Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (97)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Neata!
La multi ani tuturor Florilor! Florini, Florine, sa fiti sanatosi si frumosi!
Eu n-am mai avut internet de vineri de la pranz, si tare mi-a fost dor de voi! Fara net, parca nu am cap.
Tonnia, am pus poza 0729 in albumul de 6 luni, ca nu este sectiune de "stat in fundulet". Moaaama, cred ca muncesti la canapeaua aia sa o tii asa alba si frumoasa! Nu e greu sa ai asa culori deschise in casa?

Catalina

Mergi la inceput

Eu cand i-am facut spanac ( si abia a mancat, cu chiu, cu vai) am facut di spanac congelat, care era gata tocat. L-am fiert in foarte putina apa, si cand scadea mai completam. Cand a fost gata fiert, l-am scurs de apa, l-am pus in castronel si am pus putin unt in el si l-am amestecat bine sa se topeasca untul. Poti sa pui (daca vrei) un pic de sare in apa in care il fierbi. Si dupa ce se topeste untul, e gata.
Ieri i-am dat si eu iaurt prima data. L-am pus in piure de legume cu orez de la Hipp. A mancat cu o placere, de-mi venea sa ma impusc! Doar ca dupa asta a facut kk de 2 ori si puteaaaaaa....Mai facuse o data dimineata, inainte de iaurt. Sa cosider ca i-a facut rau la burtica? Adica daca dupa el a facut de 2 ori, sa nu-i mai dau iaurt? Nu a plans, nu a durut-o burtica, nu are pete pe ea, bubite, nimic. Ca pe iaurt scrie ca are in el smantana si proteine din lapte. A la grec de la Dorna i-am luat, cu 2 % grasime. mai era si cu 3%.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

Sarbatori fericite fetelor de rit catolic! Un Paste fericit!

DR ANYA, ii dau 2 pic/ vigantol /zi, dar pana la 3 luni nu i-am dat deloc, pt ca dr. mi-a zis ca are fontanela ft mica si ca ii e teama sa nu se inchida pana in 4 luni... Nu te las nici de sarbatori...scuze..
Ah, fetelor, am uitat sa va intreb cum pun poze la adresa comuna? dar filmulete?

"PENTRU CA DUMNEZEU NU POATE FI TOT TIMPUL ALATURI DE NOI, A CREAT ...MAMA"

POZE NOI
DARIUS EDUARD(9.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Unde dai si unde crapa. Stiam ca n-o sa ma inteleaga decit fetele care au incercat sau incearca acum sa se lase de fumat; este foarte greu sa rezisti tentatiei, mai ales daca cei din jurul tau iti repeta de n ori pe zi: ma duc sa fumez o tzigara, ma duc sa fumez o tzigara, ma duc sa fumez o tzigara ... . Oricine poate face orice, eu am fumat 13 ani de zile. Imi pare rau ca mi-ati interpretat gresit afirmatia. Trebuia sa dispar ca magarul ... in ceatza. Revin dupa ce cred ca sint imuna la repetarile obsesive cu tzigarile, sau dupa ce ma reapuc de fumat. Culmea e ca si la servici am o colega care vine de 3 ori pe zi la mine sa ma ia la tzigara, desi i-am zis ca nu vreau sa mai fumez. Cred ca astea sint semne sa ma re-apuc imediat de fumat.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Ioana, cum adica "revii"? Unde vrei sa pleci? Adicatalea ce vrei sa zici/faci? Nu pleci nicaieri, ca te legam de piciorul mesei cu calculatorul. Unde te crezi? Crezi ca esti de capul tau aici? Nu pleaca nimeni, nicaieri!

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Sofia, Renault Symbol aveti si voi?
Ioana, cand se scrie de tigari eu incerc sa ma detasez cand citesc. Acuma sotul meu e pe balcon si fumeaza si intra fumul si clar imi dau seama ce nasol e sa il si inhalezi. Deci: fumatul e ceva groaznic. Adu-ti aminte ce rau e dimineata dupa ce fumezi seara mult.....bleahhhh. Sigur nu mai vrei sa fumezi!

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Carmen, incerc sa nu ma reapuc de fumat, si e foaaaaarte greu; mai ales ca nu mai alaptez, deci a disparut interdictia morala; acum am nevoie de suport serios. Oare nu exista grup de "Fumatorii anonimi", la fel ca "Alcoolicii anonimi"?
Codruta, multumesc pentru suport.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!

Anya ai dreptate starea lui a fost nasoala marti nu m-am inteles delok cu el ,era forte trist, fara chef de joaca, acum si-a revenit, de asemeni pana vineri plangea numai cand vedea castronul cu mancare.
In legatura cu regimul el papa asa: banana+ mar copt, supa de morcov cu orez si piept de pui, cereale tot cu banana sau mar copt. El e alergic la proteina din laptele de vaca deci de branzica nu poate fi vorba, de asemeni ceai nu vrea delok, ne-am chinuit si cu seringa tot nu vrea , il scuipa tot, acelasi lucru cu laptele ha asta pt alergici, stiu ca e si hn fara lactoza dar nu vrea delok. Dr mi-a spus macar 3 zile sa nu ii mai dau sa suga .... ei asta e chiar imposibil, nu se poate, apa nu, ceai nu, doar lapte de la mine ... sper sa nu ii faca chiar asa rau ca zau nu se poate fara. sumetrolim i-am dat dar citind prospectul .... cica poate da diaree, ea a zis 7 zile eu ma gandesc sa ii dau doar 5, nici nu stiu, orikum cu scaunele ne-am mai reglat ,adika nu mai face de 5-6 ori pe zi, s-a limitat cam la 3. orikum ii dam inainte cu regimul si promit ca nu ii mai dau niciodata ficatel decat daca taie gaina in fata mea.

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Karmenutza, merci mult! Canapelele sunt crem din piele si se sterg usor, oricum imi pare rau ca am luat din piele ca sunt racoroase iarna si transpiroase vara. Incerc si eu spanac azi! Nu cred ca a avut nimic fata de la iaurt, pur si simplu i-a accelerat tranzitul, ceea ce se poate intampla si la adulti, nu stiu insa nimic de iaurtul asta pe care l-ai luat tu. Numai daca ar face vreo diaree ar trebui sa te sesizezi, daca doar face suplimentar, chiar usor mai moale, dar nu apos, e OK si normal. Si fructele accelereaza tranzitul.

Hai ma Ioana, nu te supara si tu, tentatiile sunt absolut peste tot, le ai de infruntat de mai multe ori pe zi, in tine trebuie sa gasesti puterea si vointa de a nu te reapuca. Nu cred ca o sa se mai scrie despre fumat pe aici dar tu tot o sa te izbesti de ispita asta tot timpul. Asa ca fii tare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna dimineata tinere doamne, domni si domnisoare,

Anya20, Hilde, va urez Paste fericit alaturi de cei dragi.

La multi ani Floricelelor, Florini, Florine, sa fiti iubiti si sanatosi.

La multi ani si bebicilor sarbatoriti azi.

Eu sunt la scarbiciu, bleah...

Nu am nimic de raportat asa ca va pupacesc si va urez o duminica frumoasa,

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput