Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (97)
Raspunsuri - Pagina 5
Tonnia spune:
Ioana, si stii ce ar trebui sa te motiveze in primul rand? gandul ca vei mai vrea sa te lasi, fie pt ca mai faci un copil, fie pt alte ratiuni...Pai sa mai treci o data prin cosmarul ala cu prima zi fara tigara, prima cafea fara, prima saptamana...Pana o sa ajungi iar intr-o situatie confortabila...
Mai fetelor, in afara de copiii personali, ati vazut des baietel mai frumos ca al meu? In albumul de 6 luni...
karmenutza spune:
Daca dam bebicilor spanac, le putem da si urzici? Bineinteles, fara usturoi? Daca bebela mea nu papa supa nici taiata, pot sa incerc cu ciorba? Acrita cu bors facut in casa de mine?
Catalina
karmenutza spune:
Tonnia, e frumos foc Dinu. L-am admirat de la inceput, inca de la primele poze pe care le-am vazut.
Catalina
alinam spune:
revin heheehe
mai Tonia tare mandra esti de Dinu :) ai si de ce.
Anya mi-am adus aminte , am un pitik pe creier bine infipt acolo de soacra (care ma gaseste vinovata si de explozia de la Hiroshima), eu am litiaza biliara, saptamana asta mi-a fost foarte rau desi tin regim strict,dar am luat multe patile: nospa si bilichol, ea zice ca e de la pastilele mele (alaptez) e posibil?
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
dana_lucia spune:
Buna tuturor, va salutam si noi azi de Florii sau Paste pentru cei catolici, uram "La multi ani!" celor cu nume de flori si Paste fericit celor de religie catolica. De asemenea "La multi ani!" pentru toti bebeii care implinesc azi lunita!
Ioana sa stii ca si eu te sustin cu tigarile, nici eu nu mai fumez din iunie 2004 si nici prin cap nu-mi trece sa ma reapuc chiar daca in jurul meu citeodata se fumeaza, e o chestiune de vointa si cred ca tu poti face fata cu brio, nu? Mi-a placut in acest sens mesajul Codrutei!
Am trimis in e-mailul comun niste poze "surpriza" si puteti vedea acolo, daca tot ati pomenit de Nike si Nike ai nostri!
Sa aveti o duminica placuta si toate bune,
Dana Lucia si Alberto
mimsi spune:
Neata, zanelor! La multzi ani pentru:
- Florini si Florici (Irisi, Camelii, Crengutze, Lacramioare si alte floricici), dedicatie speciala pt miloricik (e ziua nick-ului) si pt Florin Alexandru (LiaMia)
- cei care astazi sarbatoresc Pastele catolic
- bebelasii care adauga inca o luna
Gata, am terminat cu uraturile, scuze daca am ratat pe cineva.
Doruletz, am admirat-o pe Alexandra cu okelari. Si cred ca nounou ia premiu pt cea mai exotica bona .
Alinam, sanatate la bebel. Dr Anya, ca sa invatam si noi - pb poate fi de la gratar mai mult decat de la ficatel?
Sofia si noi am admirat mobila de la Muzeul Taranului Roman, nu mi s-a parut deloc scumpa. Ai luat cumva nr de telefon de la nenea ala? (cred ca vb de aceeasi mobila, cea la 1300, nu? Mortala Nuk in campaniile pt citit si condus prudent
Ioana, te invidiez ca ai ajuns la Niro (dragonul rosu de-acolo e), sper sa ajung si eu in curand, numai ca n-am nicio (!) sansa cu cupila si soptu, asa ca trebe sa vad cum ma organizez (si cum ii organizez si pe altii, de fapt). Eu vroiam o salopeta de blugi, ce-am gasit in oras era la 450.000 turceasca. Am zis ca nu dau banii astia pe marfa turceasca neam! (asta in conditiile in care de la Iana i-am luat salopeta rosie de blugi cu 380)
Simona - complet gresit modul tau de a judeca mancarea copilului! Daca tie a inceput sa-ti placa mancarea ei, atunci ei cu siguranta n-ar avea de ce . Asta pe baza de reciprocitate ca eu n-as manca mancarea la borcanas nici sa ma tai.
Tonnia, eu spanacul pt bebela l-as face fierband spanacul dupa ce inainte l-am oparit. I-as mai pune la fiert ceapa, cateva frunze de leustean, cartof, un pic de morcov si carnita. De fapt as fierbe carnita cu cartof, morcov, ceapa si leustean mai mult cu 1/2 de ora, apoi as adauga spanacul si as mai fierbe inca 1/2 de ora. (asta pt ca eu fierb mancarea bebelei mai mult decat trebuie). Tonnia, frumusel foc Dinu!
karmenutza, eu i-as da urzici dar de la 8 luni (asta pt ca noua dr ne-a zis de spanac dupa 8 luni. N-am comentat, doar ma execut.)
Asa, acum sa va zic ce gloabe trotteritze am fost ieri: plecat pe jos (cu caruciorul)la 11,30 de acasa (13 septembrie), ajuns la Muzeul Taranului Roman (unde am servit si masa si am facut furori, dupa care plecat pe jos catre Muzeul Satului (aici ne-a cules consortul de pe drum - asa ca ne-am motorizat). Am beleuzit si pe la Muzeul satului, pe la 6 am plecat de acolo, apoi am fost in vizita la socri. Acasa am ajuns pe la 9, iar bebela a cazut rapusa, nu i-a mai trebuit nici mancare nici baita.
Azi dimineata a fost soacra-mea cu ea la biserica si-a impartasit copilul. Dupa cum doarme i-a priit vinutzul.
Gata, hai ca ma urnesc de la calculator pt ca si azi se intrevede o zi plimbareatza.
Mimsi si Alexia(10.09.2005)
mihairi spune:
Buna ziua mamici si bebici!
La multi ani tuturor sarbatoritilor zilei de nume sau de varsta!
Fetelor, ! Am vazut pozele din albumul de 6 luni si am decis ca aveti niste copii superbi. Numai unul si unul. Sa va traiasca si sa va bucurati de ei ca sunt niste comori!
2 baieti frumosi
poze noi
Miha+Ciprian(10.06.03)+Iustin(10.09.05)
locca spune:
La multi ani floricelelor de toate genurile si varstele!
Si paste fericit celor care sarbatoresc azi!
Am intrat repede sa va spun ca noi nu mai ajungem azi in parc, cred. Sotul meu iubit si-a dat seama aseara ca azi trebuie sa presteze niste cursuri, drept pt. care a stat noaptea sa si le pregateasca si azi a plecat cu masina, deci chiar nu am cum sa ajung la 2 cu piticul. E si cam urat afara. Daca vine husbandul si iesim sun pe una din voi sa vad pe unde sunteti.
Ma duc ca s-a trezit odrasla.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
locca spune:
Sofia, nu ma pot abtine, am vazut pozele, e delicioasa Nuka, ce mai citeste fetita, n-ai treaba cu ea.
locca spune:
Vroiam sa-i mai spun Kidului ca am fost ieri in Cora si nu am gasit piersici, nici caise, numai pasiune. Deci astia ori au ceva cu mine ori au ceva cu mine .
Ii dau tanarului sa manance si ma apuc de citit din urma. Pana acum am bucatarit, ofof.