Descarca-te!
Raspunsuri - Pagina 12
Apanda spune:
ma enerveaza vecinul ca asculta muzica house la 7 dimineata
ma enerveaza catelul ca latra cand bebe doarme
ma enerveaza sotul cand vreau sa facem baie la bebita stai ca sunt stirile sportive de 5 canale
ma enerveaza bebe ca nu doarme ziua deloc si seara nu mai poate de obosita
ma enerveaza doctorita de familie ca nu stie nimic cand o intreb
si gata
Pupici pitici multi si mici, de la A@A@A
danyboy spune:
subiect super tare
ma enerveaza:
- persoanele care scuipa sau isi sufla nasul pe strada (pe jos);
- un coleg care face grave dezacorduri si greseli gramaticale;
- ca nu mai vine odata caldura;
- nedreptatile vietii, in general;
- spaga;
- ideile preconcepute;
- si cred ca as mai gasi cateva motive...dar prefer sa ma opresc aici

Mariaa spune:
*ma enerveaza ca de curand am facut ' curatenie' in dulap si cele mai mult haine de vara care-mi erau bune anul trecut nu mai incap pe mine...
*ma enerveaza ca in birou am gresie pe jos si imi ingheatza picioarele de frig
*ma enerveaza indolenta unor colegi de lucru si senzatia ca te lupti cu morile de vant
Mariaa
nuschu spune:
Ma enerveaza
* colega de birou ca ma intreaba daca si eu ma simt naspa "cand imi vine" (???!!!), dar daca am iesit o data la masa, amandoua, n-a scos un cuvant, parca eram singura si nebuna pe strada;
* seful meu, ca se alinta ca un copil, ca vrea sa manance, da' nu de la aia, nici de la aia; ca se schimonoseste ca un ciclostom cand vorbeste in engleza; ca imi povesteste ce citeste el pe net, ca e f interesat sa povesteasca despre Ungaria lui, dar daca povestesc eu despre Romanica da sa spuna ca uite cum e la noi, ca-mi da sfaturi sa-mi continui studiile and o on and on and on...
* vremea, ca nu se face ODAAAAATTTAAAAAA FRUUUUUMOOOOOSSSSSS!!!
* parintii in general, ca vor ca odraslele lor sa fie niste ei de-al doilea, sa faca ce spun ei, cand, cum spun ei !! Iar daca nu, mor de boli, dau in cancere si in pareze si in alte boli, numai declamativ sau (din pacate) si real 

...
* unul dintre gardienii de la intrare, care e, pur si simplu, PROST SI RAU !!! Ne face mizerii de fiecare data cand trebuie sa intram / iesim in cladire (fie nu vrea sa ne lase inuntru, fie nu vrea sa ne lase sa iesim !!!!!!!! Ati mai auzit asa ceva ??
giulia71 spune:
Suuuper topicu'
-ma enerveaza sor'mea care e tot timpu' nervoasa, botoasa si cu
in sus, cred ca e facuta intr-o zi de post negru pe o ploaie dáiamocaneasca...
-ma enerveaza mama care a transformat ajutorul nostru financiar intr-o obligatie si vrea acu' la batranete ce n-a avut nici cand era tanara (nu dati cu rosii ca nu exagerez delok)
-ma enerveaza tenul meu care e iar acneic, de parca as fi in liceu...
-fi-mio care nu ii place aici in strainatate si nu da semne de acomodare
-si ...continui maine![]()
ancamironiuc spune:
Visez la pagina asta de azi de la pranz...
....
Ma enerveaza cumnatul meu pentru ca il doare in
de tatal lui si maine, cand iese din spital, cu verdictul de cancer in stadiu terminal, in loc sa se duca sa il vada si sa il ajute pe sotul meu... SE DUCE LA O PETRECERE!!! Nu este vorba de sotul meu care este mare si la propriu si la figurat si se descurca singur ci de gest in sine mai ales fata de bietul om....![]()
Ma enerveaza "prietena mea" medic la spitalul unde ste internat socrul meu pentru ca in loc sa dea un plic medicului caruia ii era destinat si l-a bagat in buzunar si azi i-a zis, ca proasta,sotului meu ca i-a dat omului 100E (ea avea de 3 ori mai mult in plic). Mentionez ca persoana a primit muuult mai muuult desi suntem prietene iar ea se considera o doamna
!
Ma enerveaza persoanele pe care le ajuti sa faca ceva, stabilesti intalniri, accepta si cu 1 ora inainte iti spun ca nu mai vin
!
Si ma mai enerveaza cei care imi taie calea
pentru ca am mamaliga in geam desi merg ca nebuna chiar si in oras, dupa care se aseaza in fata mea si merg ca melcii...
AM TERMINAT...![]()
ANCA si EMA
Elise spune:
revin sa spun ca ma enerveaza ca nu pot sa plek in concediu!
am mai scris asta, da' ma enerveaza in fiecare zi, ce sa fac?!
ma mai enerveaza persoanele care au kef de discutii, suna, intreaba "ce mai faci?" si tac!!
Adica daca tot ai sunat, vorbeste sau vezi-ti de treaba ta, ca daca aveam ceva sa-ti spun sunam eu!
Elise
ancamironiuc spune:
quote:
Originally posted by Elise
ma mai enerveaza persoanele care au kef de discutii, suna, intreaba "ce mai faci?" si tac!!
Adica daca tot ai sunat, vorbeste sau vezi-ti de treaba ta, ca daca aveam ceva sa-ti spun sunam eu!
Elise
"Buna tata ce faci"
"Bine.."
"Emanuel ce face?"
"A plecat la Doamna Vali."
" Scumpul de el. Bine te sun mai tarziu sa vad ce faci"
" Bine pa"
si asta de vreo 10 ori!!!!!!
ANCA si EMA
Sense spune:
Ma enerveaza adoratul meu sot. El se trezeste dis de dimineata , in jur de ora 6,30 si incepe a deschide ferestrele , cica sa ne trezim , de , suntem adormiti rau de tot. Problema e ca atunci , cand ma ridic din pat e un frig in toata casa, eu zgribulesc, cel mic zgribuleste , numai marele EU se declara fericit , cu precizarea ca ... aeriseste. Azi ne-am certat
, da rau de tot, oricum inainte de a iesi din geamurile raman deschise.
Maine urmeaza
.
manda spune:
quote:
Originally posted by Elise
revin sa spun ca ma enerveaza ca nu pot sa plek in concediu!
am mai scris asta, da' ma enerveaza in fiecare zi, ce sa fac?!
Elise
si pe mine ma enerveaza ca nu pot sa plec in concediu si ma gindesc
la un concediu medical
ps:si eu am mai scris asta