Scandinavii stiu DC... (112)
Raspunsuri - Pagina 14
mihaela_s spune:
R-b, mie imi place semnatura ta, fele apa, fele viz!
iren, da' taticu' unde era, in funtea yoghinilor?
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
Rayuela spune:
Sarbatori fericite dragilor!
Si cu multa intirziere,La multi ani berbecutzelor Ana Maria si Mihaela,exemplele mele pozitive,cum ca un berbec mic rau(Bubu) poate deveni un berbec mare si cuminte:))
Noi sintem necajiti.Bunica mea e foarte rau si ai mei pleaca urgent in Romania simbata,desi ar fi trebuit sa stea pina in iulie.Eu sint pur si simplu in stare de soc si refuz sa cred ca se poate intimpla ceva cu bunica mea pe care o ador.Spune ca vrea sa-l vada neaparat pe tata,desi si eu as urca in primul avion sa o vad,practic mi-e imposibil si sint cumva linistita ca il trimit pe tata,cred ca vrea in primul rind sa aiba copii ei aproape.Sper din tot sufletul sa aiba putere pina in iulie ,cind ma duc si eu in Romania.
Dar nu vreau sa va intristez si pe voi cu necazurile mele,asa ca va pun citeva doze de Bubu,fara comentarii,pentru ca nu-i mai contorizez nazdravaniile,pina pe 5 mai cind sintem chemati (iaaaaaaaar!!!!!!!) la sedinta cu parintii,si din privirile educatoarei,am cam priceput aluzia.Cred ca iar ma asteapta o lunga lista de victime printre colegii de breasla ai cupilului.
deoarece nu am apucat sa citesc decit ultimele pagini de la scandinavi,nu pot sa fac prea multe observatii,decit ca puii de scandinavi rulz,in frunte cu ai irenului si Gepeta
Inca o data,sanatate si multa ,multa lumina in poienitza!!!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
iren spune:
Ah, taticu era in birou, ca de obicei, cica n-a disparut de linga plozi decit dooj de minute, shi cin a venit din nou la ei a gasit dezastru, iar ei erau nejte tziganushi murdari- ca normal, s-au infruptat shi ei cu amindoua minutzele din cacaoa aia - da sortzu meu e un tip tare dajtept, asha c-a shters-o rapid 'napoi in birou, cica i-a salvat astfel de la fo doo scaltoace
Is curioasa data viitoare dac-o sa mai gasesc fo mobila la locu ei, ca de fiecare data cin lipsesc se intimpla cite-o boacana mare, acu doo datzti Juli s-a enervat la masa shi-a dat cu farfuria de pamint- cu tot cu mincare-n ea- iar consortu s-a nerfat foarte shi i-a altoit p-amindoi in mod egal, ca ea trintea farfuria, iar Bogdanelu o intarita rizind: asha, Juli, bravo, da jos, hai, da-o odata, n-auzi??
Uf, grea treaba, ca io n-am doi plozi, am trei, care-i intrece pa-i doi mici
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
iren spune:
Rayu, imi pare rau pentru boala bunicii tale, sper sa se faca bine repede. Mah, Bubu-a ta seamana cu Juli a mea, tot bretonata shi okishorii vii shi neastimparatzi, de panarama de kupil
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
mihaela_s spune:
iren, e la tine acasa! sa mai intreb cu cine seamana kupii?
rayu, sanatate multa bunicii tale! banuiesc ca e cea despre care vorbeai la subiectul cu bunicii...o iubesc si eu!
Am admirat-o pe boubou, sa va traiasca!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
iileana spune:
am intrat numa' sa va spun ca ultimul numar din Dilema trateaza problema "Bula- trecut, prezent, viitor", apropo de discutiile de saptamina trecuta.
altceva nu mai zic, ccc ca eu sint la mamaaaaa si n-ar fi fair sa va relatez ce-mi vad okii pe masa...
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
AlbaIulia spune:
Fuguta, fuguta, sa va ajung din urma!
Chers amis, Paste Fericit , bucurii, sanatate, o primavara frumoasa si plina de flori!
La Multi Ani sarbatoritilor din ultimul timp i.e. Rayuela, Bubu, Mihaela et comp. (ca n-am ajuns sa citesc chiar tot) si celor viitori cum ar fi Lilanda (apropos, Lilanda din ce zi esti tu - poate esti odata cu Lorelei), sa cresteti mari si frumosi si cuminti cat trebe!
Io saptamana asta serbez 16 ani de mariaj , na, ca nici mie nu-mi vine a crede ca doar io n-am mai mult de 21 ani jumate , asa ca ccc cheful se continua in poiana, tra la la!
Rayuela, mult sanatate bunicii tale, Bubu e totala , it made my day, am ajuns sa aud si eu de Lorelei ca mazgaleste papusile altor copii la gradinita, sa le faca frumoase, spune ea, ca erau urate inainte! De Pasti am avut o sumedenie de musafiri, se protapea la fiecare in fata si ne intreba ca "cine'i asta" (cu toate ca ii stia) iar la nasu-su a zis pe loc: "asta-i ala cu cerceii" (a primit de la el cercei la botez) - noi eram rosii ca oole de Pasti.
Va tzuc si numai bine ,
http://community.webshots.com/user/albaiulia101
lilanda spune:
Bonsoir
Ce se-ntimpla??? Deschid pagina si vad numai "prospaturi": Rayu, albicioaica, muaaah Ia sa va iau pe rind:
- Rayu, multa sanatate bunicii!!! Bubu e delicioasa, ca intotdeauna!!!
- albicioaica, felicitari si pe linga aia 16 ani, sa mai prindeti bine inca vreo 60!!! Cit despre d-ra Cirliont, are gusturi, mai Cind e ziua ei??? A mea pica atunci cind e chemata Rayu la raportul cu parintii :-)))
- iren, tu chiar ai simtul umorului, mai .... ca ccc consortu' chiar merita freo doo scatoalce
- Gepetut e-o frumusata de fetita....si zimbareata foc (de unde mai-nainte avea poze din alea serioase ca ale lui Tudorelu' marei)
- mihaela, da' voi stati la ceva inaltime P-aci H-urile astea is de-a dreptul ametitoare
Noi ne ghiftuiram bine de tot, aseara, la romani, cu alti romani...am ajuns acasa pe la 1 noaptea, ora pina la care am mincat, am beut, am mincat si iar am mincat ...azi imi luai bicicleta
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Veve spune:
quote:
Originally posted by lilanda
A mea pica atunci cind e chemata Rayu la raportul cu parintii :-)))
Si-a meaaa,si-a meaaa!
Leano,zuper copila ta!Isi trage niste mutrite-n foto,de nuj' daca s-o pupacesti toata sau sa stai cumintel intr-un colt cu fiori pe sira spinarii.Babetica aia plasticata rulz!...Multa sanatate bunicutei!
Mihaela,"La multi ani!" fericiti si frumosi!
Nu poci sa nu sesizez unu' dintre miracolele Invierii:xenocidu redus la tacere!Tre' sa fi fost impresionat.....
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
lilanda spune:
quote:
Originally posted by Vevequote:
Originally posted by lilanda
A mea pica atunci cind e chemata Rayu la raportul cu parintii :-)))
[b][font=Comic Sans MS][maroon]Si-a meaaa,si-a meaaa!
Hai, nu ma-nnebuni!!! Facem party tutansamble???
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet