Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (97)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Roxi,foarte dragut Darius!Daca aveam un baiat asa il chema

S-a trezit fata si mi s-a parut fierbinte,are febra 38.6!!!M-am cam speriat.I-am pus un supozitor cu novocalmin...am sunat dr si-a zis sa-i dau panadol la 3 ore.Are si nasul infundat de aseara si cam tuseste...of,of maine trebuia sa facem vaccinul..
Dr.Anya,e bine doar panadol sau sa-i dau si altceva..?Mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Buna seara!

La multi ani Floricelelor de toate felurile, sa infloriti si sa aveti parte de ce ingrasamant va doriti!

Am fost azi la plimbare cu cei doi apostoli (Luca si Matei) insa nu apostolorum, am vegetat la o terasa ca niste viciosi ce suntem (o excludem pe Ruxandra si pe sotul ei). Nuka m-a facut de ras in ultimul hal. Luca si Matei au dat cel mai frumos spectacol, cu chiote, miscari de brake dans si alte cele iar a mea leguma a stat ca iguana nemiscata. A dormit,a rumegat la suzeta si a mancat ca porcul (la propriu, fetele pot depune marturie). Mai avea putin si ii cresteau muschi pe partea de nord. Asta e. Acasa bineinteles ca si-a dat drumul la limbarita ca tremurau peretii de chiote de nunta.

Marinela, sunt flatata de compliment insa nu stiu ce poze ai vazut tu cu mine din care sa tragi asa concluzie. Fata mea e superba insa slava domnului nu e meritul meu. Seamana cu ta-su.

Roxi, vezi ca nu merg pozele. Trebuie sa pui si numele de user la sfarsit ca altfel imi apar pozele mele.

IMi pare rau sa aud de probleme (Alina, Maddy). Dar nu disperati ca atata vreme cat nu e grav si doar agasant, peste un an nici nu o sa va aduceti aminte.

Ioana, imi cer scuze in numele vicioaselor si promit din punctul meu d e vedere ca nu mai aduc aminte de "ala mic si negru" care fumega. Ai tot respectul meu pentru putere si te invidiez. Asa ca te rog nu ne parasiii.

Sofia si Nuka (02.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

1,1,1,2 test de semnatura.

NukaTM powered by Ana&Matei Enterprises

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

Acum am reusit sa pun si e4u poze in albumul comun!
MARINELA multumesc inca o data!

Se pare ca va distrati nu gluma! Sau pe unde umblati?
bu-hu-hu

"PENTRU CA DUMNEZEU NU POATE FI TOT TIMPUL ALATURI DE NOI, A CREAT ...MAMA"

POZE NOI
DARIUS EDUARD(9.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

sofia uite aiciaici

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

+pozele de la semnatura

Mergi la inceput

Sofia, care poze nu se vad? Ca nu ma prea pricep...

POZE NOI
DARIUS EDUARD(9.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

buna seara

acum ne-am intors si noi de la munte... ieri a fost vreme buna, soricel, azi la plecare cam ploua. bb a fost super cuminte, si credem ca din cauza patutului de lemn pe care i l-am luat. a stat in el cu orele, se agata incantat de toate alea...cred ca am gresit cu asta de acasa! toata lumea s-a minunat de el...inclusiv eu

am vazut ca ati fost in parc...sa va fie de bine si plimbarea, si scrumbiile si tot ce ati mai mancat si baut de Paste sau de Florii!!! faza tare: aseara la munte niste vecini ne-au propus sa cumparam jumatate de miel de la ei ca sa facem gratar... cum animalul era inca viu si cum nu vroiam sa fiu complice la moartea lui, plus ca micii nostri se cam decongelasera deja, le-am spus ca noi fetele tinem post...azi la pranz ne-au invitat la masa si pregatisera ciorba de cartofi...!!! de post

acum intrebare: copilul meu este in greva de legume...nu vrea sa le mai manance si pace, nici de la borcanas nici facute de mine, nimic. eu ce ii dau la masa de legume? cu ce sa le imbunatatesc/inlocuiesc????

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Maddy, sper sa fie bine fetita, dar eu stiam ca novocalmin se da la febra ft mare. Poate ii scade febra dupa el si panadol. Te asteptam cu vesti bune!

POZE NOI
DARIUS EDUARD(9.10.2005)

Mergi la inceput

Pe Tonnia nu o gasesc dar la ce copil are credeti ca e mai prejos?
Ah, sofia sa nu spui ca sunt poze de demult ca nu cred ca are vreo relevanta faptul ca acum esti mamica, trasaturile raman, si sunt frumoase.dar ce femeie nu e frumoasa cand are alaturi un copil frumos cum sunt toti copiii si un sot care sa o iubeasca cu un colacel in plus sau cu o aripioara.Hi hi, tot mancare

Mergi la inceput