Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (97)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Karmenutza, cica bors nu pana la 1 an (tarate de grau etc), dar poti acri cu lamaie/iaurt. Acum, daca-i palce iaurtul eu zic ca ai rezolvat!

Spanac am vazut la borcanase pt 4 luni, deci ar fi voie. Urzici nu stiu.

Alina, eu personal cred cum zice dr tau: ficatelul e vinovat, nu pastilele tale. Merci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Vreau si eu la Muzeul taranului la targ. Ziceti ca era mobila faina pictata? Ma intereseaza un dulap la copil, eu ziceam ca o pun pe sormea sa picteze ca a mai facut de-astea, dar pana o prind pe ea parca vad ca iau ceva gata pictat sau nepictat si asa ramane.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Spanacul nu i-a placut cel la borcanas. Cel facut de mine l-a mancat amestecat cu cereale, ca de altfel tot ce e facut de mine. Cred ca nu-i place cum gatesc. Si azi a facut kk cu miros de iaurt. Chiar asa de pacatos e iaurtul asta? Nu cred ca-i mai dau. Cel putin deocamdata. Asa de tare accelereaza tranzitul? Nu credeam!
Am fost si eu vineri la cora si nu am gasit piersici. Am luat in schimb afine cu mere, care sunt preferatele ei.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Paste fericit tuturor celor care il sarbatoresc astazi!

Sofia noi venim astazi la ora stabilita la locul stabilit...ne vedem acolo?

Mergi la inceput

Simona, nu am gasit nr. tau la folderul comun. Baga-mi si mie un pm sau mail, ceva, ca sa am cum sa dau de tine in caz ca aparem in parc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

locca, dar vreun Mega Image ai pe langa tine? Stiu din surse ca au acolo piersici!

Mergi la inceput

Tonnia, merci, o sa incerc si la Mega Image, care este langa Cora , poate acolo nu a ajuns valul care a maturat piersicile din cora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Simo, mai esti acasa? ca noi nu am plecat si nu am nr tau de telefon si nu stiu cum sa dau de tine!!!!

Sofia si Nuka (02.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Alina - am pierdut din vedere ca tu alaptezi. Pai nici nu te gandi sa intrerupi, poate sa aibe si mama diareei. Uitasem si de alergia la proteinele LV.

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Alina - acum am mai citit. Nu are legatura tratamentul tau cu scaunele lui bb. Dar, ca orice soacra care se respecta, trebuie sa-si dea cu parerea, mai ales atunci cand nu se pricepe. Bleah...

Carmen - poti sa-i dai urzici si ciorbita cu bors (facuta separat pt. ea, bineinteles si doar daca refuza piureul; eu una as mai astepta, pt. ca nu tre sa-i dai neeaparat supa, adica zeama chioara, poti sa-i dai doar piure)

Da, Tonnia, Dinu este un bb foarte frumos (eu am o sensibilitate pentru baietei, pt. ca asta mi-am dorit; acum n-as da-o pe anya nici pe 20 de baietei, insa mai revin din cand in cand la prima dragoste; poate o sa-i fac un fratior si rezolv problema)

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput