Descarca-te!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreutza23 spune:

Asta da terapie!
ce ma enerveaza pe mine:
- eu ca sunt o lasa si nu m-am dus nici la stomatolog nici la gineco
-ca visez numai tampenii
-ca inca mi-e dor de cineva care a iesit de mult din viata mea
-ca nu mai avem prietenii care-i aveam si nici macar nu stiu din ce motiv
-sotul meu cand face ca porcul sau da vanturi
-tot el cand il rog sa faca ceva si spune "mai tarziu iubita"
-tot el ca nu are notiunea timpului si ma lasa sa astept ca proasta
-bunica-sa cand ma intreaba toata ziua daca vreau sa mananac
- ca din cauza ca m-am lasat de antibebe mi-au aparut atate cosuri cate nu am avut in viata mea
-ca nu prea am energie
-ca trece timpul asta asa repede si acusi o sa ajungem mosnegi
-sora-mea cand face ce vrea ea
-angajatii sotului meu ca sunt niste dezordonati si mazaci
-vremea asta ca nu s-a incalzit ca lumea
-biroul meu ca e friguros
Si cate n-ar mai fi dar nu ma mai gandesc la ele sa nu ma enervez mai rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara spune:

Pe mine ma enerveaza, mai mult, ma scot din minti nespalatii si imputiti si gretosii care duhnesc a hoit in autobuz!!!
Eu urc de obicei la prima statie si cobor aproape la ultima si in general stau jos, la geam, asa pe la mijlocul autobuzului, cu nasul intr-o revista sau in cursuri si numai daca am "noroc" de un vecin nespalat mi-e greu drumul dar Doamne fereste sa urci de pe la mijlocul drumului si sa n-ai loc... Vesnic se nimereste cate un jegos langa tine... De ti se intoarce stomacul pe dos...

Dara si Darisor http://photos.yahoo.com/dana_birtas

"Oamenii mari nu inteleg nimic, niciodata si este obositor pentru copii sa le tot explice"

Antoine de Saint Exupery - "Micul Print"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Ma enerveaza de mor... de tremur toata ca are copilul pneumonie si cand merg sa iau reteta gratuita (a doua din viata lui... are 3 ani si 8 luni)... "nu sunt fonduri" mi-e greata cand vad pe ministrul asta tampit al sanatatii ce declara si eu platesc pentru orice cand sunt bolnava si mi se ia de 10 ani din bani la greu cica pentru sanatate!
MI-E CIUDA CA NU POT PLECAAAAAA DE AICI!!!!!

Mami ”www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii minunii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micalondra spune:

Ma enerveaza la culme soacra-mea, cumnata-mea si sotul meu cu tot neamul mamei lui! Uf!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

quote:
Originally posted by anamariame

Ma enerveaza cand eu trebuie sa repar greseli pe care le-au facut altii.
Si ma enerveaza cand sun la firme cu renume si mi se spune: "Imi cer scuze in numele colegilor mei, dar mi s-a spus ca nu poate nimeni vb cu dvs. acum"

Ana-Maria

Don't worry about what people think, they don't do it very often.

Mai misto si mai tare si mai irepetabil este cand suni la o firma si intrebi cu cine poti vorbi pentru problema pe care o ai si ti se raspunde: acum nu e nimeni aici !!!!! Adica la telefon cine a raspuns? ai?

.... m-am descarcat...cum ziceati.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Ma enerveaza la culme un agent de asigurari care mi-a luat nr de telefon din anuntul dat pt vanzarea apartamentului. Ma suna saptamanal aproape sa ma intrebe daca nu vreau sa avem o discutie sa-mi expuna bla bla bla si bla bla bla.
Pana acum am fost politicoasa dar data viitoare... nu stiu daca mai scapa.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AbraMack spune:

Ma enerveaza cat de des ma enervez fara sa fie nevoie sa ma enervez si nu ma simt mai putzin enervata acum, cand nu am reusit sa ma enervez! Nah, c-am spus-o! Nu stiu daca e si inteligibila dar... asta e! Va tzuc!

AbraMack si a ei... astrala!!!
http://www.babiesonline.com/babies/a/astra/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

MA ENERVEAZA GRAAAAV sa rulez cu masina in spatele altei masini cand ploua!

http://community.webshots.com/user/delphinoi
http://community.webshots.com/user/sebilus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Azi m-au enervat urmatoarele lucruri;
* ca m-a pus seful sa pregatesc niste documentatii in engleza pentru ca nu era nimeni altcineva in stare fiindca nu stie nimeni limbi straine....dar spor la salariu ca eu stiu....ioc!;
*ca mi-au facut colegii varza proiectul la care lucrez de 2 luni frumos si ordonat...mi-au imprastiat planurile, mi le-au desenat altfel decat le facusem eu si, evident, aiurea...si a trebuit sa pierd ziua corectand greseli la niste chestii pe care eu le facusem bine!!!!!!!
*am stat 2 ore in picioare sa fac snitele si cand in sfarsit am terminat am fost atat de obosita ca mi-au stat in gat;
*m-a enervat mama ca mi-a reprosat ca n-am sunat in weekend....dupa ce statusem vineri vreo 3 ore cu ea...;
*ca m-a apucat la un moment dat depresia fara rost;
*ca nu mai dau astia de la RADET caldura in casa, drept urmare in toata casa deger daca nu ma imbrac ca un eschimos, iar in dormitor pun radiatorul electric, ca sa platesc curentul la greu...
*ca maine e marti si nu sambata.

Da' mi-am mai revenit dupa ce am citit "nervii" vostri. Nu ma mai simt asa nevricoasa...aaaaaaaaaahhhh, ce bine eeeeeeee........

Iepumic

All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Originally posted by georgi75

Ma enerveaza la culme un agent de asigurari care mi-a luat nr de telefon din anuntul dat pt vanzarea apartamentului. Ma suna saptamanal aproape sa ma intrebe daca nu vreau sa avem o discutie sa-mi expuna bla bla bla si bla bla bla.
Pana acum am fost politicoasa dar data viitoare... nu stiu daca mai scapa.

da.
ce bine de tine ca e numai unu'.
eu nu stiu cum a ajuns telefonul meu de la job public - de fapt, cred ca stiu: la pachet cu mailul.

si oricine cauta pe oricine, sau in general are vreo nelamurire existentiala ma poate suna cu incredere!
eu si mama Omida le rezolvam pe toate!

sau poate trimite mail!
si de 16 mega!

Elise

Mergi la inceput