Scandinavii stiu DC... (112)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

Ce miroase a cozonaci p'acilea fratilor!
Vopsiram si noi 13 oua.. albastre ca numai culoare d'aia mai avusei de anu trecut. Ba chiar facui si placinte!

Mihaelo, pai de ce nu spui ghia ca fuse ziua ta?! La Multi Ani! sa fii fericita si iubita!

Venii sa urez si io lumii Paste Fericit, sa spargeti toate ouale ce va ies in cale da' sa nu abuzati de , de miel si de prajituri!

Gata, va las, acu plec la slujba, il trimisei pe xeno inainte sa ocupe loc in fatza ca nu vrem sa ratam evenimentul!

PS Apropo de eveniment, uite si celebritatea de pe coperta lu' Charlie Hebdo de care va spusei mai alaltaieri, o scana Alin si o pusa la album. Atentie, imaginile pot fi socante pentru spiritele pioase!

Acu chiar plec la biserica, vin io mai incolo cu poze, Paste fericit la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

doruletz, imaginea a fost socanta si nici macar nu sunt pioasa...din respect spun ca ma intristeaza mai ales ca ai postat-o acum, ma gandesc cat de amuzanta o vor gasi ceilalti piosi...

m-am suparat...dar o sa-mi treaca...

Edit: chiar pleci la biserica? - intreb pe bune

vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

hei pipal,

am venit si eu sa va urez un "Paste Fericit" asa cum se cuvine, cu cat mai multe oo, miei si iepurasi! Tot ce va doriti in aceasta zi luminoasa sa vi se implineasca!

io ce sa va mai zic despre mine? ce cand m-am mai fost pe aici nu stiu exact nici ce va intereseaza, asa ca o sa trecem direct la banalitati, si anume ca sunt ocupata foarte tare in continuare, si perseverez cu multa inconstienta in a ma spala pe dinti cu pasta de dinti cu triclosan (dar va rog io sa nu va impacientati din cauza mea si sa care cumva sa deschideti un thread separat de rugaciuni la adresa mea pe chestia asta, bine? )

altminteri stau prost cu timpul liber si cu auzul in ultima vreme, in rest nu stiu exact ce sa va mai comunic care sa fie de interes general.. (nici de interes sublocotenent nu stiu, ce sa mai lungesc eu treaba aici....)

sper ca sunteti bine, n-am timp sa va iau la rand pe fiecare individual la mozoleala, dar va dau un pupic personal la toti cunoscutii si pretinii, si va doresc o primavara vesela si fericita... mai trec eu pe aici sa va citesc, de scris mai rar ca nu e timp...

La multi ani Mihaelo
, sa ne traiesti si sa fii tot asa vesela si draguta cum te stim!

PS dorulets, acu' 1 an ne duceam impreuna la biserica, cum trece domnule timpul! saluta pe popa si dascali din partea mea, please (nu cred ca ma mai retin aia, dar eu imi fac datoria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Hehe...itsmenutzo, Paste Fericit si voua ...acu' un an coloram si oole cu vopsea romaneasca de la via Toronto :-)) Mai am un plic, in caz de urgenta...albastru :-)) Da' pe cine nu auzi bine, aaa ???
roxa-boxa, acum e deja trecut pentru frantzuji, care sarbatorira Pastele, taman saptamina trecuta...no, ce-i sa-i faci, diferente culturale!!!
Cica lui yank ii iesi primul cozonac si se lupta la cuptor cu-al doilea...
Hai va pup...si sa fiti luminati :-))

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

La Multi an frumosi si fericiti cui capata in plus! Ma bucur si pentru ei, da si pentru mine ca nu-i capat eu !

Si Paste fericit, luminos, cu tat ce trebe! Si macar un out smecheros s-invingator in mana puilor scandinavi.

Va tzuc mandra poienita,

ex-AC

Mergi la inceput

ok lilanda , mi-a trecut, am fost o egoista, m-am gandit doar la Pastele nostru

tuturor!

Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

MIHAELA,

PASTE FERICIT tuturor

Acum fug la biserica, ca mai nou aici se dau pastile imediat dupa ora 24:00,si dupa aia merg la ai mei parinti sa sarbatorim,asa in miez de noapte, dar las' ca-i mai bine decat inainte cand trebuia sa ma trezesc dimineata sa merg la ei, si eram toata ziua cheauna de somn.
inca o data!!

------------------------------------------------------------------------------
Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum.

poze
Liseberg-Göteborg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

gata, veniram! Totul s-a petrecut conform graficului stabilit, nu s-a semnalat nici anu' asta vreo modificare
Doar ca aci se învie mai devreme (la 22h00) ca sa prinda publicul spectator metroul! Deh, progresul
itsme, sa stii ca si io imi amintii de tine acolosha in fata bisericii. Popa nu-l salutai ca nu stiu daca era tot ala. Oricum nu-i tin minte si mi se par toti la fel. Uite bre cum trece timpul, un an deja. Io si de data asta fusei cu alt poienar (xeno). Cine se inscrie pentru anu' viitor?

Roxanica... vezi ce patesti daca nu asculti de avertismente?! Hai sa ciocnim un ou virtual ca sa-ti treaca supararea! Ziaru' ala e pe la toate chioscurile acilea, caricatura e pe prima pagina afisata la vedere si vaz ca asta nu impiedica puhoiu' de lume sa vina in seara asta la biserica. La urma urmei, nu-i asa, nu sunt decat niste desene (Mohamed a fost razbunat... insa pana acu' nu a ars nici o cladire; nici macar casa lu' Philippe Val)
Da, da, cum mai spusei, fuseram si noi la biserica (adica in fata bisericii ca aci slujba se tine mai mult afara spre marea bucurie a turistilor japonezi care imortalizeaza de zor crezand ca au dat peste cine stie ce ceremonie secreta) ne intalniram acolo si cu xenocidu (e adevarat ca el ascunsa Charlie hebdo in geanta, n-avu totusi curaj sa-l tina la vedere, efectivele noastre fiind mult prea reduse ). Nu staturam prea mult ca pe la 22h30 incepu piticosenia sa urle din toti plamanii si atunci plecaram ca prea ii facea concurenta lu' taica popa.

Gata, pe maine, noapte buna, Paste fericit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

'Neata-n poieita inviata!V-as zice "Hristos a-nviat!" da mi-e ca ma fugareste xenocidu (btw,ce-ai cautat bre acolo?te si vaz smerit cu lumanarica-n mana cantand pe nas "Hristos a inviaaat din morti....) cu hebdo sul si arunca jidanu' daraburi de cozonac dupa mine
Eu mai am de prestat picturi pe oo (arta naiva,nu va ganditi)impreuna cu vevica si ceva smotru,da' am venit sa va-ntampin cu-n "Sarbatori superfercicite!" de dimineata!Cozonaci pufosi,miei deliciosi,oo beton si multa veselie va doresc!

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Adevarat a Inviat!

'mornin

pai doruletz, curiozitatea bat-o vina, io am dat click pe link si dup'aia am citit instructiunile de folosire si adevarul e ca ma grabeam si eu sa plec la biserica

no, copii, va doresc o Duminica minunata!
pe curand,

R-b

Mergi la inceput