Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (47)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Neata fetele!!!!!!!

NU MAI AVeM MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUCI!!
Ei,acolo,de prasila,vreo 2-3 meduze...

Ma duc sa pap,sa ma fac frumoasa(deh,e ziua mea!)-si mai vin...
Mai,cine zicea de spanac de pe-acuma???
NU E BUN-are niste saruri grele pentru rinikiul lui...si sfecla rosie...pai,stiti ce greu digerabila e??Sau mamica manca asha ceva?? sau am visat??

Azi iesim ca e f frumos afara,super.
De cand zic ca filmez randunicile din balcon sa vi le-arat...
Pupiiiiiiici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Am uitat sa-i zic Adrianei,parca...
Si eu stau langa Billa-aproximativ...Noi mergem in IOR,langa biserica de lemn.Poti sa-mi dai PM,sa-ti spun mai multe.Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

salutare!

Noki, asa e cu ora de culcare, cu cat se culca mai devreme cu atat doarme mai bine si mult;Vic si daca il culc la 23, tot la orele lui se scoala; asa ca il culc la 20, 30-21 si e f bine, dimineata pe la 8 se trezeste, bineinteles cu o masa sau 2 de noapte, cand ii … tuna lui!

Plus ca mie imi convine sa adoarma asa devreme pt ca am si eu timp sa stau cu sotul meu!acu e drept ca daca el vine mai tarziu nici nu apuca sa il vada pe Vic , dar asta e!

In afara de LORDRA si mine, mai e cineva nediversificat?a, am citit ca si JOY!( sic)

PITIC- pushchea pe limba de bbici in burtici!

Ile si bb Victor - 22 dec
Varsta Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

SILVIA....YUPIIII c-ati scapat de mucisori.

aha, Ilenutza, deci tu si Lordra..si eu si mai cine???
ai gasit trigonella alea? ca pe unde am fost numai " le-am terminat, numai avem, dar mai incercati" am auzit.

LAVIIII....am innebunit cand am vazut cat le sterilizezi alea alea pe acolo..sa-ti zic ca eu am luat sambata storcatorul, l-am spalat bine si am bagat un mar la el. si i-am dat si lui pitic cam...o lingurita, singura sterilizata.
in rest nimic din storcatorul ala nu era sterilizat.

Cu solutia aia de la Chicco, sterilizez eu. fierb apa, o racesc si tot cu apa fiarta si racita le clatesc.
si-s ok, cel putin al meu nu a avut nimic pana acum.

Al meu vladone, cam de sambata este marait, nu ma inteleg cu el si parca are ceva. adica parca l-ar durea ceva, il deranjeaza. plus ca mi se pare ca-mi vomita cam mult, si sigur nu-i de la faptul ca mananca mult.
si as da vina pe duphalac. azi u-i mai dau si sa vad ce "reactie" are.

bai..vreau si eu naniiiii cateva ore mai multe, nu numai 3-4 ore legate..ca eu asa dorm. si de obicei dupa ora 3 ne trezim la 1.5-2 ore, mai sugem nitel, adormim, ne pune mami in pat, noi ne trezim, iara vrem titza...uite asa faacem....

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

SILVIA, LA MULTI ANI SI TOT CE-TI DORESTI!
Lavi, felicitari pt. diversificare.
Eu care eram nebuna cu spalatul pe maini si sterilul de ani buni, acum o iau usurel cu toate. Spal cu apa fierbinte razatoarea de plastic, bolul si lingurita de silicon (de care scria sigur "a nu se steriliza"). De fapt, noi cand am iesit din spital la 4 zile, Aa a sughitat si eu din graba mare am luat o lingurita din sertar si i-am pus 3 picaturei de lamaie. Deci niciodata n-a sterilizat lingurita. Doar bibe le sterilizez prin clocot 5 min la microunde. Eu zic ca trebuie sa-si faca anticorpii, altfel noi insine ne sensibilizam copiii sterilizand tot.
BAita de seara la noi e undeva intre 21.00 si 21.30 cel tarziu, apoi papam si ne pune mami in pat, ne pupa, da drumul la fluturasul cantator si la maximum 22.00 Ana doarme singurica pana dimineata la 7 cel devreme, 8.30 cel tarziu, fara treziri.
Asta a fost programul nostru din prima saptamana, si stiti ca Ana mea doarme peste 5 ore legate de la 3 saptamani noaptea. Singura si-a scos masa de noapte la vreo6-7 saptamani.
Nu dati cu rosii dar eu zic ca baita facuta prea tarziu agita, iar sa trezesti copilul la 11-12 pt bibe e pacvat de somn, i-l strici. Cele 4-5-6 mese se pot imp[arti echitabil in timpul zilei, astfel incat copilul la cel tarziu 22.30 sa doarma deja.
Dordia, mai bravos pt verdeturile lu' fostu' ginerica, e fte sanatos sa pape dc nu il deranjeaza la burtica. Singurul sfat al meu este sa nu exagerati pt ca inca stomacelul lui poate face tare urat la ceapa si ridichi care si pe noi fie ne acidizeaza (of, ce-am ucis lba romana!) fie ne dau gaze.
Nopi cereale n-am bagat inca, probabil pe la 6 luni, cat despre mancarica la borcan, sunt sortimente ok care probabil le voi da si eu, insa prefer mancarica facuta de mine deocamdata. Am patit-o cu sucul de morcovi de la Hipp care in afara de culoarea de morcov nu are nici o legatura cu restul denumirii, are gust de dovleac din ala copt in cuptor, nu de morcov. Nici eu nu l-as manca, asa ca l-am intrerupt si am trecut la mar si banana. Si eu cred ca trebuie sa intrerup banana sau sa bag niste portocala in piure, pt ca azi am gasit in scutecel primul kk "tubular" in loc de obisnuita pasta.
Mai recitesc din urma si mai raspund.
A, sa nu uit, fetele care aveti laptic destul, chiar nu are rost sa diversificati pana la 6 luni dc copiilor le merge asa, ei sunt cei privilegiati. Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

!

Gata, mi-au trecut nervii, dar tot sunt suparata: ieri am aflat ce microb are ILincutza: citrobacter diversus! Pai asta e o bacterie care se gaseste in burtica oricarui copilas, dar la Ilincutza a luat-o razna deoarece desteapta de pediatra i-a strcicat flora intestinala cu Augmentinul dat "preventiv" - ce idiotenie! Daca nu-mi vine sa o ! Asta e, Ilincutza de fapt nu era sensibila daca era tratata ca lumea

In alta ordine de idei, acum, la 5 luni, avem 64 cm (+1) si 6,920 kg (+600)!!!

Noki si aseara a mancat Ilincutza un bibe de 150 cu cereale si s-a trezit la 5, de fapt doar a inceput sa maraie. Baitza o face la 22.

Cu alte raspunsuri revin mai tarziu, ca au venit ai mei la mine

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neata fetili frumoase!!!!
Am intrat si eu o fugutza acu' de dimineata cu un scop precis si anume....LA MUUULTIII ANI SILVIA . Sa fii sanatoasa, norocoasa si la punga groasa!
Cred ca cel mai frumos cadou de ziua ta ti l-a facut Stefanelul - a scapat de mucisori...ti-am zis eu sa ai rabdare ca se face bine?
Feli ce bine ca te-ai linistit cu Ilincutza. Ai dreptate cu antibioticele, u sunt impotriva lor, doar in caz de extrema urgenta apelez la ele, nu de alta dar uite si tu cat rau pot face. Sper sa va simtiti mult mai bine de acum incolo. Pupici piticutei
Sa nu uit, azi o sa dau si eu o fuga pana la tine, iti spun pe privat cand si cum.

Gata, am fugit acuma sa pap si eu, azi ii fac Mirunei cereale din alea cu banane, sa vedem daca ii plac. Cu toate ca la cate banane am mancat eu cat am fost gravi...ar fi imposibil

Daca iesiti in parc, bagati si la mine una bucata mesaj, ca si eu as veni

Pupici si o zi minunata sa aveti

Madau si Miruna (15 dec 2005)
POZICI, POZICI NOI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Ola de dimineata!
Sa dau si eu raportul pana ma apuc de curatenie (am facut numai in balcon, ieri si deja m-am plictisit).
Joy...pune-ne si pe noi pe lista nediversificatilor, cu tzitzi exclusiv.
Noki, eu ii fac baie Mariei pe la 20.30, asa incat pana la 21 nani obligatoriu. Ieri am batut recordul, adormise pe la 18.30 si nu am mai trezit-o pt baie, i-am dat doar sa manance la 21 dupa care iar nani. E drept, s-a cam foit noaptea, cred ca nu prea mai avea chef de somn dar a adormit pana la urma. Mananca de doua ori pe noapte si ne trezim de-a binelea pe la 7 sau 8. Vezi, cu mutatul in camera separata si eu ma gandesc ca fac curse noaptea pt suzi. ASa mi-e de comod acum ca doar intind mana si i-o bag in gurita...SI totusi trebuie sa facem pasul asta ca se invata de-acum cu noi si am inteles ca e mai greu dupa.
Ma duc sa trebaluiesc putin pana imi sare cheful de-a binelea. Oricum, afara sunt iar nori, cred ca acusica ploua:(

Ioana si Maria (29.11.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tunsulica/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

FETELE,

SILVIA SI sa ai parte numai de bucurii si multa sanatate!!!!!bravoooooo ca a-ti scapat de mucusori

RIPLEY vad ca si la voi banana a avut acelasi efect,offfff si ce ne mai placea,eu o sa-i dau azi marul ras simplu sau cu un pic de suc de clementina

FELICIA schimba pediatra,este incompetenta
ASA si ca venii vb de pediatrii,am o prietena care a nascut acum 2 luni si ma are o "desteapta"de pediatra care i-a zis sa ii de-a bebeului daca nu se satura de la san,zeama de la orezul fiert in care sa puna 5 lingurite de zahar,cine dq le da astora diploma

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

ilenuta si joy nu va panicati cu nediversificarea, ca ai vostri sunt mult mai mici decat a mea. La cei alaptati la san se recomanda diversificarea de la 5 luni jumate-6, la cei pe lapte praf de la 4l jumate. Dar majoritatea pe aici sunt pe lapte praf si de-asta diversifica, desi sunt mai mititei.

Joy eu cred ca n-are sens sa-i dai suc de mere ca e alaptat 100% si n-are nici 5 luni. Iar cu solutia de sterilizare nu te complici? Daca tot fierbi apa ce ti-e sa tii un pic lingurita (partea care intra in gura copilului) in apa care fierbe? Si apoi o pui intr-un pahar cu coada in jos pana papa bb.

Dordia inteleg ca toate cele le-ai mancat tu, doar n-o sa i le fi dat bietului copil. (peste se da de la 7-8 luni, etc) Si eu am sa ma "diversific" cu niste ceapa verde, cand apare aia din arpagic. Prima zi un pic de frunza, a doua zi mai multa...

alinus da' ce-ai slabiiiit! Si mie imi plac peisajele voastre!!! Ce frumoasa e Amalia nici nu mai trebuie sa spun si imi place tare bonetica. Si puloverasul verzuliu-dungat. Vad ca e imbracata in stilul haine de copil mare miniaturizate.

Am observat urmatoarele "tendinte" in hainele bebelusesti:
-haine stil copil mare - dar miniaturizate in dimensiuni -> stilul asta, dupa 6 luni vreau sa incep sa-l adopt si eu tot mai mult
-haine bebelusesti - stilul practic (cat mai over-all-uri, costume cu botosei) - pe asta l-am pt bb mic dar incep sa-l parasesc
-haine dulceago - cu inflorituri, floricele si funde aplicate - stil chinezesco-tailandezo-turcesc; din pacate majoritatea hainutelor gasibile in Ro la preturi rezonabile sunt asa.

Baaai, rochite la Mothercare absolut minunate, de vara, dar 1 milion? Pt bb? Mi se pare mult prea mult Mai bine nu ma mai duc ca numa' ma imbolnavesc.

Fata de Mothercare, Z mi se pare de-a dreptul rezonabil. Pe la 400.000 gasesti rochite frumoase. Scumpicele, dar nu scuuuumpeeee.
Bine, ca sunt si la Z chestii care mi se par aberante. De ex. o fustita de vara pt Silvia, (care-mi place mie) 800.000. Mi se pare mult, atata-i o fusta pt mine!

Alinus, chiar, la voi cat costa o rochita de vara de bb? Din bbc. Asa, pret mediu?

Ripley stai usor ca practic cam asta fac si eu: fierb apa in ibric si cand fierbe bag un pic lingurita in ea. (partea de silicon). Apoi apa fiarta o torn peste cutitul storcatorului. Si fierb si biberonul gradat din care ii dau sucul. Dupa ce o sa-i dau pulpa in farfurioara o sa clatesc si farfurioara cu un pic de apa fiarta. Asta acum, primele luni de diversificare.

Borcanasele - eu sunt pentru in concediu sau daca mancam in oras. Dar daca tot stau acasa cu bb nu mai bine ii fac eu mancare proaspata?

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput