Scandinavii stiu DC... (112)
Raspunsuri - Pagina 15
yank spune:
Moam` i-am gasit pereche la Jonathan.Pe Gepetuta.Doruleatzo,cre`ka ne incuscrimPina acu pusesem oki pe veve da e prea mare,Gepetutza e in standardPupo din partea mea si a lui fii-miu,ca e scumpa foc
roxana1974 spune:
copii
mihaela_s, pentru mine a fost o provocare sa memorez: kerek szepen vidiazni, oz oitog zarodnok - nu-sh kum se scrie , si din pacate nu stiu decat cateva cuvinte in ungureste :)..btw, ce inseamna fele?
noapte buna tuturor, de saptamana asta voi intra mult mai rar pe forum...ma asteapta zile grele la job.
va
Roxa-boxa
vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...
vikinga spune:
Aici is Yank ..eee pai daca ma strigi asa frumos, raspund Cum e posibil 2 atei doruletz si xeno, si-un evreu au facut mai multe de paste decit mine care-s acolo cit de cit crestina:)) Pai la anu am sa vin pe la voi care ma invitatiAl meu sotz mi-a adus doua oua de Paste si anume 2 sticle de Moet sa le ciocnim intre ele si in rest nimic altceva special. Nu oua rosii, nu cozonac, nimic. Cum biserica ortodoxa nu e aici m-am hotarit sa ramin la numai o sarbatoare a pastelui, aia catolica. Ma mai feresc si eu de atita mincare sa ma duc peste o luna in spania ca zina:)Si de cind cu vorbitul in romaneste cu Aldo cind sunt la plimbare adun toti romanii de pe strada linga mine. Ieri am intilnit trei! Aici pe insula e record. Doi erau turisti, unul locuieste si el aici, am schimabt nr de telefon sa ne mai vedem. Era un tip din sighisoara frumusel si tinerel, am zis ca-l invit la o portie de sarmale de pofta asa, cind fac data viitoare. s-a bucurat tare dar cind a auzit ca am sotz italian s-a dat la fund. Serios:)) Cica "ei lasa mai sa nu-ti fac probleme". Misto faza, a ris si alberto cind i-am povestit. io-te 2 romani pe-o insulitza nu se pot vedea la o portie de sarmale de frica "rotweilerului"Lil' l-am tuns pe Ricky, are o fatza in el de zici ca nu-i adevratRayou, Istme, Alba special pt voi.Mai vinVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
Veve spune:
quote:
Originally posted by yank
Moam` i-am gasit pereche la Jonathan.Pe Gepetuta.Doruleatzo,cre`ka ne incuscrimPina acu pusesem oki pe veve da e prea mare,Gepetutza e in standardPupo din partea mea si a lui fii-miu,ca e scumpa foc
Life`s a bitch and then you die
Dap,yank!Te-nteleg!Si io visam in taina la Aldo,da' daca nu se grabi si vikinga un pic!...In plus,tu ca s-ajungi la fi'mea,tre' sa treci de(peste) mine si nu crez c-am iesi teferi din meciu asta!Si chiar daca ma-nmoi,totusi,imi esti prea simpatic ca sa te capatuiesc cu fi'mea
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
arboria spune:
n-are omu' internet doo zile si... uite ce se intampla pe aici! lumea se-ncuscreste (sau incearca), se sarbatoreste - la multi ani mihaela, anamaria, la multi ani de casnicie, albitzo
rocsa, da' unde ai citit cuvintele alea? la metrou? tradus direct cu acshient e : "atientzie, sie lichiesc ushili!" (desi cred ca stiai deja). cat despre fele, depinde unde il pui in propozitie, io zic ca e "catre"
ar putea itsmiutz sa intre pe aici, sa te lumineze
mai viu, dupa ce deschid capitolu' cu 13 in coada