Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (97)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

La multi ani tuturor florilor (cu mentiune pt. Florin al LieiMia pe care l-am cunoscut personal).

Hristos a inviat! pentru toti cei care astazi sarbatoresc Pastele.

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Anya, Cum te distrezi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

La multi ani tuturor Florinilor, floricilor si celor ce au nume de flori!

Irina i-am zis lui Alexandru cat papa Vladut si astazi a papat si el la pranz 250 ml(premiera la noi) carne de vitel cu cartof,telina si patrunjel.

Dr.Alina Paste Fericit!

Alinam bine ca ai rezolvat cu enterita lui bb.

Sofia foarte studioasa Nuka!

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Anya multumesc pentru raspunsuri ..... heheeeh cu soacra am rezolvato in stilul ei , adika cu ce mana da cu aia primeste, pana azi nu imi spusese mie in fata de treaba cu pastilele, ii spusese sotului, mamei mele, da azi a mancato limba si mi-a zis mie asa ca i-am raspuns pe masura:" am intrebat doktorul si nu are legatura cu pastilele mele, mai degraba cu familia vostra ca sunteti cam alergici si fiitu e cam kkcios din fire ( sotul meu are arderi super rapide, sau mai bine zis avea cand era la masa si manca numai dulciuri si porcarii)" ... asa ca a inghitit galusca.

Marlena cum e in zona vostra ca la noi nu te vezi de fum de scrimbii?

Azi la Galati e festivalul scrumbiei si peste tot, la toate garajele, in fata/spatele blokului, paduri, malul garlei samd e plin de gratare si scrumbii care sfaraie in ciuda mea ca eu nu am voie .... si un fuuuuummmmmm, pacat ca nu e soare si cald asa cum anuntasera la meteo.

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Da Alinam a fost tare fum..pe la noi d eobicei in wweekend majoritatea ies si fac gratare asa ca daca vreau sa il plimb pe bb pe la pranz ma inec in fum de gratare...dar mai bine decat de tigara ..apropo eu nu am fumat niciodata si nici nu ma tenteaza .

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Intru si eu sa va urez La multi ani celor care se sarbatoresc azi, fie lunita, fie Floriile, fie Pastele.
La noi ploua bacovian si e un friiiiiig, asa ca de 3 zile stam numai in casa si nu ne place.Deja iar mananca prost, e constipat, nu-i place laptele si maraie.Azi dimineata am observat un lucru neobisnuit, si pt mine si pt sot, respiratia lui Iaris are un miros altfel decat cel dulce, de laptic, mie mi se pare ca miroase a plumb sau oricum a metal.Mihai s-a gandit ca poate e de la ceapa de ieri, i-am pus in pireut, dar nu e prima data cand ii pun, si pana acum nu a avut nimik.Daca nu trece pana marti, cand as putea merge la dr, ca e cu program dupa-masa, e clar ca ma duc sa vad ce are, ca ma sperie treaba asta.Stiti ca eu ma panichez chiar din orice si cand am vazut ca nici nu a papat nu stiu ce m-am apucat de, ca o nebuna.Nu ma inteleg, dar asa fac mereu.Cum am impresia ca ceva nu e in regula cu bebe, cum ma apuca plansul si apoi mi-e rau si uite asa o tin zile la rand pana ma lamuresc sau ma scoate cineva din stare.
Nuka si Dinu sunt superbi dar la asa mama, nici nu se putea altfel.
Roxi ca sa pui poze la albumele comune trebuie sa te loghezi pe yahoo photos cu userul de septoct2005 si cu parola pe care cred ca ti-au trimis-o fetele si acolo iti alegi albumul la care vrei sa pui poza, dai add photo si o incarci din PC-ul propriu.Va dati seama ca asta e explicatia data de cineva care n-are nici o treaba cu informatica, daca nu te-am lamurit mai cere ajutor, ca sigur o sa ti-l dea cineva.Sa nu te superi daca nu primesti raspunsuri la toate intrebarile, insista si cineva tot va raspunde intr-un final

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

MARINELA, esti o dulce! Multumesc frumos si, cu siguranta, nu ma supar! Sper sa nu aiba nimic bebelul tau; sa fiti bine si tine-ne la curent!
Pupici si distractie placuta in continuare(celor care petrec azi!)

"PENTRU CA DUMNEZEU NU POATE FI TOT TIMPUL ALATURI DE NOI, A CREAT ...MAMA"

POZE NOI
DARIUS EDUARD(9.10.2005)

Mergi la inceput

ANYA 20, acum am vazut pozele tale de la botez si m-a dat gata si fetita ta dar si rochita cu palariuta! si ciorapei asortati! Ce frumusete! Sa-ti traiasca!

POZE NOI
DARIUS EDUARD(9.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Buna fetelor,

La multi ani tuturor floricelelor!!!Paste Fericit!!!

Alina
,sanatate puiutului!

Marinela
,sper sa nu fie nimic grav.Mai bine mergi la dr decat sa te gandesti la tot felul.

Tonnia,parca si tu i-ai schimbat laptele lui Dinu?Mai stau cateva zile si daca nu-si revine cu mancatul macar un pic o sa-i schimb laptele..

Cred ca am cel mai dificil copil din grup...nici nu mananca,nici nu doarme...
De doua nopti m-a capiat,maraie aproape toata noapte,basca se trezeste si nu mai adoarme cu orele...dintisorii nu par sa apara,e vreo stare de asta inaintea dintilor???Si ziua a fost foarte ajitata,a trebuit s-o scot afara ca sa adoarma,ca nu ma mai intelegeam cu ea.In loc sa se cuminteasca ca e mai mare,face mai rau...nu mai adoarme delor singurica,vrea in brate,daca o pun in patut urla ff tare.

I-am dat si eu carnita zilele astea,a mancat-o dar nu s-a omorat.Are zile cand nu vrea sa auda de mancare..
La masa de dimineata i-am dat papaya amestecat cu mar ras si a mancat,am incercat si mango si nu a vrut deloc.

Mergi la inceput

Hai sa il vedeti pe micutul meu gangster aici ! Sa nu aruncati cu rosii!

POZE NOI
DARIUS EDUARD(9.10.2005)

Mergi la inceput