Va faceti timp pentru voi?
Raspunsuri - Pagina 2
Ramona J spune:
Nu e nimic deprimant in asta. Le faci o mina de bine si celor din jur ca daca esti obosita si nervoasa nu foloseste nimanui.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
coralia_popa spune:
Ei, nici eu reusesc sa am timp pentru mine. Ma cam apuca deprimarea, cateodata, atunci incerc sa mai schimb cate ceva, insa pana acum nu am reusit mare lucru. Ioana are un 1 jumatate acum , dar de cand s-a nascut timpul meu e totdeauna insuficient. Dar asta se datoreaza si job-ului care consuma mult timp... ca doar e a aproape 8, sunt tot in firma si am venit dimineata la 8..
Asta este .. nu toata lumea reuseste performanta.. dar eu mai sper ca voi gasi calea de mijloc...
Olivia26 spune:
Ne pierdem de multe ori in grijile zilnice dar sa nu uitam de noi.
Sa nu uitam sa facem ceva pentru propria persoana dar mai ales pentru cei de langa noi.
Degeaba ai succese daca n-ai cu cine le imparti...

fetelor!
"Seriozitatea e singurul refugiu al omului mediocru"
mina spune:
DA! Dar asta mai de curand, de cand am inceput sa merg la birou. Merg la cosmetica (epilat, pensat, manicura) si la coafor (am gasit o coafeza care, in sfarsit, stie ce e de facut cu parul meu). Si, desi nu am slabit inca optim, ma simt mai bine in pielea mea epilata si cremuita si aranjata. Stiu ca daca las astea pe facut acasa nu ajung sa le fac, asa ca ma rup si ma duc sa ma fac la pravalie. Mai nou merg si la sala cu o prietena mamica din aceeasi perioada. Sper sa ne tina.
Si dupa 10 ore pe zi la birou si alergat vizigotu prin casa dupa aia, gatit si aranjat diverse...pe cuvant daca nu merit un rasfatz, nu?
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
LUIZAM spune:
NU, eu n-am timp: bb, casa, sot. Dar as vrea sa am: tuns, vopsit, masaj, solar, shoping, filme melodramatice.
Uffff, cat asa da sa fie ziua mai lunga.......
Hanuska spune:
Incerc sa imi fac timp pt mine , daca saptamina asta nu am fost rasfata , saptamana viitoare sigur o sa fiu , recuperez, si tot asa .
In viata nu e important sa ai carti bune, ci sa le joci bine pe cele pe care le ai. Josh Billings
Samurai-lady spune:
Numai sambata si duminica imi pot face timp pentru mine.
Si mai pot in fiecare zi pana la ora14 cat e Kenutzu la gradinitza.
Dar,akum ca vrem bb2 cred ca se cam duce timpul meu liber din fiecare zi.Orikum ramane sambata si duminica cand e tata akasa.
Cand era Ken mikutz si tata era prin delegatii il caram pe bb cu mine la coafor,la magazine,la masaj.
Mult timp liber va doresk
!!!
Samurai-lady si bb Ken
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash bebe