Descarca-te!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Elise , eu cred ca oamenii aia de te suna, iti fac un bine.
In felul asta, poti sa faci si tu o pauza......de DC!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

la tatz' ni greu

vidiazni, sticla ... dauneaza grav sanatatii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Originally posted by roxana1974

la tatz' ni greu

vidiazni, sticla ... dauneaza grav sanatatii...

condoleantze, ce sa zic.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mia20 spune:

Salut tuturor .. observ ca acesta ''rubrica'' incepe sa se extinda ..Cata lume stresata Sa incep si eu :pe mine ma enerveaza oamenii care m au dezamagit profund si care acum tot ei dau dovada de nesimtire ,ma enerveaza ca sunt atat de sensibila si sentimentala .. si ajut dar cand am si eu nevoie toata lumea se face ca ploua , ma mai enerveaza ca niciodata nu fac si eu un lucru la momentul lui ,.. nu sunt punctuala si nici organizata .Ma enerveaza ca uneori pun atata suflet in relatie si prietenului meu , cand am nevoie de vreun sfat ... sau ceva sa ma scoata din starea de melencolie ..iiy arde de vreun meci sau de vreo intalnire cu baietii.Ma mai enerveaza si ca nu am bani sa cumpar ceea ce vreau .. si ca trebuie sa vadzi de zi oameni nesuferiti care nu merita ce au , ma mai enerveaza trezitul dimineata la 7 pentru a ma duce la facultate .. iar acolo sa vad ca nu vine profesorul si trebuie sa mai stau 2 ore sau sa ma intorc acasa .. Ma mai enerveaza si lenea colegilor mei de la lucru .. sunt tampiti ,ma enerveaza ca ploua exact atunci cand vreau sa mi i au eu fusta sau pantalon trei sferturi .. si ma mai enerveaza la culmeeee si cand vine ziua prietenului meu iar eu ma trezesc ca am datorii si nu am nici un ban ...de parca e un facut ... si .. ma mai enerveaza deasemenea si etichetarea pe care unii ''binevoitori '' se reped sa o puna asupra ta .. off si lista asta ar putea sa mai continuie .. oricum ma simt mai bine .. buna idee ... cand mai am timp .. o sa mai continui :)) la revedere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Ma enerveaza
- prostia
- ingamfarea
- aroganta
- lenea
- minciuna
- lasitatea
- lipsa de interes,motivatie
si alte multele,marunte,cotidiene.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

In acest moment ma enerveaza ca trebuie sa merg la un control la Bucuresti cu Edi si nu stiu ce va fi.Si ma enerveaza ca stresez tot forumul cu problema mea.

Daca vin de la Bucuresti cu vesti bune, trec sa va spun ce ma enerveaza in general, nu doar in acest moment.
Sfat:FITI CALME!!

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Apanda spune:

ma enrveaza FRIGUL

Pupici pitici multi si mici, de la A@A@A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelaionut spune:

Pe mine ma enerveaza mosii si babele care nu vor sa iasa la pensie sa lase locul la tineret!!! Si mai sunt si enervanti, pe deasupra. Ei stiu totul, nu trebuie sa ne dam si noi cu parerea, sa spunem o idee...ca e jale

spanu.mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

quote:
Originally posted by mirelaionut

Pe mine ma enerveaza mosii si babele care nu vor sa iasa la pensie sa lase locul la tineret!!! Si mai sunt si enervanti, pe deasupra. Ei stiu totul, nu trebuie sa ne dam si noi cu parerea, sa spunem o idee...ca e jale

spanu.mirela

pe mine ma enerveaza oamenii care vorbesc cu "mosi si babe" despre oamenii in varsta

nunta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Pe mine in ultima vreme a inceput sa ma enerveze saraca mama, care ma suna in WE seara pe la ora 20 cand eu sunt rupta si franta de oboseala sau inca mai am treaba, sa-mi spuna ca e un film misto pe "Acasa", iar eu nu ma uit pe "Acasa".

Ma enerveaza cel mai tare tot neamul sotului! Dar tot! de biata soacra-mea care era sa ma bage in pamant cu egoismul si perseverenta ei de a ma vizita zilnic, in fiecare we, de a face absolut toate sarbatorile posibile cu noi, am scapat....

Ma enerveaza porcii de barbati care se uita dupa mine jegos, de am impresia ca ma umplu de noroi, ori mai mult imi adreseaza tot felul de vorbe, cand indraznesc si eu sa ma imbrac ca o femeie: cu tocuri si o fusta putin deasupra genunchilor (niciodata mini). Parca-s animale scapate din cusca. Ce sa fac daca am aproape 1,80???? sa nu mai port decat fuste lungi? ca lor si cu o fusta pana la genunchi li se pare ca le arat cracii!

si cel mai rau a inceput sa ma enerveze barbatu-meu, ca vorbesc seara ca televizorul, minute in sir... degeaba. Cand astept un raspuns, nu vine. Cand il intreb (dupa ce urlu la el ca sa-l fac atent) daca a auzit ce i-am spus imi reproduce ca picat din cer ultima propozitie dintr-un monolog de-al meu de 7-10 minute! Imi vine sa-l omor! L-am terorizat in asa hal incat aseara, m-am ridicat brusc de pe coltar sa ma duc in bucatarie sa-mi iau un ceai si el a percutat: "ai zis ca te duci sa te culci? Noapte buna! hai sa te pup!" M-a bushit rasul.... Dar tot degeaba... el cand ajunge acasa si se uita la televizor, trebuie sa stau cu fluierul langa mine sa-i transmit semnale ca urmeaza sa spun ceva sau sa ii inchid televizorul... atunci se decupleaza.

Mergi la inceput