:noi mincam pe la 7(19.00) 120 ml lapte praf
la 9(21.00)BAITA=CIP,CIP
papam la 21.30 tzitzi de mami si se golesc (tzitzi)
adoarme si piticu`
JOY: e duphalacul asta belea!!dar dupa ce am terminat cele 10 zile (la vreo 4 zile dupa) ainceput cosmarul iar !iar supozitor, iar tipete cind se screme..azi mi-a facut (cu supozitor) bilute tari ca de catel..o iau razna definitiv..i-am scos de tot cerealele, i-am dat piure de para+pruna+piersica+suc de sfecla rosie=ii place la nebunie sucul asta de sfecla!,i-am facut piure de spanac+stevie cu laptic si lamaie, ceai digestiv+suc de portocala(asa ii place!)..
Dar tu nu te descuraja pt ca am pe prietena mea al carei baietel s-a vindecat de pe la virsta asta de constipatie cu duphalac..i-as mai da si eu piticului dar mie sa nu devina dependenta..o sa intreb doc.
LAVI02:felicitari pt intrarea in rindul diversificatilor(eu abia asteptam..mi-a trecut repede bucuria ..pt o lingurita de suc spalam n-spe componente ale storcatorului, cani , canute , linguri , lingurite=nici o smecherie nu e!!) avem si noi lingurita d`aia moale de silicon..stii ce eficienta e cind bb nu vrea papa si tine buzitele lipite si gingiutele strinse (nu cumva sa intre cineva la el in gurita!)!!Dar nu ziceai tu ca vrei sa-i dai san exclusiv pina la 9 luni?cred ca m-am dilit nitel(cu KK, cu PAPA!)
Cam asta e, somnul in timpul zilei e din ce in e mai subtirel(in loc de 1h/buc, acum e de 1/2h/buc), mincarica ne place , topferul nu prea ne mai face cu ochiul,suc de fructe ..asa si asa..figuri de stil..Are de toate ca de n-ar avea ar minca si pietre ..astia sunt cu astia dansam
Spunem si noi LA MULTI ANI care fac ceva lunisoare azi si maine si sa ne citim sanatosi si maine!!
Chiar dintre noi ,mamicile, n-a calcat nimeni pe bec(are cineva bb in burtik)??

PITIC si PUIdePITIC

O SA AM RABDARE !:)
CAT ARE PUIU' TAU DE MANINCA ASA MULTE ?TRE' SA FIE MARICEL ...

VA PUPIK

ORLANDO_ANDREAS SI MAMI MADA (9.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

SALUTARE MAMICI,

Dam si noi raportul cu o mare constipare,de fapt gresit spus,nu este constipata ca face o data pe zi,dar face ffffff tare si gros ,se screme saracuta,asa ca prin urmare scoatem banana pe care o iubim asa de mult

MADUTZA10 noi papam milumil 2 de la 4 luni si la fel ca si la tine dariuta papa mai putin,de regula 130 ml,uneori 70-80 ml,nr de mese 5-6 pe zi de lapte,cu milu 1 papa mereu 130 ml,dr mea zice ca e ok pt ca este mult mai satios,atat cat ia in greutate nu-mi fac probleme.Cesa zic ,cu diversificarea,la noi nu au fost problleme ,mancam orice(mai nou cate o pilota la micul dejun,un prosopel...........ce gasim si noi)pacat ca treb sa scaotem banana,dar o sa o incercam mai tarziu

de maine incepem supica,cred ca ii va placea

NOKI,mandra mea doarme de la 22.00-22,30 pana la 9.30-10 cu pauza de masa la 6 dimineata,mancam dormind si in 10 min gata somn de voie

poze noi la semnatura

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Atena eu ziceam ca pana la 9 luni as vrea sa nu-i dau lapte praf. Normal ca diversific - initial voiam de la 5 luni dar drita m-a convons sa fie 5l si 3s. De la 6 luni laptele de mama nu mai e suficient (calitativ).

Si eu ma intreb care ramane prima !
Sper ca nu eu ca CM inca nu.

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

quote:
Originally posted by ela27oana

SALUTARE MAMICI,

Dam si noi raportul cu o mare constipare,de fapt gresit spus,nu este constipata ca face o data pe zi,dar face ffffff tare si gros ,se screme saracuta,asa ca prin urmare scoatem banana pe care o iubim asa de mult

MADUTZA10 noi papam milumil 2 de la 4 luni si la fel ca si la tine dariuta papa mai putin,de regula 130 ml,uneori 70-80 ml,nr de mese 5-6 pe zi de lapte,cu milu 1 papa mereu 130 ml,dr mea zice ca e ok pt ca este mult mai satios,atat cat ia in greutate nu-mi fac probleme.Cesa zic ,cu diversificarea,la noi nu au fost problleme ,mancam orice(mai nou cate o pilota la micul dejun,un prosopel...........ce gasim si noi)pacat ca treb sa scaotem banana,dar o sa o incercam mai tarziu

de maine incepem supica,cred ca ii va placea

NOKI,mandra mea doarme de la 22.00-22,30 pana la 9.30-10 cu pauza de masa la 6 dimineata,mancam dormind si in 10 min gata somn de voie

poze noi la semnatura

Ela si Oana-Daria

ELA ,DACA MINCATI DE TOATE E SUPER BINE ,LAPTELE NU MAI CONTEAZA ASA MULT DIN MOMENT CE-I DAI SI ALTELE PE LINGA ...DE'AIA PAPA MAI PUTIN LAPTIC PROBABIL ..
IN CURIND AM SA MA LAUD SI EU CA BB AL MEU RUPE' TOT CE-I DAU

VA PUP SI SOMN USOR ,EU MA BAG LA NANI PUI !

ORLANDO_ANDREAS SI MAMI MADA (9.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Seara buna mamici!
Iar scrieti mult....de abia apuc sa citesc!
Ne-am intors si noi de la St Trop, a fost fain, o sa pun poze( maiales pt Tania care vroia "peisaje" de aici), insa lume muuuulta, multa, ca deh e vacanta scolara si Paste pe deasupra. Pana si autostrada era blocata, in fine am facut mai mult pe drum, desi nu sunt decat 100 km.

Lavi, bravo pt diversificare si abia astept impresii!
iar Nati e de nota 10 cu somnicul ei! De mult vroiam sa zic ca e de admirat cat doarme avand in vedere ca o alaptezi, cred ca lapticul ti-e foarte consistent de o tine toata noaptea!

Noki, nici noi nu rezistam toata noaptea, desi la un moment dat am avut cateva nopti in care reuseam sa o tin nemancata pana pe la 6-7 chiar insa cugreu o pacaleam, pana cand in final mi-am zis sa nu o mai chinui si sa ii dau mai bine cand ii e foame. De ce zic ca o chinui, pt ca ea noaptea e atat de adormita ca nu plange ci doar se fataie si maraie, si e agitata si nu se linisteste decat dupa ce mananca. Bamai nou cam incepe sa planga daca o mai aman mult... Eu zic ca sunt copii si copii, fiecare cu ritmul lui, iar daca Sararica cere la 4h30 nu e rau!
Merci de compliment!

Mai vroiam parca sa zic ceva dar mi se inchid ochii asa ca va si va spun pe maine!

Alina si Amalia 17.11.2005

Poze noi de Paste Catolic 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

SCUZE ,EROARE,ACUM POZE NOI LA SEMNATURA

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

LAVI,

MADUTZA,ORICE LA NOI INSEAMNA LA ORA 12-MAR RAS CU BANANA PANA AZI SI SUC DE MAR SI MORCOV SI CLEMENTINE 9DE AZI)
AM INLOCUIT ASTFEL O MASA ,DRA SI EU MA PANICASEM CA PAPA MAI PUTIN MILU 2 DECAT MILU 1,PT CA MANDRA MEA DE LA 2 LUNI SI PANA ACUM PAPA ACEEASI CANT DE LAPTE

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

BUNA DIMINEATA!!!!!!!!!!!

Mai, citii acum din urma si am ramas interzisa!!!!!!!!!!!!
mai este cineva aici numai pe lapte??? san sau praf????
ce io-s singura???

PITIC MIC, cu duphalac-ul esta, nu stiu ce sa zic, eu vineri i-am pus supozitor si NU A FACUT KK!!!!
Cred ca mai repede da supozitorul dependenta decat asta.

fug la pitic

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput