Va faceti timp pentru voi?

Va faceti timp pentru voi? | Autor: devylla

Link direct la acest mesaj

Ma refer la persoanele care muncesc!Care mai au si un copil?
Aveti timp pentru voi?Va faceti timp pentru voi?Mergeti al cosmetica cu o prietena?Sau macar luat saptamanal pranzul in orash?
Mi-a spus cineva...sa am grija...sa nu cumva sa devin singuratica...sa nu muncesc prea mult...sa imi fac timp pentru mine...macar o zi pe saptamana(mentionez ca as putea cere o zi libera pe saptamana de la munca)...ma intristat remarca persoanei,m-a pus pe ganduri...poate chiar deprimat nitel.
Daia as vrea cum sunt alte femei.Ce si cum si cand si ince masura au timp liber!
Cum o fi?

www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">japonia prin ochii unui amator

www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

nu stiu ce relatie ai cu persoana care te-a "avertizat", dar pe mine in general ma enerveaza sa faca cineva o remarca de genul asta.
daca te simti bine, care e problema?
eu in weekend ies, ma mai duc sa imi aranjez parul (dar asta mai de curand ca imi era lene sa il mai fac singura). ma duc o data sau de 2 ori pe luna... ies cu sotul la film, la o masa in oras, la cumparaturi, ne mai innoim din cand in cand... si cam atat. mie imi place asa si asta conteaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

DA!!! Eu imi fac timp pt mine. A fost o perioada in care nu mai aveam timp de mine ca femeie: copil mic, treburi prin casa si am constatat ca nu eram deloc fericita...Acum de cand ma ocup si de mine ca femeie, sunt mult mai fericita, am mult mai mult randament si rezolv mult mai multe lucruri. Cred ca pt mine conteaza foarte mult sa ma simt femeie, sa fiu ingrijita si cocheta.

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Cam greu ,dar incerc sa imi fac timp!
Cand avem putin timp liber ,il petrecem impreuna (eu si sotul) , mergem la un film ,la restaurant ,la o plimbare , la cumparaturi sau plekam la munte.
Este adevarat ca nu avem atat de mult timp cat am vrea sau ar trebuii ,dar incercam sa ne multumim si cu putinul timp pe care il avem!

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Incerc sa fur cate un pic de timp pt mine, dar nu-mi reuseste schema tot timpul...seara incerc sa citesc cate ceva pt sufletelul meu...in rest bb-le e seful!

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aquariusrpro spune:

Hmm.. nu prea am timp, inainte mai ajungeam la o sala sa fac un pic de miscare, acum m-am adunat si fac acasa. Am gasit pe fitzone (un situlet mititel) tot felul de excercitii si merge binisor cu ele. Cam asta-i tot timpul pentru mine ..:(

Roxana&Ruxandra

http://community.webshots.com/user/aquariusrpro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Sabina, eu cred ca daca vrei, iti poti face timp si pt tine.
Si eu lucrez si am si copil mic si nu ma ajuta nimeni cu el, si cu toate astea nu uit sa ma epilez, sa-mi aranjez manichiura si sa ma vopsesc. Ies in oras cu ea, o las la un loc de joaca pt copii unde e supravegheata si eu colind magazinul.
Gasesc timp si pt o iesire in oras la masa........

Tot timp pt mine i-l numesc si statul pe net, dar si cititul seara, dupa ce culc fata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Eu nu prea am timp pentru mine dar sicera sa fiu,nu simt nevoia de mai mult 1-2 ore zilnic.Asta poate fiindca eu si sotul avem foarte multe hobbiuri/ocupatii comune.

Serile dupa ora 20 cind piticii dorm,ne uitam la home cinema,ascultam muzica,citim fiecare ce poate,avem "seri romantice",discutam ce e in luna si in soare,sau facem mici cadouri unul altuia din cind in cind...

In weekend-uri gatim impreuna,mergem cu copii la piscina sau la ski,vizitam prietenii/rudele/vecinii sau vin ei la noi,uneori "ne facem de cap in 2" citeva ore si lasam copii la ei iar ei la noi...

In vacantele mai lungi,mergem undeva impreuna cu rudele sau prietenii care au de asemenea copii cam de aceleasi virste cu ai nostri.

Singura cu prietenele/colegele de serviciu nu prea ies decit o data de doua ori pe luna maxim.La fel si sotul...Am noroc cu una din cumnate care e coafeza,altfel mi-as purta numai parul foarte lung si mi l-as taia singura...

Cred ca v-ati plictisit sa cititi cele de mai sus,nu-i asa?

In final as spune ca cel mai important este sa te simti tu bine,indiferent de ce iti "recomanda" unii sau altii...Cu putina organizare,fiecare isi poate folosi intr-un mod placut timpul mai mult sau mai putin liber...
numai bine tuturor,

Mariana(1998),Matei(2001),Markus(2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns exotic spune:

Devilla eu de cand sunt in japan cam neglijez ,parerea mea ,as-i merge si eu la la salon sa ma tund sa ma coafez dar cand vad ce scoruri au ,nu zic ca nu merg dar mai rar ca in tara ,un vopsit tuns cu vopseaua mea oxidant 180 de coco dolari pai ce-am facut sa platesc atat nu stiu cat dati voi ,mi s-a parut mult,dar eu nu am fost ,poate ,o singura data multumita de felul in care m-a tuns si m-a coafat,ma chinui acasa cu toate ca nu prea am timp cu munca asta,imi doresc dar ee cam greu si daca tu crezi ca nu te neglijezi si te simti bine in pielea ta ,nu zic sa nu te intereseze parerea celorlalti ca si mie poate daca imi zice sotul ceva in legatura cu epilatul sau mai stiu eu ce nu cred ca nu m-ar interesa ,as-i sta si m-asi gandi oare ma neglijez ?asa ca fa ce crezi ca este mai bine pt.tine pana la urma urmei sa-ti fie tie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Da.Este foarte important pentru mine sa ma desprind de munca zilnica,treburile casnice,ingrijirea copilului.
Eu imi iau "vacanta"zilnica cam de doua ore pentru nevoile mele personale.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

nope, nimic pt mine, doar ca ma holbez pe DC cand am cate o "bresa", in rest casa, copil, copil, casa, piata, si tot asa. Sunt deprimata? cam da. Cand ma loveste oboseala rau, nu mai sunt in stare nici sa fac fata la o viroza a puiului, imi pierd capul.

Mergi la inceput