Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (47)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

S-asa ne parasesc toti ginericii rand-pe-rand

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

JOY, am gasit trigonella, am luat si mie mi s-a parut ca mi-a scazut lactatia de la ele!si nu mai iau!plus ca pe prospect nu scrie nimik ref la lactatie!

Mey, nu mai faceti liste ca poate iar se supara cineva!( ioana77, cristina, madutza,joy, lordra, ilenutza,- fac o lista neagra, nu dati cu rosii!)-

Silviutza – la multi ani, sanatate sis a fii iubita!

Eu am fost sa iau laptele gratuit si nu l-au primit luna asta!bataie de joc, o sa mai sun joi sa vad!Sotul meu rade de mine, ca fac stoc de lapte praf! Dar eu am o ciuda pe statul asta care isi bate joc de mamici incat ma duc sa il iau chit ca il arunc dupa aia!

Corap, 9 KG!Wow, felicitari!

Rypley, chiar ca ce lungana!Vroiam da mult sa te intreb: nikul tau e inspirat din personajul principal din alien, ca asa o chema pe eroina!

Ile si bb Victor - 22 dec
Varsta Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Ile, e inspirat din lipsa de inspiratie , insa da, era Alien pe TVR si taman inchiriasem pe caseta video cu talented mr. ripley

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

am mai zis, da' mai zic... lapte praf nu se mai da de luna asta decat mamelor cu boli grave...

ripley, ti-am zis io, ramane nemaritata

corap, scrisesi tu mare datele, da io facusem update inainte sa citesc forumul... asa ca astepti tura urmatoare acum...

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

ILENUTZA ?????
VAI CE RAU IMI PARE....

mai eu DF sa fac vreo lista, doar ca ma simt aiurea ca nu-s in rand, ca io cand oi incepe sai-i dau, nu am cu cine ma tine de mana.
si sa zic ceva...cand zic diversificare, nu ma refer la suc de mere, pere, porto, morcov...cum zice si Cristina, un pic de suc acolo, nu-i chiar diversificare.
adica daca ii dau lui vladone suculet, eu nu consider ca l-am diversificat decat cand oi incepe sa-i dau pulpa, piureutz..bla bla.

Mai CORAP, chiar ma luai in serios cu premiul??? de intalnit da, as vrea sa dau si eu o fuga cu voi prin cele parculetze..da nu se poate...
oricum trebe sa-ti dau pompita.
Si catai ardeiu andreiu ai.....de maaare. frumos si voinic, sa-ti traiasca.

Ripley, da chiar ca-i lungana Anutache.

MADUTZA...nu te mai stresa cu mancarica puiului....ia-o asa..babeste, incet si o sa mance el si altceva pana la urma, stai linistita.

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Salutare la mamici si bebelusi!
Silvioaro, sa ne traiesti 1000 de ani!
Ai scapat de muci!
Joy,Ilenutza nu sunteti singurele nediversificate, eu voi incepe la 4 luni cu sucuri si o voi lalai asa cam o luna, asta ptr ca Simon are un ten fff sensibil si kiar trebuie s-o iau usor si sa urmaresc daca este alergic la ceva! De-ocamdata lapte, lapte si iar lapte!
Joy , si Simon mai regurciteaza cantitati industriale, uneori nu stiu daca e voma sau laptic regurcitat!
Noki, noi facem baita intre orele 21-22, cumva cu putin timp inainte de ultima masa, apoi baga la somn pina la 5-6 dim, papa si apoi iaras doarme pina pe la 8-9.
Pischi, multa sanatate Alexandrei! Kiar vroiam sa intreb fetele daca stiu ceva de tine!M-ai facut sa pling , offf!

Noi am fost de Pasti la un restaurant pe malul Marii, a fost frumos dar Simon al meu a plins o juma de ora fara pauza cu lacrimi de crocodil!Inca nu e invatat cu fetze noi, si care cum incerca sa vorbeasca cu el , incepea sa urle de ziceai ca la vazut pe
O sa incerc sa-l plimb mai des, dar nu e de-ajuns in carucior, tre sa-l tin in brate si sa vb cu toata lumea din parc!

Fetilor, s-ar putea sa vin in iunie acasa, dar cind ma gindesc cite am de rezolvat imi piere pofta!Cu baiatul meu salbatic o sa -mi fie ffff greu, m-ai ales ca tati nu poate veni cu noi!
Tre sa-mi skimb pasaportul, sa-i scot certificat de nastere ro si pasaport lui Simon, sa cumpar tzoale ptr toti 3,sa-mi vizitez prietenii, sa cumpar cadouri ptr toate rubedeniile ..... caut baby siter in perioada asta, se ofera cineva?

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Uau, ce mi-a placut mie filmul cu Talented Mr Ripley!

Corap chiar ca e mare Ardeias. Si Anutache lungana.

Reteta de cozonac e pt 3 masuri de faina (adica vreo 450g in total), atata e portia la masina mea.

Chestiile se pun in ordinea asta (mai putin cu drojdia care God knows, in fct de model):
3/4 masuri lapte
3 linguri zahar
2 galbenuse (cred ca o data am pus 3)
2-3 linguri smantana
1/4 lingurita sare
2 linguri unt
esenta de rom, vanilie, coaja de lamaie si/sau portocala (dupa mine coaja de lamaie da tot farmecul si gustul la cozonac)
3 masuri faina
drogdie

La mine dau la program Basic, coaja medium. Cand bip-aie adaug umplutura:
stafide (inmuiate in lapte) sau rahat sau nuca taiata.

Nu poti pune prea multa umplutura sa nu se lase cozonacul. Rahatul - in bucatele mici si dat prin faina.

Mergeti la Sibiu?

mirabilis si eu am o prietena medicinista prin Franta. Acum a ajuns la un fel de rezidentiat. Tu direct la asta mergi sau trebuie sa reiei o parte din facultate. Ea a plecat dupa anul IV aici (pt ca sotul ei era acolo) si a trebuit sa refaca anul I apoi au trecut-o direct in IV sau V cu ceva diferente. S-a cam chinuit dar acum e bine.

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

salut

noi suntem la ultima zi de mucilagiu de orez cu branzica si san in completare, iar maine mergem la control, la medicum din spital.

Multumesc tuturor mamicilor pt. incurajari Mi-am mai revenit nitel cu moralul, chiar daca acum tuseste si ii aud secretiile in gatut cum vor afara. Facem si pt. asta tratament.

Faza e ca daca nu i-ar fi fost atat de rau de sa verse tot din ea, nu am fi ajuns la spital si nu am fi descoperit celelalte lipsuri. A nu se intelege ca ma bucur ca am ajuns la spital, dar tot raul e spre bine.

Chiar daca noi abia trecusem de sucul la fructe la diversificare si incepeam cu supa, in spital, in mucilagiu, i-a bagat branzica si carnita pasate (3 lingurite, respectiv 1 lingurita la 150 ml). Asa ca noi am facut niste pasi f. mari, sarind peste multe etape. Cred ca din cauza lipsurilor de proteine(carnita) si calciu. Cand i-am zis doctorului ca i-am facut supa din cartofi morcov, patrunjel, a sarit in sus ca de ce nu i-am pus carne. La care eu am facut niste ochi mari-mari. CARNE???? De pe acum? Asta e, bagam carne. Si daca n-as fi mancat eu carne la greu.....

Dar gata cu mine, a trecut, va fi bine

Feli imi pare rau prin ce trece Ilincuta. E asa e poznasa, am vazut filmuletul.

Silvia, LA MULTI ANI si bine ca ai scapat de muci, ca mult te-au chinuit.

Cora, bravo voua ca sunteti maricei nu gluma.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

tocmai i-am dat ardeiului un borcanel cu fructe. yummy, ce i-au mai placut.
cugetarile mele despre borcanele vs mancare home made - intr-o postare viitoare. acu va scriu numa concluzia mea: e bine de-amandoua (sau e la fel de rau???).
va las, noi plecam in preumblari -
la mega din titan
si dup-aia in parculete
dak mergeti si voi, dati un tar
c & ardeiu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

lavi, multam de reteta, o adaptez io :)
da, vrem sa mergem la sibiu o tura de 1 mai.
gata, fug la parculet :))
c & ardeiu gras

Mergi la inceput