Scandinavii stiu DC... (112)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

'neazta! si io la cafea .

Noi n-am fost pana la biserica, am iesit doar in balcon si am urmarit pe cei crestini cum stateau cu cosurile pline(pe strada) si asteptau pe popa sa vina sa le sfintiteasca. Ei, slujba nu se auzea, biserica e colo'sha dupa colt...
Altfel, dupa terminarea proceselor bucataresti, am devorat produsele si apoi am inceput sa urmaresc flmul "love story"...da, acela cu ryan o'neal si ali macgraw ...insa n-am putut sa vad finalul, prea imi erau ochii in lacrimi. Asa ca m-am delectat cu Parisul primavara, un reportaj mutzesc la un canal unguresc, dar realmente m-am indragostit! dorulets, pazea!

Io va multam fain de urari, n-am prea trambitat pentru ca, asa cum bine zice AB/AC, ma bucuram daca anul asta trecea in carca altcuiva .

istme, te salut cu dor si drag! alba ce mai face?

Sa aveti o zi! La noi e soare si o sa ies si eu din casa!

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Buna dimineata Va spalarati cu apa-cu-ou-rosu-si-cu-bani??? Noah...ca ma apuca pohta de o salata de oua cu hazmatuchi
Io chiar nu gatii nimic (ma gindesc doar sa invelesc, azi, niste sarmale), fiindca sintem invitati mai pe seara la romani si au ei tot ce trebe
Va urez un Paste fericit si ..evitati excesele de sarbatoare:

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Dimineata de sarbatoare in poiana,coji de oo,cozonacu meu vad ca e halit deja(veve,iar ai mancat noaptea pe furis),lumea doarme satula,mielu belit disparu si aici parol ca xeno e vinovatu,o vad pe adusca dormind cu banana in brate,lila spune in somn retete culinare,doruleata motzaie cu Hebdo-ul in mana,mihaela viseaza la ryan o`neal,itsme a adormit cu triclosanu in mana numai pe vikinga nu o gasesc.Asa ca pina va treziti eu fac curatenie,la mine duminica e zi de munca.Fratilor,aveti toleranta slaba la petreceri si dormiti cam mult si ala iar va trase tzeapa si nu invie in direct.Las,poate la anu...Pupez la voi...in somn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

Sa aveti niste sarbatori frumoase!! Io una sunt p-aici desi afara e o zi cu soare, caci muncesc am de facut niste rapoarte de marketing si stau cu okii in computer...oua nu am facut, cozonac n-am, doar un pahar de vin imi turnai sa nu fiu asa pe dinafara de tot ...macar fusei aseara la ziua unui pici foarte simpatic, si staturam...3 romancutze ca 3 babe pe santz si barfiram, vai d-ar ce frumos fu , ne scoaseram parleala de barfit pe tot anul!!

deci cum stau pe net, mai trec io p-acilea, si bagatzi mare la haleala

editai: mihaela sa cresti mare si frumoasa!!

Mergi la inceput

lena tx!

yank, yes! sunt o dreamer

lil' facusi sarmale? sau te infruptai la preteni?

restu'? pe unde ati ciocnit oo?

Mihaela si fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

io ciocnii cu Gepetutz oole cele albastre.
Dupa aia iesiram prin parc sa ne dam mari cu ochelarii de "firma"! (din pacate ne gonii ploaia)

mihaelo, pai ce mai astepti, hai incoa!

mai viu io

"Asta e ceva asa, nemaipomenit"
imagini

Mergi la inceput

Asa invie la noi!

dorulets, gepetuza e mortala! Un bb adorabil!
O sa astept primavara viitoare, ca ne facuram damblaua la viena, iar vara e deja programata.

Va pup, maine am scutire, mergem la maman. Iar de marti, back to biznis! daca nu imi iau conced sapt. viitoare pe caz de varicica...

Mihaela si fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Seara buna, lume!
Tre sa va zic shi voo ce bine-i fara computer, ca azi l-am tzinut inkis toata ziulica, shi asha am putut shi io sa-mi mut garderoba shi papucii de iarna la subsol, shi-am aranjat toate alea de vara. Bre, dadu azi p-acilea o grindina de zicei ca nu-i adevarat, nu vedeai in fatza la doi metri, shi dupa ce s-a terminat a ieshit administratoru cu lopata de zapada sa faca pirtie
Hai sa va zic shi voo ce pramatii de plozi am, unu mai zbanghiu ca altu Ies ieri in orash sa-mi fac okelari noi, shi incredintzez trebile shi plozii barbaturlui, cu instructziuni: ce sa le dea la prinz, cit, ce, cum, etc...Boon, ies io, fac okelarii, maninc cc c-o pretena, shi peste fo 4 ore vin acasa. Cin intru, ce sa vezi: tot livingu- shi-i mare- era plin de cacao d-aia instant- io am moketa - iar plozii mei treceau prin mijlocu maldarului de cacao precum yoghinii aia prin taciuni aprinshi Am ramas in usha efectiv, plasele cu cumparaturi au aterizat pe jos, iar pe mine m-a apucat un ris isteric
Sfirshitu fu blind, ca plozii n-au incasat-o, iar io mi-am revenit din euforia produsa de plimbatu in orash fara plozi foarte rapid, minuind aspiratoru cu mare sirg...am o ditai pata inca in living, shi nu se duce...
In rest, tati bune, ceea ce va doresc shi voo

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

quote:
Originally posted by iren

Seara buna, lume!
Tre sa va zic shi voo ce bine-i fara computer, ca azi l-am tzinut inkis toata ziulica, shi asha am putut shi io sa-mi mut garderoba shi papucii de iarna la subsol, shi-am aranjat toate alea de vara. Bre, dadu azi p-acilea o grindina de zicei ca nu-i adevarat, nu vedeai in fatza la doi metri, shi dupa ce s-a terminat a ieshit administratoru cu lopata de zapada sa faca pirtie
Hai sa va zic shi voo ce pramatii de plozi am, unu mai zbanghiu ca altu Ies ieri in orash sa-mi fac okelari noi, shi incredintzez trebile shi plozii barbaturlui, cu instructziuni: ce sa le dea la prinz, cit, ce, cum, etc...Boon, ies io, fac okelarii, maninc cc c-o pretena, shi peste fo 4 ore vin acasa. Cin intru, ce sa vezi: tot livingu- shi-i mare- era plin de cacao d-aia instant- io am moketa - iar plozii mei treceau prin mijlocu maldarului de cacao precum yoghinii aia prin taciuni aprinshi Am ramas in usha efectiv, plasele cu cumparaturi au aterizat pe jos, iar pe mine m-a apucat un ris isteric
Sfirshitu fu blind, ca plozii n-au incasat-o, iar io mi-am revenit din euforia produsa de plimbatu in orash fara plozi foarte rapid, minuind aspiratoru cu mare sirg...am o ditai pata inca in living, shi nu se duce...
In rest, tati bune, ceea ce va doresc shi voo

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Acum stiu unde sa ma duc cind o sa simt nevoia de adrenalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

iren, taree!!!

bey daca erai in Ro, iti trimiteam cu prastia niscai biocarpet, asa...

vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput