Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (47)
Raspunsuri - Pagina 7
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lavi02/lavi02.jpg)
lavi02 spune:
Si ziceti ca-i ziua Silviei?
La multi ani Silvia ! Si felicitari pt mucisorii lipsa!!!
Hai si eu la curatenie! Ca sa ma aberez pe aici imi place dar treaba sta in loc!
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cristinamh/cristinamh.jpg)
cristinamh spune:
silvia,
&
!!! si
!!
pitic mic, de ce ii dai spanac daca se constipa!? cu sfecla vad ca deja ti-a raspuns silvia...
joy, nici noi nu am diversificat, dupa saptamana aia de suc de mar, proba la lingurita, m-a apucat o leneeee... si cum a zis sa nu ne complicam viata, mai stam. asa ca papa fata numai laptic.
io mai am o problema, care pare destul de serioasa. fi-mea nu vrea sa suga in masina. pe banca afara mai treaca-mearga, dar in masina parca o apuca nebunia. ce fac eu la drum de 5 ore?? o masa o prind sigur... si cum tocmai am primit raportul despre "starea drumului", se pare ca drumul nostru o sa se lungeasca cu inca vreo 2-3 ore, ca se lucreaza... ma apuca nervii...
si asta pt ca in casa cel mai des ii dau sa pape lungita... pe scaun am rarit-o, si acum nu prea stiu pe unde sa scot camasa... si nici lungita pe bancheta din spate sa-i dau nu ma vad, cu cracii afara din masina
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
![](images/user_woman.png)
joy04 spune:
Cine a fost sa-siia laptele si nu i la dat ???
adica aveau, dar nu-l dadea din...nu siu ce motive.
si ce aveati scris pe reteta????
CRISTNA, tare faza cu cracii afara..uite asa rau l-am invatat si eu pe al meu, nu mananca decat in conditii de NIMENI IN CAMERA DECAT EU CU EL, LINISTE, numai televizorul dat incet, SI NICI VORBA DE MANCAT PE AFARA.
LAVI, da asa-i dar am stricat mununatie de tetine de la NUK, din cele de latex ca le-am trecut numai prin apa fiarta.
plus ca solutia o tin 24 ore, spal bibele, le arunc acolo si-n jumate de ora-s gata.
acum daca nu ii mai dau lapte cu bibele....numai de ceai, nu prea am mai facut solutie si le fierb nitel
joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/corap/corap.jpg)
corap spune:
helou, helou
io nu prea am ce sa zic, asa ca d-aia n-am mai scris nik.
Piticulei, problema cu constipatia avem si noi. Am mai rezolvat-o cu humana milchzucker. Dar trebuie sa-i dai tot timpul. si la unii bebelaci nu merge. Poate functioneaza la dl. Tudor ;)
Lavi, fa-te-ncoa cu o reteta de cozonac de facut la masina de paine (sau zi-mi dak-ai dat vreodata, ca m-apuc sa caut)
Joy, cum ne-ntalnim sa-ti dau premiul, draguta? Si sa ne mai vedem si noi...
vecinicaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, helouuuuuuuuuuuuuuuuuu, ecouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
la multi ani !!!!
Raport la 5 luni:
9,150 kg cu 71 cm
asa... ne-a mai dat fier haussman, vig 1 pic, nik interesant
ne-a trimis la control oase & bazin. mergem pe 28, asa ca escursia la sibiu se amana cu 1 zi- doo.
acum plecam p-afara sa cautam ceva fructe acceptabile, ca numa porcarii peste tot. dak nu gasesc, iau borcanel.
azi ii bag carnita, c'ása zise pediatra, ca se cere. si dupa pasti ii bag si branzica de casa. stie cineva unde gasesc tifon???
noi avem in continuare interdictie la cereale.
pupici
c & ardeiash
Madutza10 spune:
quote:
Originally posted by joy04
BUNA DIMINEATA!!!!!!!!!!!
Mai, citii acum din urma si am ramas interzisa!!!!!!!!!!!!
mai este cineva aici numai pe lapte??? san sau praf????
ce io-s singura???
PITIC MIC, cu duphalac-ul esta, nu stiu ce sa zic, eu vineri i-am pus supozitor si NU A FACUT KK!!!!
Cred ca mai repede da supozitorul dependenta decat asta.
fug la pitic
joy siVlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
NEATZA' JOY ,NOI SINTEM INCA NUMAI PE LAPTE DAR LAPTE PRAF ,ALTCEVA NIMIC ,MA CHINUI CONTINUU ,SPER SA VREA PINA LA URMA SI ALTCEVA!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/sweetmady10/album?.dir=/b092&.src=ph
ORLANDO_ANDREAS SI MAMI MADA (9.12.2005)
mirabilis spune:
Neatza, fetele! La multi ani, Silvia! Sa fii fericita, impacata si sanatoasa!
Felicia, imi pare rau ca a trebuit sa treaca Ilincutza prin asa ceva...Auzi, Augmentin preventiv! Eu nu eram pe faza atunci, dar parca a fost bolnavioara pe bune, nu? Antibioticele se dau cu precautie la copil...Asta e, acum stii...
Felicitari pentru tonaj. Am vazut-o de altfel in filmulet, arata tare bine!
NU SE DAU COPIILOR SPANAC SI SALATA VERDE DECAT DUPA 1 AN!Sa va spun de ce. Pentru ca frunzele astea verzi contin NITRATI care se schimba in intestin in NITRITI, care nu mai lasa corpul sa se oxigeneze. se poate produce intoxicatie cu nitriti = boala albastra (o anemie). Salata verde contine oxalati, care sunt alergici.
Astazi parca iar e urat..Nu stiu daca iesim. Iulia e oricum ragusita,ii dau picaturi secretolitice, sper sa se rezolve sa nu raceasca, ca vreau sa pelcam de Pasti la Fagaras.
mirabilis spune:
A, Lavi , de plecat plec de tot...Adica plec sa imi echivalez studiile...Iti dai seama ca dupa asta nu m-as mai intoarce sa lucrez aici. Trebuie sa fiu acolo pe la mijlocul lui septembrie. As vrea sa plec cu sotul meu, dar nu stiu dc se poate de la inceput. Dar vine si el, din ianuarie, sper sa aderam...Iar Iulia va ramane la mama inca vreo 2 ani sa termin eu cu examenele...Asta e, mi se rupe sufletul sa o stiu departe...
Madutza10 spune:
LA MULTI ANI SILVIA ,MULTA SANATATE SI FERICIRE!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/sweetmady10/album?.dir=/b092&.src=ph
ORLANDO_ANDREAS SI MAMI MADA (9.12.2005)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Morgano/Morgano.jpg)
Morgano spune:
Mirabilis subscriu la faza cu salata verde si spanacul. Eu am avut oxalati in copilarie, si stiu ce dureri am avut, si acum tin minte cum am venit cu ai mei de la munte la 2 noaptea ca urlam de dureri la rinichi. La fel si ciocolata, sarea si alte alimente cu oxalati, urati si ce mai dauneaza rinichilor de copil.
Corapito ai un bebelac pe cinste!!! Sa-ti traiasca.
Dau si eu raportul de 5 luni, desi i l-am comunicat Cristinei, sa ma laud ca eu sunt fte multumita: 7 kg 73.5 cm
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/corap/corap.jpg)
corap spune:
uau, ripley, ce lungana!!! nu ne mai bagam la facut curte lu anutzache, ca n-o sa ne lase s-o tragem de codite... o sa ne scuipe-n cap :(( coji de seminte.
c & andrei